songless_bird Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν καταλαβαίνω... Υποτίθεται κάποιοι λέτε ότι το παίρνετε για τη δουλειά σας, ότι αξίζει τα λεφτά κλπ κλπ. Ερώτηση: Έχετε δει/πιάσει ποτέ σας κάποιο Windows 8 (όχι RT) tablet; Άντε να θες ένα οικονομικό tablet για να παίζεις/σερφάρεις και γενικώς για "απλή" χρήση, αλλά όχι να ακούω ότι το iPad απευθύνεται σε επαγγελματίες... Μη τρελαθούμε κι όλας! Καλό, χρυσό, όμορφο, αλλά είπαμε... Ειμαι αντι-apple οσο δεν παει. Πηρα ομως το ipad mini retina γιατι εχει καποιες εφαρμογες που δεν υπαρχουν οχι για android , αλλα ουτε για windows pc. Ειμαι μουσικος. Μολις ειδα τι κανει αυτο το μηχανακι για τους μουσικους, πραγματικα, δεν κοιταω αλλο tablet για τη δουλεια μου περα απο apple. Δεν υπαρχει hardware στη μουσικη βιομηχανια πλεον, που να μην υποστηριζει ή ακομη και να φτιαχνεται με γνωμονα το ipad/ios οταν απαιτει καποιες λειτουργιες. Σχεδον ολες οι ψηφιακες κονσολες, οι νεες σειρες ενισχυτων πχ cube της roland, αξεσουαρ για φορητη μουσικη απο την ik multimedia κλπ. Οποτε για ενα δουλεια= ios, παιχνιδια/σκαλισμα=android , windows=ποτε ξανα. 3
Redshift Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 οταν υπαρχουν τα windows 8 tablet που ειναι εξισου σμουθ με τα ipad κ κανουν κ για σοβαροτερες δουλειες απο χαζα apps κ παιχνιδια η ολη συζητηση ειναι fail
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πότε επιτέλους θα σταματήσουν κάποιοι να είναι εντελώς μύωπες. Η Ferrari δεν πουλάει super επιδόσεις, γυαλιστερές ζάντες, και δερμάτινα καθίσματα. Πουλάει το γεγονός ότι η γκόμενα που θα το δεί απέναντι θα υγρανθεί με τη μία - όχι επειδή γουστάρει γρήγορα αμάξια - αλλά επειδή θα καταλάβει το μέγεθος του πορτοφολιού του ιδιοκτήτη. Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο λοιπόν αγοράζεις status symbol. Ομοίως η Apple ΔΕΝ πουλάει smartphones/tablets. Ο άλλος δεν αγοράζει το iPhone επειδή φοράει τον Χ επεξεργαστή, την Ψ touch screen και το Ζ λογισμικο. Το αγοράζει πολύ απλά για το γυαλιστερό λογότυπο με το μήλο απο πίσω. Το αγοράζει γιατί το ίδιο έχει η Kim Kardashian και η Miley Cyrus. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε Hollywood star με κάτι άλλο εκτός iPhone. Η Apple λοιπόν έχει καταφέρει να γίνει status/fashion icon και ακριβώς αυτό πουλάει. Όλοι οι άλλοι που συγκρίνουν τεχνικά χαρ/σκα απλά δεν βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους. Εγώ προσωπικά που θα το χρησιμοποιήσω για τη δουλειά μου θα αγοράσω τα ανώτερα χαρ/σκα του Android. Ο CEO που απλά θέλει να παίρνει τηλέφωνο αγοράζει το iPhone για να έχει το ίδιο κινητό με τους μεγαλο-μετόχους και να ακουμπάει την ίδια συσκευή στο τραπέζι της συνεδρίασης. Και όχι μόνο αυτό. Όσοι έχουν και έναν Η/Υ Apple αυτό που αγοράζουν είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί να μάθουν πως να κάνουν κάτι. Από το πιο απλό μέχρι και το πιο περίπλοκο. Είτε είναι κανείς advanced user (κυρίως στους Η/Υ αυτό) είτε απλά θέλει connectivity. Βέβαια αυτό ισχύει μόνο από Apple σε Apple. Αλλά, σε αυτή την περίπτωση (του Apple σε Apple) είναι απλά εύκολο. Δεν είναι ανάγκη να μάθει ούτε καν πώς λειτουργεί και setάρει έναν email account. Τα πάντα είναι αυτόματα. Συγχρονισμός μέχρι και των απλών notes από ένα Apple μηχάνημα σε όλα τα άλλα. Χειρισμός του iTunes μέσα από όλες τις συσκευές. Stream κατευθείαν στο AppleTV και πολλά άλλα. Ένα οικοσύστημα το οποίο ναι μεν λειτουργεί όπως πρέπει μόνο μέσα σε αυτό αλλά, από την άλλη, ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλά απλός. Αυτό δεν μπορεί να το δώσει το android. Μπορεί βέβαια να δώσει την απίστευτη παραμετροποίηση της συσκευής. Αλλά "παραμετροποίηση" = "χρόνος" και μερικοί δεν θέλουν να ξοδεύουν χρόνο για να τα κάνουν όπως θέλουν. Προτιμούν να τα έχουν έτοιμα και να δουλεύουν. 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όταν με 50-60 ευρώ μπορείς να πάρεις αυτό δεν βλέπω που είναι το περίεργο. Πιστεύω πλησιάζει η ώρα για τα οικονομικά μοντέλα της apple. Τωρα αυτη την κωμωδια ,αυτο το σκουπιδι τι το εβαλες ? Αυτο εχει τοσο σχεση με ipad οσο εσυ εχεις με την τεχνολογια.Οικονομικο μοντελο ετσι οπως το εννοεις εσυ δεν θα βγαλει ποτε η apple και πολυ καλα θα κανει . 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα αυτη την κωμωδια ,αυτο το σκουπιδι τι το εβαλες ? Αυτο εχει τοσο σχεση με ipad οσο εσυ εχεις με την τεχνολογια.Οικονομικο μοντελο ετσι οπως το εννοεις εσυ δεν θα βγαλει η apple ποτε και πολυ καλα θα κανει .Το βαζει γιατι το 90% των κατοχων android tablets εχουν ακριβως τη δικη του φιλοσοφια. Νομιζουν οτι πιασαν τον παπα απτα @@ δινοντας 80 ευρω, αλλα δε θα καταλαβουν ποτε τους τι σκουπιδι κρατουν επειδη δε θα πιασουν ποτε στα χερια τους σοβαρο tablet. Υπερηφανευονται για την υπαρξη του cube , τι αλλο θα δουμε δηλαδη.. Ε σου πετανε και την καραμελα με την παραμετροποιηση, τις usb θυρες , τις 50πυρηνες cpu κλπ και αντε μετα να τους πεισεις οτι δεν ειναι boeing 787 το -παρα τριχα- ταμπλετ τους. 1
Leo360 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Α, έτσι, για πες μας λοιπόν και για τις πωλήσεις των windows tablets, τι μαθαίνεις ;-) Εγώ πάντως που έχω υπολογιστή με windows, ούτε που να το σκέφτομαι, μου φτάνει το ένα βάσανο. Χωρίς παρεξήγηση, πάντα. Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις; Το έχω πει και σε άλλη είδηση, δε βλέπω πωλήσεις, δε βλέπω τη "μάζα", βλέπω τι παίζει. Όταν με Windows 8 tablet έχω full PC στα χέρια μου, μπορώ να τρέξω οποιοδήποτε .exe αρχείο (μιλάω πάντα για Pro), είναι πιο smooth από όλα, τι με νοιάζει αν ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν την Apple (από το iPhone και μετά); Το ξαναλέω, μιλάω καθαρά και μόνο για "επαγγελματίες" και για όσους θέλουν να κάνουν "σοβαρή" δουλειά.
music_lover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως σαν κάτοχος ipad 3 το επόμενο μου tablet θα είναι είτε android,είτε windows έχοντας δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά.- 1
nikchris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως σαν κάτοχος ipad 3 το επόμενο μου tablet θα είναι είτε android,είτε windows έχοντας δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά.- Kαι θα πεσεις με τον λαουτζίκο; Τωρα εισαι premium ρε συ......
use_your_brain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως με android δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω τις δουλειές μου. Ατζέντες, επεξεργασία αρχείων office,remote access σε αρχεία κτλ. Στο κινητό και στο tablet μου. Δικαιώμα του καθενώς βέβαια είναι να χρησιμοποιεί ότι θέλει και να μην συμφωνεί με απόψεις των άλλων. Δημοκρατία έχουμε Και επίσης ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός. Για εμένα αυτή τη στιγμή η Google έχει πολύ πιο δυνατό προσωπικό και κάθε χρονιά 'αγοράζει' και από τους ανταγωνιστές τις άτομα. Αυτό φαίνετε και στον κώδικα και στους ρυθμούς με τους οποίου αναπτύσεται το android.
efstratios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τι εγινε παιχταρα μου, εχει η ειδηση αρνητικη χροια για την Apple και σου κακοφαινεται; To ενδεχομενο απλα να καταγραφει η ειδηση οτι ο κοσμος απλα πηγαινει σε φτηνοτερα tablets, δε σου περασε απο το μυαλο, ε; Δεν έχω καμία αντίρρηση σε αυτό, με ενοχλεί όμως η πρόχειρη είδηση χωρίς στοιχεία και ανάλυση από μια εταιρία που δεν είναι πάντα καθαρή στις κρίσεις της και στα κίνητρά της, και έχει διαψευστεί πολλές φορές στις προβολές που κάνει.
hackerW32 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ειδα που λεει για το MyTablet της archos. και λεω ωπ καινουριο ταμπλετ; (επιδι γνωριζω ολα τα μοντελα που εχει βγαλει απο το 2009 και μετα) το googlara να δω τι παιζει. διορθώστε το, δεν εχει η archos κανενα "Mytablet" η argos το εχει. δυσλεξία και εσεις ε; π@@@ανα δυσλεξία *ξαναπιάνω τα ποπκορν*
efstratios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις; Το έχω πει και σε άλλη είδηση, δε βλέπω πωλήσεις, δε βλέπω τη "μάζα", βλέπω τι παίζει. Όταν με Windows 8 tablet έχω full PC στα χέρια μου, μπορώ να τρέξω οποιοδήποτε .exe αρχείο (μιλάω πάντα για Pro), είναι πιο smooth από όλα, τι με νοιάζει αν ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν την Apple (από το iPhone και μετά); Το ξαναλέω, μιλάω καθαρά και μόνο για "επαγγελματίες" και για όσους θέλουν να κάνουν "σοβαρή" δουλειά. Ναι, αλλά η είδηση που έβαλες αφορά πωλήσεις! ;-)
Leo360 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, αλλά η είδηση που έβαλες αφορά πωλήσεις! ;-) Για δες λίγο τα υπόλοιπα σχόλια (στα οποία απαντάω) ειδα που λεει για το MyTablet της archos. και λεω ωπ καινουριο ταμπλετ; (επιδι γνωριζω ολα τα μοντελα που εχει βγαλει απο το 2009 και μετα) το googlara να δω τι παιζει. διορθώστε το, δεν εχει η archos κανενα "Mytablet" η argos το εχει. δυσλεξία και εσεις ε; π@@@ανα δυσλεξία *ξαναπιάνω τα ποπκορν* Δυσλεξία δεν παίζει, ίσως λίγο "βιασύνη" για να μπορούμε να προλάβουμε τις ειδήσεις. Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη, αν και μόνο με θετικό "σκοπό" δεν έγινε. 1
marios_geo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το ξαναλέω, μιλάω καθαρά και μόνο για "επαγγελματίες" και για όσους θέλουν να κάνουν "σοβαρή" δουλειά. Όταν βλέπω αυτό το επιχείρημα, πάντα με πιάνουν τα γέλια. Πιτσιρίκια και 20 χρόνοι, παίρνουν tablet για "επαγγελματικους" λόγους και σοβαρή δουλειά. Φαίνεται το να γράφεις στο ημερολόγιο αύριο διαγώνισμα στα θρησκευτικά ή καφέ με την σουλα αύριο στο κυλικείο της σχολής, είναι πλέον επαγγελματικος λόγος. 1
gpgalanis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ωχ, άντε τώρα να κάθεσαι να εξηγείς στα τρολς ότι δε μειώνονται οι πωλήσεις των iPads και των iPhones (το αντίθετο), αλλά μεγαλώνει η πίτα η οποία κατακλύζεται από φθηνοταμπλέτες/φθηνοsmartphones των 100 και 200 ευρώ. Αντε τωρα να εξηγήσεις οτι αυτό σημαινει οτι η Apple αν και πουλαει περισσότερο πχ vs. LY ουσιαστικά μειωνεται η δυναμικη της στην αγορά μαζι με τα μεριδια της σε νεους και υπαρχοντες κατοχους και αγοραστες. Βεβαια οι "μετοχοι" της αδιαφορούν καθως τι σημασια εχει που καποιος μπορει να κανει τα ιδια πραγματα με το 1/3 της τιμης του iPad; Αφού η Apple πουλαει περισσότερο και βγάζει υπερκερδη ολα καλα. Το οτι τα βγαζει ομως απο αυτους δεν εχει καμιά σημασια. Η Apple και το Αιγαλεω να κερδιζουν κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα