Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα ...Nescafe Dolce Gusto Piccolo RED KP 100610 29 ευρω 

Κακως δεν ανοιξες νεο θεμα. (Διαβαστε λιγο τις οδηγιες, 3 λεπτα μονο χρειαζονται.) Το παλιο τοπικ ειχε τιτλο 49 ευρω με 50 ευρω δωρα. Εδω τωρα ΚΑΙ η τιμη ειναι 29 ευρω, αλλα ΚΑΙ τα δωρα δεν ειναι 50. Ειναι 30€ (το ειδα στην διαφημιση χθες και εγω). Ηρθαν λοιπον τα ποστς σε νεο τοπικ με σωστη τιμη στον τιτλο και εβαλα και την αξια των δωρων που μεχρι τωρα δεν ειχε αναφερθει απο οσους εγραψαν.

Δημοσ.

Εγώ πήρα απο mm bosch tassimo με 39€ και τα εξης δώρα, 2 κουπες cadbury, 2 φλυτζανια jacobs, 1 lacta (8 ροφήματα), 1 jacobs espresso (16 κάψουλες) 2 σακούλες σοκολατάκια lacta και επειδή πήραμε 2 μηχανές μας εδωσε η κοπελα από αλλη μια σακούλα κάψουλες, έχοντας δοκιμάσει και τις 3 μηχανες η dolce gusto για εμένα είναι η χειρότερη απο άποψη καφέ, επείσης η tassimo δίνει και 20€ δώρο με την καταχώρηση της μηχανης στο σάιτ για οτι κάψουλες θες.

• Like 1
Δημοσ.

την πήρα προχθές στα 39. Ο καφές είναι αρκετά καλύτερος απο οτι περίμενα μετά απο οσα είχα διαβάσει.

Χάλασα μερικές καψουλες στην αρχή γεμίζοντας μεγάλες γλυτζάνες αλλα δεν πινόταν.

Στα δώρα είναι διαφορες καψουλες που βοηθάει να δείς ποια γευση σου αρέσει.

Δημοσ.

Εχει αρκετες διαθεσιμες στα ΜΜ Συγγρου. Μπορειτε να ελεγξετε διαθεσιμοτητα με ενα τηλεφωνο. Την αγορασα για λογαριασμο συγγενη πριν απο λιγο, εχει προσφορες επισης σε Τασιμο-Νεσπρεσο αλλα δεν τσεκαρα τιμες διοτι δεν με ενδιεφερε και βιαζομουν.

Χρονια πολλα σε ολους.

Δημοσ.

το κακό με την συγκεκριμένη είναι ότι στηρίζεται στον χρήστη ως προς την ποσότητα νερού που θα έχει το ρόφημα με αποτέλεσμα πολλές φορές να βγαίνει υπερβολικά αραιωμένο. εγώ προτείνω την bosch της tassimo που τα κάνει αυτόματα τα ροφήματα

Δημοσ.

λοιπόν ,σήμερα με κάλεσαν τηλεφωνικά για να μου αντιπροτείνουν την τασσιμο,αξιζει ή να περιμένω την ντόλτσε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...