JohnnyX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 αυτο ειναι καλυτερο..αλλα δεν στο κανουν..το εκανε ενα φιλος..και του ειπε δεν υπαρχει αυτο ..εχει καταργηθει ..και κατι τετοια..ακρη δεν εβγαλε ! (και εγω που ζητησα να μου στειλουν καρτα..παπαλα)
parasaser Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 εγώ έτσι απέκτησα αριθμό wind, αλλά έχει χρόνια κρίμα πάντως!
EKTELESTES Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μάγκες, έχει γίνει λίγο μπάχαλο το θέμα. Διάβασα όλα τα μηνύματα, αλλά κανείς δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Στο σάιτ της wind λέει ξεκάθαρα για πάσο. Ερώτηση λοιπόν - Μπορεί κάποιος που δεν είναι φοιτητής να παραγγείλει φοιτητικό πακέτο ή θα του ζητήσει πάσο ο κούριερ;; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;; Γιατί αν είναι όχι η απάντηση, δεν έχει λόγο ύπαρξης το θέμα! 2
alexmm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μα το θέμα δεν είναι για τα online, αλλά για αυτά που μοιράζουν στα προμοσιον! Άρα γιατί να μην έχει λόγο ύπαρξης;
parasaser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μάγκες, έχει γίνει λίγο μπάχαλο το θέμα. Διάβασα όλα τα μηνύματα, αλλά κανείς δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Στο σάιτ της wind λέει ξεκάθαρα για πάσο. Ερώτηση λοιπόν - Μπορεί κάποιος που δεν είναι φοιτητής να παραγγείλει φοιτητικό πακέτο ή θα του ζητήσει πάσο ο κούριερ;; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;; Γιατί αν είναι όχι η απάντηση, δεν έχει λόγο ύπαρξης το θέμα! Βλεπω εχουν γινει τρομερες παρανοησεις 1) δεν ειναι φοιτητικο - εχει παροχες αναλογες με του φοιτητικου ! 2) σου ενεργοποιησουν τη sim ατακα και επι τοπου 3) για παντα θα εχεις 1000 λεπτα ομιλια προς ολους και 1 gb ιντερνετ Εκει ημουν ρε παιδια..το εκανα και εγω σας λεω Μα το θέμα δεν είναι για τα online, αλλά για αυτά που μοιράζουν στα προμοσιον! Άρα γιατί να μην έχει λόγο ύπαρξης; 1
JohnnyX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 το thread δεν ασχολειται με το φοιτητικο f2g
Thrylos7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Στην Αθηνα ξερουμε καπου σημερα Σαββατιατκα που να εχει promo-girls?
jonkyr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Στην Ερμού ψηλά, κοντά στο Σύνταγμα και χαμηλά στην εκκλησια. Γράφω από κινητό, ήμουν εκεί πριν απο λίγο. Το "φοιτητικό", διαθέσιμο για όλους ως τις 31 (μου είπε). 2
alexmm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 θα βγω αυριο παγανια στη Θεσσαλονίκη να τις ψάξω
firegarden Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Η προσφορα ισχυει για νεα νουμερα μονο ή και για συνδρομητες που εχουν ηδη f2g????
apostolispk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα υπαρχει στους ανπελοκηπους προμοσιον που γυρνα στις καφατεριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις