Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως χρήστης ταμπλετ, σου λέω οτι δεν ενδιαφέρομαι να έχω desktop δυνατότητες. Οι desktop δυνατότητες σε ταμπλετ αφορούν όσους θέλουν να κάνουν βαριά επαγγελματική χρήση παρά εμένα έναν τυπικό χρήστη ταμπλετ που γουστάρει παιχνιδάκια, fb, emails και διάφορα φρου φρου. Για σοβαρό gaming έχω την κεντρική μονάδα.

Οι desktop δυνατοτητες σε tablet αφορουν τους ΠΑΝΤΕΣ, και οσους θελουν να κανουν βαρια επαγγελματικη χρηση και οσουςς θελουν παιχνιδακια, fb και emails, μιας και το ενα δεν αναιρει το αλλο, αφου απτην ιδια συσκευη κανεις και τα 2. Για ποιο λογο λοιπον να επιλεξεις αυτη που κανει μονο το ενα? Εκτος αν υπαρχει τεραστια διαφορα στο κοστος αποκτησης, οποτε εκει πασο

Και αν θυμάμαι καλά το είχα ξαναγράψει και παλαιότερα και είχες πάλι απορήσει. Συγχώρεσε με αν κάνω λάθος. ΔΕΝ θέλω να βλέπω τα windows που βλέπω κάθε μέρα, γουστάρω κάτι διαφορετικό που μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω απλές βασικές λειτουργίες χωρίς κανένα πρόβλημα για το οποίο δεν μου χρειάζεται x86 αρχιτεκτονική.

Οποιοδηποτε λειτουργικο παρεις καθε μερα θα το βλεπεις. Αν δεν σαρεσει η εμφανιση των windows, περα απο οτι την αλλαζεις, δεκτον. Αλλα να λες δεν μου χρειαζεται x86 αρχιτεκτονικη ειναι σαν το ανεκδοτο με τις Αθηναικες πινακιδες....ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ x86 αρχιτεκτονικη :D
  • Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανένας δε νοιάζεται για desktop χρήση σε tablet , η ms το έχει πάρει τελείως λάθος

Ολοι οι αλλοι το εχουν παρει λαθος!

Θελω να δω που θα "χωσετε" τους οχταπυρινουν και τα 4gb στο android,γιατι εκτώς απο τα παιχνιδια ολες οι υπολοιπες εφαρμογες τις κλανιας,ειναι για μονοπυρινους κ 500mb ram!

Και ποιος σου ειπε οτι το desktop ειναι για τη touch χρηση?Σε 10"+ ενα αποσπομενο πληκτρολογιο ΑΛΛΑΖΕΙ τελείως ολη τη χρηση και τις δυνατοτες της συσκευης κατι που ΔΕΝ συμβαίνει στο ipad και android tablet!

Δημοσ.

Ολοι οι αλλοι το εχουν παρει λαθος!

Το πρόβλημα είναι ότι πλασάρονται πρώτα ως ταμπλέτα (οι ταμπλέτες έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μην το ξεχνάμε) και μετά ως pc... και ως ταμπλέτες δεν πιάνουν μία για την ώρα. Μέχρι, λοιπόν, να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τον ανταγωνισμό, καλύτερα να πωλούνται ως windows 8 laptops και όχι ως tablets γιατί αδικούνται.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι πλασάρονται πρώτα ως ταμπλέτα (οι ταμπλέτες έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μην το ξεχνάμε) και μετά ως pc... και ως ταμπλέτες δεν πιάνουν μία για την ώρα. Μέχρι, λοιπόν, να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τον ανταγωνισμό, καλύτερα να πωλούνται ως windows 8 laptops και όχι ως tablets γιατί αδικούνται.

Γιατι αδικουνται?Γιατι εχου λιγοτερα παιχνιδια στο metro ui,απο το ios&android?

Γιατι για ολα τα υπολοιπα που αφορουν την tablet χρηση ειναι κομπλε στο metro ui!

Δημοσ.

Γιατι αδικουνται?Γιατι εχου λιγοτερα παιχνιδια στο metro ui,απο το ios&android?

Γιατι για ολα τα υπολοιπα που αφορουν την tablet χρηση ειναι κομπλε στο metro ui!

Ποιά παιχνίδια; Εδώ λείπουν βασικές εφαρμογές! Και πολλές δεν είναι καν σχεδιασμένες για tablet.

Δημοσ.

Ποιά παιχνίδια; Εδώ λείπουν βασικές εφαρμογές! Και πολλές δεν είναι καν σχεδιασμένες για tablet.

Ποιες ειναι οι βασικες εφαρμογες που λειπουν για χρηση tablet???

Και μη μου πεις οι 10 000 διαφορετικες εφαρμογες για κλανιες !!!

Δημοσ.

Eιρωνικα το ειπα προς τερψιν πολλων εδω μεσα που πιστευουν οτι παει για κλεισιμο η apple μετα απο αυτο :P

Aν παρακολουθεις δε το φορουμ εδω και μηνες, θα εχεις διαπιστωσει ποσες φορες πολλα μελη εχουν "κλεισει" την apple "το πολυ σε 3-4 χρονια". :P

Νεα ειμαι...διαβαζα και σκορπια που τα googlαρα και εχει λιγες μερες που εκανα εγγραφη

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειμαι ο πρωτος που θα παραδεχτει οτι υπαρχουν πολλες ελλειψεις στο store. ΟΜΩΣ, δεν μπορουμε να παραβλεψουμε τη δυναμικη του και το ποσο γρηγορα γεμιζει.

Δημοσ.

Ποιες ειναι οι βασικες εφαρμογες που λειπουν για χρηση tablet???

Και μη μου πεις οι 10 000 διαφορετικες εφαρμογες για κλανιες !!!

Από πού να ξεκινήσω; Από google εφαρμογές; Από social που λείπουν; Εδώ επίσημο app για fb δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα. Τί θα κάνω; Θα μπαίνω σε desktop mode για να μου βγει η Παναγία; Δεν είναι όλα ρόδινα όπως τα λες.

Και να σου πω και κάτι άλλο; Δε μου αρέσει ρε φίλε η σχεδίασή τους. Κάτι δεν πάει καλά με το περιβάλλον χρήσης. Δε μπορώ να στο περιγράψω εδώ, μόνο live φαίνονται αυτά ή θα πρέπει να γίνει συγκριτικό βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Από πού να ξεκινήσω; Από google εφαρμογές; Από social που λείπουν; Εδώ επίσημο app για fb δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα. Τί θα κάνω; Θα μπαίνω σε desktop mode για να μου βγει η Παναγία; Δεν είναι όλα ρόδινα όπως τα λες.

Και να σου πω και κάτι άλλο; Δε μου αρέσει ρε φίλε η σχεδίασή τους. Κάτι δεν πάει καλά με το περιβάλλον χρήσης. Δε μπορώ να στο περιγράψω εδώ, μόνο live φαίνονται αυτά ή θα πρέπει να γίνει συγκριτικό βίντεο.

Ποιες google εφαρμογες μιλας,το youtube?Γιατι η επισημη εφαρμογη στο android ειναι χειροτερη απο τις ανεπισημες στο metro ui!

Ποιες social λειπουν?

Για συνεχισε πες μας τι αλλο λειπει και που το κανει μη λειτουργικο σαν tablet???

Και τι φαινεται live?Το μονο που φαινεται live ειναι το ατσαλο και αστοχο τρολαρισμα που προσπαθεις να κανεις σε καθε θεμα που αναφερεται στα windows tablet και "ψαχνεις" και καλα να αγορασεις καποιο!

Δημοσ.

Και τι φαινεται live?Το μονο που φαινεται live ειναι το ατσαλο και αστοχο τρολαρισμα που προσπαθεις να κανεις σε καθε θεμα που αναφερεται στα windows tablet και "ψαχνεις" και καλα να αγορασεις καποιο!

Σε βάρεσαν τα πολλά μελομακάρονα στο κεφάλι και βλέπεις φαντάσματα, μου φαίνεται. Φυσικά και θέλω να αγοράσω γιατί έχω 2 netbooks hp mini (ένα στη δουλειά και ένα σπίτι) και θέλω να τα διώξω και τα δυο, ένα win 8 hybrid tablet για μένα είναι η καλύτερη λύση με το πληκτρολόγιο να μένει στο γραφείο.

Για τις εφαρμογές, ενδεικτικά αναφέρω google maps, earth, calendar, youtube, instagram, κ.α.

Εγω ειμαι ο πρωτος που θα παραδεχτει οτι υπαρχουν πολλες ελλειψεις στο store. ΟΜΩΣ, δεν μπορουμε να παραβλεψουμε τη δυναμικη του και το ποσο γρηγορα γεμιζει.

Πες τα στον άλλον που κάνει λες και του βρίζουμε τη μάνα.

Δημοσ.

youtube----> hyper youtube απλά φοβερό

google maps-----> Προτιμώ bing maps αλλά υπάρχει το gmaps αν έχει τόσο εξάρτηση από τους google maps

earth??

instagram----> Τι να το κάνεις το Instagram στο desktop? Για viewing υπάρχουν εφαρμογές.

Δημοσ.

youtube----> hyper youtube απλά φοβερό

google maps-----> Προτιμώ bing maps αλλά υπάρχει το gmaps αν έχει τόσο εξάρτηση από τους google maps

earth??

instagram----> Τι να το κάνεις το Instagram στο desktop? Για viewing υπάρχουν εφαρμογές.

Για tablet μιλάμε, ποιό desktop; Το hyper είναι καλό, το gmaps όχι. Τα υπόλοιπα απλά απουσιάζουν, πρέπει υποχρεωτικά να ξεχάσεις τις google υπηρεσίες και να μεταναστεύσεις. Αυτό είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Σε βάρεσαν τα πολλά μελομακάρονα στο κεφάλι και βλέπεις φαντάσματα, μου φαίνεται. Φυσικά και θέλω να αγοράσω γιατί έχω 2 netbooks hp mini (ένα στη δουλειά και ένα σπίτι) και θέλω να τα διώξω και τα δυο, ένα win 8 hybrid tablet για μένα είναι η καλύτερη λύση με το πληκτρολόγιο να μένει στο γραφείο.

Για τις εφαρμογές, ενδεικτικά αναφέρω google maps, earth, calendar, youtube, instagram, κ.α.

Πες τα στον άλλον που κάνει λες και του βρίζουμε τη μάνα.

Αφου το calendar της google το κραζεις σαν  ελλειπες και χαλια,τωρα μας εγινε και must app???

Apps youtube υπαρχουν ενα καρο!Ακομη και στο android υπαρχουν καλυτερα youtube apps απο αυτο της google!

Και google maps(gmap) υπαρχει στο μετρο ui!Aν και γενικα χωρις offline navigation απλα ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ στους περισσοτερους!

Οσο για το instagram!Ειπαμε αν ενα smartphone δεν εχει instagram δεν ειναι smartphone και ενα tablet δεν ειναι tablet,ετσι????

Και για να δεις ποσο FAIL ειναι τα παραδειγματα που εδωσες.

Βρες μου ΕΝΑΝ να ψαχνει TABLET που να ΖΗΤΑ ωστε και ΕΝΑ απο αυτα που εγραψες,στο θεμα Tablets!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...