GiannisWalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί σε κάθε προσφορά πρέπει να υπάρχουν 10 άστοχες απαντήσεις. Stay στο thread. Σαν τιμή μετράει , απο εκεί και πέρα βλέπεις τα θετικά /αρνητικά και πράττεις 1
tiniakos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αξίζει σαν τιμή ότι και να λέτε. Το αν θέλει κάποιος android ή κινέζικο είναι άλλο θέμα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, καπως, το ποστ #3. Προφανως σε εκεινον πηγαινε το κομματι που quote-αρες πριν, και οχι σε σενα. Ειρηνη, συνεχιστε οντοπικ! 2
fay259 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Evmenis ομολογω οτι η απαντηση σου με μπερδεψε λιγο..Στην αρχη λες οτι ειναι πολλα τα λεφτα για ενα ταμπλετ που εχει αντικατασταθει κ μετα λες οτι το να τσιμπησει καποιος ενα παλιοτερο μοντελο σε χαμηλη τιμη ειναι καλο.. Δυστυχως για το budget που εχω αυτα μπορω να διαθεσω..Και για να μαι ειλικρινης,αρχικα εψαχνα IPOD TOUCH 5 γιατι το δικο μου τα χει ψιλοπαιξει και οταν ειδα οτι ενα ipad mini 16gb ευρωπαικο εχει καπου 280 ευρω ειπα να παω σε ipad..Και οταν ειδα και τη διαφημιση χτες με 279 ευρω 32 γιγα και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ειπα κατευθειαν οτι θα το παρω.. Αυτο με τη ραμ,για καποιον που θελει το ταμπλετ για youtube,μειλ, social media ειναι οκ;; Δεν το θελω για παιχνιδια,εχω δυνατο λαπτοπ για τετοια, για μουσικη κ σερφαρισμα το θελω οταν δεν εχω λαπτοπ ανοιχτο.. Αν υπαρχει κατοχος που το χει δουλεψει θα θελα μια γνωμη ή κατι που πρεπει να προσεξω..
Themos3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μια βολτα στις αγγελιες του φορουμ μπορει να πεισει τον καθενα οτι προκειται για παρα πολυ καλη προσφορα δεδομενου της μεταπωλητικης αξιας του μηλου.Στην τελικη ακομα και να το μετανιωσει κανεις το πουλαει σ αυτα τα λεφτα "χτες". 1
SATELLITE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 την προσφορά στην ίδια τιμή έχουν επίσης και οι multi/public και το πλαίσιο.
kukukali Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Με αυτο το usb θα δουλεψει το 3G ???http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Cosmote-USB-Stick-MF110-7-2-Mbps-Black-white-E00-2001-1001-021.htm 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το προιον υπαρχει μετα απο price match σε αλλο καταστημα και με επιπλεον δωροεπιταγη 40 ευρω. Τα σχετικα μηνυματα πηγαν σε νεο τοπικ που εφτιαξα οπως θα επρεπε εξ αρχης. Ευχαριστω το μελος που διαβασε εδω και εκανε την αναφορα/ενημερωσε.
fay259 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Με αυτο το usb θα δουλεψει το 3G ???http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Cosmote-USB-Stick-MF110-7-2-Mbps-Black-white-E00-2001-1001-021.htm Σορρυ για το off topic αλλα επειδη ρωταει ο φιλος..πηρα το ipad χτες και το ρωτησα πως μπορω να χω ιντερνετ εκτος απο wifi.. Με τετοια στικακια αποτι μου παν δεν γινεται,Μονο αν εχεις smartphone τοτε ανοιγεις το 3G ,πας στην επιλογη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOTSPOT και σου δινει ενα κωδικο και μπαινεις και απο το ipad μεσω του κινητου και φυσικα χρεωνει το κινητο..Ουσιαστικα κανεις το κινητο hotspot και μπαινεις με wifi στο ipad
kukukali Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Είπα μπας και άλλαξε κάτι μετά από 3 μοντέλα αλλά μπαααα ... Το καλοκαίρι που χρειάστηκε να δουλέψω το S3 σαν hotspot για ένα ipad 2 μου τελείωνε την μπαταρία σε 3-4 ώρες.Μου είπαν ότι μπορείς και μέσω Bluetooth χωρίς τόση μεγάλη κατανάλωση, αλλά δεν ασχολήθηκα.Πάντως δεν ξαναπαίρνω tablet χωρίς 3G. 1
Konstantin77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Είπα μπας και άλλαξε κάτι μετά από 3 μοντέλα αλλά μπαααα ... Το καλοκαίρι που χρειάστηκε να δουλέψω το S3 σαν hotspot για ένα ipad 2 μου τελείωνε την μπαταρία σε 3-4 ώρες.Μου είπαν ότι μπορείς και μέσω Bluetooth χωρίς τόση μεγάλη κατανάλωση, αλλά δεν ασχολήθηκα.Πάντως δεν ξαναπαίρνω tablet χωρίς 3G. πολλές φορές μπορείς και μέσω usb αλλά πρέπει ναγοράσεις micro σε micro. Η κατανάλωση θα είναι ακόμα μικρότερη όμως. Και σε εμενα 3 ώρες (δε νομίζω 4) πάντως είναι επιβεβαιωμένο σε htc evo 3d
germants Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Είπα μπας και άλλαξε κάτι μετά από 3 μοντέλα αλλά μπαααα ... Το καλοκαίρι που χρειάστηκε να δουλέψω το S3 σαν hotspot για ένα ipad 2 μου τελείωνε την μπαταρία σε 3-4 ώρες.Μου είπαν ότι μπορείς και μέσω Bluetooth χωρίς τόση μεγάλη κατανάλωση, αλλά δεν ασχολήθηκα.Πάντως δεν ξαναπαίρνω tablet χωρίς 3G. Φιλε μου το ιδιο θεμα ειχα και εγω αλλα αν κανεις tethering μεσω bluetooth (μια απλη συζευξη κανεις) θα διπλασιασεις την αυτονομια σου. Δεν αξιζει το 3G tablet. Κανε αυτο που σου λεω και καθαρισες...
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Η στο φιναλε παίρνετε ένα wifi hotspot όπως το mifi της vodafone. Εμένα με έχει βοηθήσει πάρε πολυ. Το κουβαλας παντού και έχει πολυ καλη αυτονομία !
evmenis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Evmenis ομολογω οτι η απαντηση σου με μπερδεψε λιγο..Στην αρχη λες οτι ειναι πολλα τα λεφτα για ενα ταμπλετ που εχει αντικατασταθει κ μετα λες οτι το να τσιμπησει καποιος ενα παλιοτερο μοντελο σε χαμηλη τιμη ειναι καλο.. Δυστυχως για το budget που εχω αυτα μπορω να διαθεσω..Και για να μαι ειλικρινης,αρχικα εψαχνα IPOD TOUCH 5 γιατι το δικο μου τα χει ψιλοπαιξει και οταν ειδα οτι ενα ipad mini 16gb ευρωπαικο εχει καπου 280 ευρω ειπα να παω σε ipad..Και οταν ειδα και τη διαφημιση χτες με 279 ευρω 32 γιγα και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ειπα κατευθειαν οτι θα το παρω.. Αυτο με τη ραμ,για καποιον που θελει το ταμπλετ για youtube,μειλ, social media ειναι οκ;; Δεν το θελω για παιχνιδια,εχω δυνατο λαπτοπ για τετοια, για μουσικη κ σερφαρισμα το θελω οταν δεν εχω λαπτοπ ανοιχτο.. Αν υπαρχει κατοχος που το χει δουλεψει θα θελα μια γνωμη ή κατι που πρεπει να προσεξω.. Αυτο που λεω ειναι οτι για το ipad mini το νεο μοντελο που βγαινει ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το παλιο που ειναι σε προσφορα ενω για το μεγαλο ipad το νεο μοντελο ειναι μεν καλυτερο απο το παλιο αλλα οχι δραματικα οποτε στο μεγαλο ipad αξιζει να παρεις το παλιο αν το βρεις σε καλη προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα