Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ που θέλω να φορτώσω oracle και μερικά ακομα εργαλεία για να δουλέψω η να μάθω κάποιο καινούργιο προιον μου κάνουν ;

Να έχεις το laptop σου στην τσάντα σου όπως εγω. :)

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν μπορώ να συνδεσω την λέξη παραγωγικότητα με ένα ταμπλετ. Ως βοηθητικό εργαλείο μπορω να το δεχτώ αλλα μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Κανεις δεν διάβασε ποια περίοδο αφορούν τα νούμερα των πωλήσεων; Δεν υπάρχουν πουθενά στα νούμερα αυτά οι σαρωτικές πωλήσεις των νέων iPad.

Επίσης πόσοι απο εσάς δοκιμάσατε και μπορέσατε έστω και να σερφαρετε σε tablets-σκουπίδια των 80 & 100ευρω;

Στο τέλος μερικοί για να χαρείτε, θα μετράτε στις πωλήσεις ακομη και τα παιδικά tablets με την LCD οθόνη των 5χ5 cm και τα μεγάλα κουμπιά που τα πατάς και βελαζει η αγελάδα, λέει την άλφα βήτα κλπ κλπ :P

Εγώ που είχα δανειστεί από φίλο no-name 7αρι από το Conrad στην προνομιακή τιμή των 120€ και πετούσε πιάνομαι;

Τουλάχιστον γράψε αφότου έχεις δοκιμάσει πρόσφατα συσκευές σε εκείνες τις τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να πω τη βλακεία μου.. Ειχα 3 tablet android, το ένα το χάρισα.Για web surfing καλο είναι. Το τι σημαίνει για δουλεια προφανως είναι διαφορετικο για τον καθένα. Οκ και εχω παρουσιασει σε πελάτη κλπ δουλεια με tablet. Παρόλο που δεν έχω πρόβλημα να πάρω tablet και 1.000 ευρώ ( και 2-3 ) δεν το κάνω γιατι το θεωρώ κοροίδια. (αν οι άλλοι θέλουν no problem)

Αν πραγματικα είναι για τη δουλεια μου που σημαίνει να μπορω να τρέξω visual studio, eclipse αλλα ακομα και adobe master collection,αλλάζει το πράγμα. 

Αλλα λεφτα για tablet για να τρέχω εφαρμογές επιπέδου angry birds δεν πάιρνω που να με πληρώνουν. Ο καθένας όμως για τις ανάγκες του. Για μένα λοιπόν windows pro, χωρίς να θέλω να πείσω κανεναν.

Τι με έπεισε;

O καθένας όμως με τις ανάγκες του. Αν ό αλλος θέλει να μπαίνει μόνο facebook γίατι να δώσει πάνω απο 200€

Α και κάτι άλλο. Αν θέλετε να πουλήσετε  μούρη μην παιρνετε ακριβό tablet. Πάρτε σπορ αυτοκίνητο. Πίανει καλύτερα, δοκιμασμένο

• Like 4
Δημοσ.

Η apple θα κλεισει. Εχει τεραστια οικονομικα προβληματα. Χρωσταει παντου και συντομα θα μπει σε καθεστως πτωχευσης. Τα iphone δεν πουλανε με τιποτα, τα ραφια ειναι γεματα απουλητα iphone. Το ιδιο και τα ipad. Εχει ξεκινησει η αρχη του τελους για την apple. Ο Steve Jobs την κρατουσε ζωντανη. Apple is doomed. Η εξαγορα της απο την google, την samsung ή την microsoft ειναι θεμα χρονου.

Δυστυχώς φίλε μου, αυτό δεν θα γίνει. Η Apple δεν είναι απλά μια εταιρία. Αυτό που ακούς στις ειδήσεις καθημερινά να λένε "οι αγορές", δεν είναι τίποτα άλλο από την Apple και άλλους τέτοιους κολοσσούς.

Δημοσ.

Να έχεις το laptop σου στην τσάντα σου όπως εγω. :)

ε κοιτα, το να τρεξεις linux (καλι) πανω σε ενα ταμπλετ το οποιο χωραει στην τσεπη σου ειναι αλλο πραμα, για την καρφριλα και μονο. (το λαπτοπ ειναι πιο πραραγογικο μεν, αλλα ψηφίζω καφριλα ρε μαν)

και λεγοντας καφριλα,

π.χ. ζωντανό παράδειγμα εγω. σπουδάζω τεχνικός δικτύων, έρχονται ολοι με τα λαπτοπ τους για την ασφαλεια-ανασφαλεια δικτύων και εγω με το ταμπλετ κανω την ιδια δουλια

όπως ελεγες και πολυ σωστα πιο πανω, αναλογα με τις αναγκες του καθενος. αυτο δεν μπορουν να πιασουν οι συμφορουμιτες μου. δεν υπαρχει πιο ειναι το καλύτερο os, υπαρχει πιο ειναι το καλύτερο για τον εαυτό σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω πλησιάζει η ώρα για τα οικονομικά μοντέλα της apple.

Ναι θα βγαλει το iPad C που θα ειναι 1 ολοκληρο δολαριο φθηνοτερο :P

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 2
Δημοσ.

Βρε σεις μην λέτε συνέχεια για "επαγγελματίες, εργοστασιαρχες, CEO κλπ"! Απλά υπάρχουν και χρήστες όπως εγω που ένα tablet ή ενα smartphone, εκτός το Facebook, τα παιχνίδια και το σερφάρισμα, τα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και στη δουλειά τους. Σας περιέγραψα πως έχω σε αυτά και την επαγγελματική μου αλληλογραφία, τα χρησιμοποιώ σε ραντεβού με πελάτες, παρουσιάσεις, web banking κλπ και γι αυτό το λόγο θέλω κατι αξιόπιστο που δεν θα με κρεμάσει σε μια σημαντική στιγμή. Και η σοβαρή απάντηση που έλαβα ήταν πως ειμαι "golden boy"! Δεν ειμαστε όλοι 18χρονα πλέον που περιμένουμε απο τον Άγιο Βασίλη-μπαμπά το tablet σαν δώρο Χριστουγέννων, ούτε και το μονο που κάνουμε στο web ειναι chat, likes & cyber sex. :P

Σας περιγράφω σοβαρά επιχειρήματα της δικής μου καθημερινότητας και μετά που απαντάτε του στυλ "μα δεν έχεις αναφορές παράδοσης ή ξεκλειδωτο bt"! Που και το bt μια χαρα το χρησιμοποιώ για το hands free μου, τη σύνδεση με το αυτοκίνητο για τη μουσική κλπ.

Περιγράψτε και σεις τις δικές ανάγκες και χρήσεις, αλλα μη φρικαρετε όταν βλέπετε πως δεν έχουμε τις ίδιες.

Έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για tablets & smartphones απο όλες τις εταιρίες και πάντα καταλήγω (εώς και τωρα) στα προϊόντα της Apple. Έχω και γω τα παράπονα μου, αλλα δεν ειναι αρκετά ώστε να με κάνουν να επιλέξω κατι αλλο.

:)

Και 100.000€ να ξοδεψεις, αν δεν ξερεις, δεν θα μαθεις.

Να προσαρμοστω εγω δηλαδη στην Apple και να κανω τη δουλεια μου οπως θελει αυτή ή να παω σε αλλους που εχω 150 τροπους και να δουλευω οπως θελω εγω;

Και φυσικα καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω, στελνω αρχεια απευθειας στον συναδελφο διπλα μου και οχι μεσω Σανγκαης, εχω τα notifications μου οπως ακριβως τα θελω (άλλα στη lockscreen, άλλα στο widget, άλλα αναβει το led κλπ)

Το workspace μου εχει τα καταλληλα widgets που μου προσφερουν τις πληροφοριες που θελω κλπ

Ειχα παρει και εγω ενα iphone περιπου περυσι τετοια εποχη και το εστειλα απο εκει που ηρθε, ουτε για δουλεια κανουν ουτε για διασκεδαση.

• Like 1
Δημοσ.

@ brightblade

επειδη ειδα  το μακρυναρι σου που αναφερεται στο surface pro παραθετω food for thought   με το Dell Venue 8 Pro που ειναι στα 220$ στα Black Fridays εδω και 3 βδομαδες στο αμερικα και μαλλον θα παραμεινει σαυτη τη τιμη και μετα τις γιορτες  -για οσους αναρωτιουνται ακομη περι του τι μπορεις να κανεις με ενα ταμπλετ- not for the faint hearted οτι ακολουθει:

Call of Duty 4

Starcraft 2

Torchlight 2

Portal

Dell Venue 8 Pro Real PC Gaming Test - FIFA 12, CoD MW & Portal etc.

Venue 8 Pro vs Nexus 7 vs iPad mini retina vs Galaxy Note

Dell Venue 8 Pro, Case, and stylus review

Dell Venue 8" Pro Tablet turned into a full desktop with the Plugable Dock

Using Dell's Venue 8 Pro tablet as a Windows desktop

ΥΓ. ποσο κανει και τι ακριβως κανει  το nexus7 ειπαμε;

• Like 2
Δημοσ.

Όταν το δεύτερο λειτουργικό απλά πουλάει περισσότερο επειδή είναι οι τιμές του κάτω του μισού,το πρώτο απλά έχει πεσμένη ζήτηση ? 

Επίσης , μήπως θα ήταν καλύτερο να συγκρίνουμε τα προϊόντα ανά χρηματική κατηγορία ?

Και για Windows με OS X και ios με android.

;)

Δημοσ.
Όταν με 50-60 ευρώ μπορείς να πάρεις αυτό δεν βλέπω που είναι το περίεργο.

Έχεις δίκιο γιατί να μην πάρεις ταμπλετ που σου δίνει μέγιστο 4 ώρες μπαταρια που όλοι ξέρουμε οτι σημαίνει 2 ώρες με μέση χρήση;

Δημοσ.

Όταν με 50-60 ευρώ μπορείς να πάρεις αυτό δεν βλέπω που είναι το περίεργο.

Eιμαι υπερ των android και αν δεν το επαιρνα απο την αμερικη το ipad air δεν προκειται να εδινα εδω 600 ευρω. Αλλα φιλε μου το ταμπλετακι που συγκρινεις δεν εχει ουδεμια σχεση.

Το εκανα δωρο στην πεθερα μου προχθες το αγορασα απο το ebay 68 ευρω και εκτος οτι κολλαει κραταει η μπαταρια του 45 λεπτα, βεβαια για 68 ευρω ειναι αστερι.

Ειμαι τεραστιος φαν των αντροιντ λογω ευελιξιας και σιχαινομαι την πολιτικη της apple που σε βαζει να πληρωνεις και τον αερα που αναπνεεις .

Aλλα το smoothness του ipad air δεν το εχει ουτε το note2 μου ουτε το galaxy s3 της γυναικας μου ουτε το note3 του κολλητου μου.

• Like 1
Δημοσ.

kireleman,το οτι η απλ δεν εχει φτηνο μικρο

ή παλιο 3αρι ή 4αρι να πουλαει

και δεν τρωει απο την φτηνοπιτα δεν ειναι μεγαλο

φαουλ της?

μπλα μπλα ,απλ δεν ξεπεφτει ,700αρες κλπ,

απλα φτωχοποιηται ο κοσμος ολος και

απλα μονη της αποστασιοποιηται..

και υποψιν ειναι τρεντ τωρα το να χουν οι πλουσιοι iphone,

ομως αν καποιος εχει σοβαρα λεφτα ,για ονομα του θεου θα κοιταξει καμμια vertu ή κατι τετοιο,οχι το κινητο που

κρατανε ολοι..

εννοω η απλ δεν ειναι bugati να μην τη νοιαζει αν οι

φτωχοι δεν αγοραζουν..

θελω να πω ολοι οι πελατες της φτωχηναν,δεν θα μπορουν να την αγορασουνe σε λιγο,με συμβολαιο.

και οι πλουσιοι τυχαινει να τα θελουν τα iphone Τωρα..

τα ιδια λαθη περιπου εκανε κ η παλια ριμ και αποστασιοποιηθηκε απο την πραγματικοτητα

πω πω ρε μεγαλε ποσο δικιο εχεις οταν καθομαι και ακουω κατι τυπακια που λενε οτι το iphone το εχουν οι πλουσιοι κατι παθαινω.

Ειναι οι ιδιοι που παιρνουν 500 ευρω μηνιατικο και δουλευουν 2 μηνες για να παρουν ενα iphone για να το παιξουν λεφταδες.

Ειχα 2 υπαλληλους που δεν ειχαν λεφτα για βενζινη αλλα μολις εβγαινε το τελευταιο μοντελο της apple το αγοραζανε την ιδια μερα και καμαρωνανε κιολας λες και πηρανε κανενα azimut.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο γιατί να μην πάρεις ταμπλετ που σου δίνει μέγιστο 4 ώρες μπαταρια που όλοι ξέρουμε οτι σημαίνει 2 ώρες με μέση χρήση;

φιλε 45 λεπτα κραταει με το ρολοι χθες το δοκιμαζα

Δημοσ.

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν κάποιοι να είναι εντελώς μύωπες.

Η Ferrari δεν πουλάει super επιδόσεις, γυαλιστερές ζάντες, και δερμάτινα καθίσματα. Πουλάει το γεγονός ότι η γκόμενα που θα το δεί απέναντι θα υγρανθεί με τη μία - όχι επειδή γουστάρει γρήγορα αμάξια - αλλά επειδή θα καταλάβει το μέγεθος του πορτοφολιού του ιδιοκτήτη. Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο λοιπόν αγοράζεις status symbol.

Ομοίως η Apple ΔΕΝ πουλάει smartphones/tablets. Ο άλλος δεν αγοράζει το iPhone επειδή φοράει τον Χ επεξεργαστή, την Ψ touch screen και το Ζ λογισμικο. Το αγοράζει πολύ απλά για το γυαλιστερό λογότυπο με το μήλο απο πίσω. Το αγοράζει γιατί το ίδιο έχει η Kim Kardashian και η Miley Cyrus. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε Hollywood star με κάτι άλλο εκτός iPhone.

Η Apple λοιπόν έχει καταφέρει να γίνει status/fashion icon και ακριβώς αυτό πουλάει.

Όλοι οι άλλοι που συγκρίνουν τεχνικά χαρ/σκα απλά δεν βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους.

Εγώ προσωπικά που θα το χρησιμοποιήσω για τη δουλειά μου θα αγοράσω τα ανώτερα χαρ/σκα του Android. Ο CEO που απλά θέλει να παίρνει τηλέφωνο αγοράζει το iPhone για να έχει το ίδιο κινητό με τους μεγαλο-μετόχους και να ακουμπάει την ίδια συσκευή στο τραπέζι της συνεδρίασης.

Φιλτατε νομιζω οτι εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα 

αξια σε ολα τα υλικα δινει ενα πραγμα και μονο, η σπανιοτητα.

Μην συγκρινεις την apple με την ferrari για να εχεις ferrari ασχετο ποσο θα την αγορασεις θες πανω απο 15.000 τον χρονο συντηρηση αρα απευθυνεται σε λιγους και ειναι status symbol.

Οσο για τον ceo η τον εφοπλιστη χε...κε για την apple (ασχετα αν εχει η όχι), γιατι πολυ απλα δεν τον ενδιαφερει η αποψη του λαουτζικου.

υ.γ Γυρισα από νεα υορκη πριν 15 μερες και iphone πιστεψε με σε αναλογια ηταν λιγοτερα από ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...