Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα αυτη την κωμωδια ,αυτο το σκουπιδι τι το εβαλες ?  Αυτο εχει τοσο σχεση με ipad οσο  εσυ εχεις με την τεχνολογια.Οικονομικο μοντελο ετσι οπως το εννοεις εσυ δεν θα βγαλει  ποτε η apple και πολυ καλα θα κανει .

Οικονομικα μοντελα βγαζει, οπως το iphone 5c / 5s. Και τα δυο οικονομικα ειναι, μιας και το κοστος κατασκευης τους ειναι στα ταρταρα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Απλα τα τιμολογει πανακριβα. Αρα, ετσι οπως το εννοει ο φιλος βγαζει οικονομικα μοντελα η apple, και πολυ καλα κανει, οταν ο κοσμος τα αγοραζει 700αρες +

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανεις δεν διάβασε ποια περίοδο αφορούν τα νούμερα των πωλήσεων; Δεν υπάρχουν πουθενά στα νούμερα αυτά οι σαρωτικές πωλήσεις των νέων iPad.

Επίσης πόσοι απο εσάς δοκιμάσατε και μπορέσατε έστω και να σερφαρετε σε tablets-σκουπίδια των 80 & 100ευρω;

Στο τέλος μερικοί για να χαρείτε, θα μετράτε στις πωλήσεις ακομη και τα παιδικά tablets με την LCD οθόνη των 5χ5 cm και τα μεγάλα κουμπιά που τα πατάς και βελαζει η αγελάδα, λέει την άλφα βήτα κλπ κλπ :P

Έχω ταμπλετ των 130 ευρω μαζι με μεταφορικά απο Κίνα και σερφαρω σουπερ σε ips 7αρα οθονη ανάλυσης 1280x800.

Ταμπλετς σε αυτά τα λεφτά μόνο σκουπίδια δεν ειναι. Σκουπίδια είναι αυτά που εδώ στην Ελλάδα τα πουλάνε 100 ευρώ ενω κοστίζουν κανονικά 50.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν βλέπω αυτό το επιχείρημα, πάντα με πιάνουν τα γέλια. Πιτσιρίκια και 20 χρόνοι, παίρνουν tablet για "επαγγελματικους" λόγους και σοβαρή δουλειά.

Φαίνεται το να γράφεις στο ημερολόγιο αύριο διαγώνισμα στα θρησκευτικά ή καφέ με την σουλα αύριο στο κυλικείο της σχολής, είναι πλέον επαγγελματικος λόγος.

Εκτός ότι με κρίνεις χωρίς να με ξέρεις και γελάω με τα δικά σου "επιχειρήματα"... 1) Ασχολείσαι με ημερολόγιο ακόμα; 2) Γνωρίζεις πόσο χρονών είμαι; 3) Δεν είδα τα δικά σου "επιχειρήματα"... Μάλλον σου τελείωσαν ( ; ). 

Γενικά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις, απλά να πετάξεις χολή και τέλος μάλλον... Χάρηκες τώρα ή σε περιμένει η Πόπη για καφέ ΕΚΤΌΣ κυλικείου (θου Κύριε!);

Δημοσ.

Και μόνο που στην επικεφαλιδα γράφει ipad vs android tablets,  πάλι έχουμε να κάνουμε με έναν εναντιον όλων. Οποιος έχει λογική εξήγηση σε αυτή την σύγκριση ας μας την πει.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι και εγώ ένα 23χρονος επαγγελματιας. Και κάνω "σοβαρή" δουλειά, αμε.

Υ. Γ.

Ημερολόγιο δεν είναι αυτο που γράφεις "σήμερα η μαμά με μαλωσε γιατί έριξα το γάλα"

Δημοσ.

Είμαι και εγώ ένα 23χρονος επαγγελματιας. Και κάνω "σοβαρή" δουλειά, αμε.

Υ. Γ.

Ημερολόγιο δεν είναι αυτο που γράφεις "σήμερα η μαμά με μαλωσε γιατί έριξα το γάλα"

Καταρχάς είπα εγώ πουθενά ότι είμαι επαγγελματίας;;; Γράφω κάπου "Εγώ, ως επαγγελματίας...";;; Όχι, μιλάω ΓΙΑ επαγγελματίες, που τυχαίνει να γνωρίζω και να συναναστρέφομαι, προφανώς και μεγαλύτερους σε ηλικία.

Υ.Γ. 

Θα συνέχιζα στον "ειρωνικό" σου τόνο, αλλά σήμερα έτυχε να μη ρίξω το γάλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Αληθεια υπαρχει επαγγελματιας που κανει τη δουλεια του με ταμπλετ ανεξαρτητως μαρκας και λειτουργικου;

Εξαιρουνται οι μουσικοι.

Δημοσ.

Εδω και μια εβδομαδα εχω το ipad mini retina.εχω δουλεψει με ολα τα λειτουργικα περισσοτερο με android.δεν "σκιζω" τα ρουχα μου για κανενα λειτουργικο η εταιρια,ειχα το νεξους 7 για 1 χρονο,με την εμπειρια 1ας εβδομαδας λοιπον με το retina εχω να πω πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.smooth λειτουργικο απιστευτα καλο touch sensitivity καλογραμμενες apps και χωρις lag.

στο νεξους ο chrome πλεον το γονατιζε με ανοιχτα 2 tabs ειχες scroll lag,δοκιμασμενες κ ολες οι custom rom-official.το υπερ του android ειναι οτι βγαζει tablet για καθε τσεπη.απο κει κ περα οτι συμφερει τον καθενα για τις αναγκες του

• Like 1
Δημοσ.

τελικα apple εχουν οι πλουσιοι ή ολοι;

φασκεις κι αντιφασκεις

ξαναδιαβασε με.

εννοω φτωχοι θελουν

μεσαια ταξη μπορει

πλουσιοι θελουν

οι φτωχοι δεν την ενοιαζαν αφου οπως ευστοχα λεει ο zakkwylde πουλα πρεστιζ.

η μεσαια ταξη γινεται φτωχη ταξη κ συντομα η απλ θα ματωσει εδω.

οι πλουσιοι τυχαινει τωρα απο παλια που ειχαν bb και vertu κλπ να προτιμουν απλ

τα 2 τελευταια ειναι κατεμε  κινδυνοι που αντιμετωπιζει η απλ

δεν με απασχολει καν το προιον της απλ,

κοιταω εκστασιασμενος την πορεια της απλ,που πουλωντας πρεστιζ ξεπερνα

εμποδια που σταματησαν αλλες αξιολογες εταιριες..

οποτε εγω κ αλλοι αναρωτιωμαστε αν θα ξεπερασει τους κινδυνους που ανεφερα

κ πραγματι θελω να δω τι(και αν)θα κανουν..σιγουρα το να μεινουν ως εχει ειναι αδυναμια της διοικησης κατεμε..

δικη μου αποψη

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν κάποιοι να είναι εντελώς μύωπες.

Η Ferrari δεν πουλάει super επιδόσεις, γυαλιστερές ζάντες, και δερμάτινα καθίσματα. Πουλάει το γεγονός ότι η γκόμενα που θα το δεί απέναντι θα υγρανθεί με τη μία - όχι επειδή γουστάρει γρήγορα αμάξια - αλλά επειδή θα καταλάβει το μέγεθος του πορτοφολιού του ιδιοκτήτη. Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο λοιπόν αγοράζεις status symbol.

Ομοίως η Apple ΔΕΝ πουλάει smartphones/tablets. Ο άλλος δεν αγοράζει το iPhone επειδή φοράει τον Χ επεξεργαστή, την Ψ touch screen και το Ζ λογισμικο. Το αγοράζει πολύ απλά για το γυαλιστερό λογότυπο με το μήλο απο πίσω. Το αγοράζει γιατί το ίδιο έχει η Kim Kardashian και η Miley Cyrus. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε Hollywood star με κάτι άλλο εκτός iPhone.

Η Apple λοιπόν έχει καταφέρει να γίνει status/fashion icon και ακριβώς αυτό πουλάει.

Όλοι οι άλλοι που συγκρίνουν τεχνικά χαρ/σκα απλά δεν βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους.

Εγώ προσωπικά που θα το χρησιμοποιήσω για τη δουλειά μου θα αγοράσω τα ανώτερα χαρ/σκα του Android. Ο CEO που απλά θέλει να παίρνει τηλέφωνο αγοράζει το iPhone για να έχει το ίδιο κινητό με τους μεγαλο-μετόχους και να ακουμπάει την ίδια συσκευή στο τραπέζι της συνεδρίασης.

πολυ ωραιο ποστ φιλε zakkwylde

Δημοσ.

χωρις να ειμαι fan της apple οφειλω να παρατηρησω οτι οι περισσοτεροι προσπερνουν το γεγονος οτι οι πωλησεις των tablet γενικα αυξηθηκαν κατα 92% σε σχεση με περισυ. και αυτο αλλαζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ οσον αφορα τα νουμερα των εταιρειων.

αν περισυ δλδ πουληθηκαν 1000 tablets, και η apple ειχε μεριδιο 50% ας πουμε(500 κομματια δλδ), φετος πουληθηκαν 1920 tablets με το μεριδιο της apple (το 38%) να αντιστοιχει σε 730 tablets.

οπως καταλαβαινουμε, μονο μειωση των πωλησεων δεν υπαρχει εδω...μειωση του ποσοστου ισως, αλλα και παλι, οι πωλησεις αυξηθηκαν. και αυτο το λεω βαζοντας ενα τυχαιο ποσοστο 50% για περισυ, το οποιο ισως να απεχει πολυ απο την αληθεια.

ετσι για να ξερουμε τι λεμε μερικες φορες

• Like 1
Δημοσ.

Αληθεια υπαρχει επαγγελματιας που κανει τη δουλεια του με ταμπλετ ανεξαρτητως μαρκας και λειτουργικου;

Εξαιρουνται οι μουσικοι.

Για δουλειές εκτός είναι μια χαρά. Μπορείς να δείξεις υλικό που έχεις ετοιμάσει, να ανατρέξεις σε σημειώσεις και να κατεβάσεις και κάτι από το σπίτι αν το ξέχασες. Να δεις πελατολόγιο κτλ Αυτά με πολύ λίγο βάρος και στην τσέπη σου. Για σπίτι το θέλεις  το θηρίο σου με τους SSD :) και την μεγάλη οθόνη για να μην βγάλεις και τα μάτια σου (εγώ προσωπικά του έχω βάλεις και δεύτερη :) ). Δεν υποκαθιστά το pc...συμπληρώνει για εμένα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρε σεις μην λέτε συνέχεια για "επαγγελματίες, εργοστασιαρχες, CEO κλπ"! Απλά υπάρχουν και χρήστες όπως εγω που ένα tablet ή ενα smartphone, εκτός το Facebook, τα παιχνίδια και το σερφάρισμα, τα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και στη δουλειά τους. Σας περιέγραψα πως έχω σε αυτά και την επαγγελματική μου αλληλογραφία, τα χρησιμοποιώ σε ραντεβού με πελάτες, παρουσιάσεις, web banking κλπ και γι αυτό το λόγο θέλω κατι αξιόπιστο που δεν θα με κρεμάσει σε μια σημαντική στιγμή. Και η σοβαρή απάντηση που έλαβα ήταν πως ειμαι "golden boy"! Δεν ειμαστε όλοι 18χρονα πλέον που περιμένουμε απο τον Άγιο Βασίλη-μπαμπά το tablet σαν δώρο Χριστουγέννων, ούτε και το μονο που κάνουμε στο web ειναι chat, likes & cyber sex. :P

Σας περιγράφω σοβαρά επιχειρήματα της δικής μου καθημερινότητας και μετά που απαντάτε του στυλ "μα δεν έχεις αναφορές παράδοσης ή ξεκλειδωτο bt"! Που και το bt μια χαρα το χρησιμοποιώ για το hands free μου, τη σύνδεση με το αυτοκίνητο για τη μουσική κλπ.

Περιγράψτε και σεις τις δικές ανάγκες και χρήσεις, αλλα μη φρικαρετε όταν βλέπετε πως δεν έχουμε τις ίδιες.

Έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για tablets & smartphones απο όλες τις εταιρίες και πάντα καταλήγω (εώς και τωρα) στα προϊόντα της Apple. Έχω και γω τα παράπονα μου, αλλα δεν ειναι αρκετά ώστε να με κάνουν να επιλέξω κατι αλλο.

:)

• Like 4
Δημοσ.

Και μόνο που στην επικεφαλιδα γράφει ipad vs android tablets,  πάλι έχουμε να κάνουμε με έναν εναντιον όλων. Οποιος έχει λογική εξήγηση σε αυτή την σύγκριση ας μας την πει.

Ipad δεν ειναι σιγουρα μονο ενα. Αλλα λογικα εννοει ios vs android, oποτε εχουμε vs λειτουργικου και οχι συσκευων

Δημοσ.

Βρε σεις μην λέτε συνέχεια για "επαγγελματίες, εργοστασιαρχες, CEO κλπ"! Απλά υπάρχουν και χρήστες όπως εγω που ένα tablet ή ενα smartphone, εκτός το Facebook, τα παιχνίδια και το σερφάρισμα, τα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και στη δουλειά τους. Σας περιέγραψα πως έχω σε αυτά και την επαγγελματική μου αλληλογραφία, τα χρησιμοποιώ σε ραντεβού με πελάτες, παρουσιάσεις, web banking κλπ και γι αυτό το λόγο θέλω κατι αξιόπιστο που δεν θα με κρεμάσει σε μια σημαντική στιγμή. Και η σοβαρή απάντηση που έλαβα ήταν πως ειμαι "golden boy"! Δεν ειμαστε όλοι 18χρονα πλέον που περιμένουμε απο τον Άγιο Βασίλη-μπαμπά το tablet σαν δώρο Χριστουγέννων, ούτε και το μονο που κάνουμε στο web ειναι chat, likes & cyber sex. :P

Σας περιγράφω σοβαρά επιχειρήματα της δικής μου καθημερινότητας και μετά που απαντάτε του στυλ "μα δεν έχεις αναφορές παράδοσης ή ξεκλειδωτο bt"! Που και το bt μια χαρα το χρησιμοποιώ για το hands free μου, τη σύνδεση με το αυτοκίνητο για τη μουσική κλπ.

Περιγράψτε και σεις τις δικές ανάγκες και χρήσεις, αλλα μη φρικαρετε όταν βλέπετε πως δεν έχουμε τις ίδιες.

Έχω ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για tablets & smartphones απο όλες τις εταιρίες και πάντα καταλήγω (εώς και τωρα) στα προϊόντα της Apple. Έχω και γω τα παράπονα μου, αλλα δεν ειναι αρκετά ώστε να με κάνουν να επιλέξω κατι αλλο.

:)

Εγώ που θέλω να φορτώσω oracle και μερικά ακομα εργαλεία για να δουλέψω η να μάθω κάποιο καινούργιο προιον μου κάνουν ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...