Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα χθες αρκετά ταμπλέτια, το iPad είναι γνωστό ότι έχει πολύ ωραία οθόνη με ζωντανά χρώματα και καλές γωνίες θέασης, λεπτό και ελαφρύ στην τελευταία του έκδοση, όλα cool, αν και έπαθε μερικά κολλήματα όσο έπαιζα μαζί του. Μετά έπιασα στα χέρια μου το mini retina, ακόμα πιο άψογη οθόνη, ακόμα καλύτερες γωνίες θέασης πράγμα αναμενόμενο γιατί έχει τον ίδιο αριθμό πίξελ στριμωγμένο σε μικρότερη επιφάνεια. Ξαναγυρνώντας στο air η οθόνη του μου φάνηκε λίγο ξεβαμένη. Το mini retina έχει το μεγαλύτερο ppi σε ταμπλετ στα 324 ενώ το τελευταίο nexus 7 έχει 323 LOL. Ενώ και οι δύο οθόνες είναι πολύ καλές το μινι προηγείται και είναι πιο "ευρύχωρο", αυτή τη στιμή θεωρώ δύσκολο να βρεθεί άλλο tablet στα ίδια επίπεδα, αν υπάρχει, δε το γνωρίζω. Απλά κουβέντα να κάνουμε, τα 10ιντσα ταμπλετ έχουν ακόμα χώρο βελτίωσης στον τομέα της ποιότητας της οθόνης, όχι ότι δεν είναι ήδη πολύ ικανοποιητικά.

Δημοσ.

Στα λίγα λεπτά που το είχα στα χέρια μου όλα φαινόταν φυσιολογικά, μιλάμε για οθόνη επιπέδου smartphone σε ταμπλετ. Απεναντίας δυο air έπαθαν κολλήματα και τα κάναμε restart, αν και τα παίζουν όλη μέρα οι πελάτες πάλι μου φάνηκε παράξενο.

Δημοσ.

πήρα και γω το καινούργιο 16άρι mini retina και μπορώ να πω ότι είχα καιρό να χαρώ να πηγαίνει κάτι τόσο γρήγορα (κάτοχος iphone: 2g, 3g, 3gs, 4, 4s, 5,5s , ipad 1, 2, 3 retina 3g + wifi) απλά το χαίρομαι 24/7 και από την Τρίτη που το πήρα προσπαθώ να τελειώσω την μπαταρία του κάνοντας ότι μου έρχεται στο μυαλό. Σε συνδιασμό με την φοβερή φορητότητά του απλά ξενερώνω που δεν το πήρα 1 μήνα πριν που βγήκε και το πήρα τώρα... αυτά...  (ακόμα και underclocked ο Α7 που είναι σε σχέση με το air (1.3 με 1.4) δεν κολλάει πουθενά και πηγαίνει αέρα πατέρα παντού) 

Δημοσ.

προβληματα ακουγονται καθαρα για τις πρωτες παρτιδες..απλα οταν περασει μηνας ΔΕΝ υφιστανται..γι αυτο κ οι πρωτες παραλαβες ειναι πολυ μικρες σε τεμαχια,αλλα κ λογω ελλειψης φυσικά.

Δημοσ.

Προβλήματα στις πρώτες παρτίδες έχουν παρατηρηθεί σε διάφορα προϊόντα διαφόρων εταιριών της apple συμπεριλαμβανομένης. Κάτι που θα προτιμούσα θα ήταν ο safari να είχε full screen mode όπως στο iPhone, ενώ στις 10 ίντσες είναι ΟΚ στις 8 χρειάζεσαι όλο το διαθέσιμο χώρο. Λύση νομίζω ότι είναι ο chrome.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προβλήματα στις πρώτες παρτίδες έχουν παρατηρηθεί σε διάφορα προϊόντα διαφόρων εταιριών της apple συμπεριλαμβανομένης. Κάτι που θα προτιμούσα θα ήταν ο safari να είχε full screen mode όπως στο iPhone, ενώ στις 10 ίντσες είναι ΟΚ στις 8 χρειάζεσαι όλο το διαθέσιμο χώρο. Λύση νομίζω ότι είναι ο chrομε

ισχύει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...