bienes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα!! ειμαι κατοχος του εν λογω κινητου κ μετα απο χαζομαρα μου (το κανα ρουτ εντος εγγυησης) κ μετα απο σβησιματος καποιων αρχειων αναγκαστηκα να του περασω firmware γαλλικο επειδη δεν εβρισκα το ελληνικο. εχω ηδη εξαφαωισει οτι γαλλικο απλικεισο ειχε μεσα αλλα δεν ξερω πως να αφαιρεσω το γαλλικο λογοτυπο που εμφανιζεται οταν ανοιγω/κλεινω τη συσκευη. επισης μου ζηταει update το ποιο ναι μεν το κατεβαζει αλλα η εγκατασταση ειναι αδυνατη κ μου λεει να κανω το update μεσω kies τα οποια λενε πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη !!!!!! υπαρχει καποιος τροπος να βρω το αρχικο του firmware να του το περασω μπας κ γλυτωσω το γερμανο κ το σερβις?? το κιν μου ειναι το galaxy ace s 5839i κ ηταν cosmote branded. αναγκαστηκα να το ροοταρω επειδη δεν ελεγε να σβηστει ενα απλικεησο που του χα βαλει κ σβηνοντας το μου σβησε κ το firmware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-S5839i Εκεί που λέει region , επιλέγεις το COS ( Greece Cosmote ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bienes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασμενο κ τζιφος. Οοολα τα σαητ που εχω κοιταξει τα χαν ανεβασει στη χοτφαηλ η οποια ειναι πλεον παρελθον... Τωρα λενε πως θα τα ανεβασουν ξανα σε αλλους χοστερ αλλα εως τωρα δν εχω δει φως... Ξερει καποιος κατι αλλο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα