Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου σημερα εχω αγορασει ενα νεο εξωτερικο σκληρο δισκο 3 TeraByte τον οποιο συνδεσα με τον υπολογιστη μου μπηκα στην διαχειριση δισκων για να τον ρυθμισω και :

post-242068-0-42441000-1388136341_thumb.png

ενω στον υπολογιστη μου διχνει 1.99Tb τι πρεπει να κανω ;

Στο κουτι εγραφε 3TB.

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Κάνε extend το partition j: για να ενώσεις και τα υπόλοιπα 746 gb και μετά φορμάτ. Βάλε και το Hard Disk Sentinel και πεσμας στην καρτέλλα του σκληρού πόσες ώρες γράφει?

Σωστό το αποπάνω!

• Like 2
Δημοσ.

Αλλα πριν να τον κανεις gpt, βεβαιωσου οτι εχεις 64αρια xp ή vista/7/8 (32αρια ή 64αρια δεν εχει σημασια).

Εχω windows 7 Home Premium 64-Bit English /Greek MUI.

διαγραφή partition και δημιουργία νέου με GPT αντί για MBR...

Κάνε extend το partition j: για να ενώσεις και τα υπόλοιπα 746 gb και μετά φορμάτ. Βάλε και το Hard Disk Sentinel και πεσμας στην καρτέλλα του σκληρού πόσες ώρες γράφει?

Σωστό το αποπάνω!

Oκ παιδια τα εχω βρει και το εφτιαξα να στε καλα 1000 ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο σας επισης.

Χρονια πολλα.

Δημοσ.

Εχω windows 7 Home Premium 64-Bit English /Greek MUI.

Oκ παιδια τα εχω βρει και το εφτιαξα να στε καλα 1000 ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο σας επισης.

Χρονια πολλα.

Να γνωριζεις οτι σε xp 32 bit, που δοκιμασα εναν τετοιο σκληρο, δεν θα βλεπεις τα αρχεια.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

πως καταλαβενεις αν εινα τα windows 23 η 64? Επισης την επαθα και εγω αλλα εμενα μου τους βγαζει απο κατω σαν να ειναι δυο διαφορετικη δισκοι οποτε δεν μπορω να τους ενωσο εχω και εγω τα χπ τα προφεσιοναλ αλλα δεν ξερω πια απο τα δυο ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...