vasman15 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στην ίδια τιμή...αλλα το θέμα είναι στις κάψουλες,απο ότι ακουσα δεν βρίσκεις ποικιλία στα σούπερ αλλα μόνο στο site...επισης ποιο οικονομική στις κάψουλες ποια βγαινει;
sintalkas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 δεν ξέρω εγώ μόνο tassimo έχω αλλά μια χαρά βρίσκεις κάψουλες στα sm
vasman15 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Είσαι ευχαριστημένος γενικα απο τα ροφήματα;
sintalkas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 πιστεύω πως είναι μια καλή λύση γενικά αλλά τα ροφήματα της είναι μέτρια σε σχέση με μη καψουλομηχανές ...
fagoura Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 υπαρχει ακομη αυτη η μηχανη να παω αυριο MM ή εχει εξαντληθει και εκει οπως στο online? οχι τιποτε αλλο, ειναι αρκετα μακρια μου, μην παω τζαμπα, ξερει κανεις?
hasiotis_john Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Έβαλε αυτήν εδώ σήμερα (είναι και αυτόματη) στα 59 ευρώ με δώρα αξίας 30 ευρώ! Την έχει κανείς? Είναι προσφορά στα τόσα λεφτά? (Στο Σκρουτζ οι τιμές είναι από 65 μέχρι 108)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα