alexgmeteo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά & καλή χρονιά! Άρχισα να ψάχνω για tablet, αλλά δε γνωρίζω πολλά. Είδα το Site: Lenovo A3000 κ το Site: Asus MeMo Pad HD 7 ME173X (από ένα άλλο παλικάρι εδώ μέσα). Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω & δε γνωρίζω που να εστιάσω την προσοχή μου. Δίνω μέχρι 150 ευρώ. Η χρήση του θα είναι για internet, κανά παιχνίδι μέσω google play (όχι βαριά παιχνίδια, απλά πχ tetris), ταινίες & κανά pdf αρχείο. Εάν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο στα λεφτά αυτά, ευπρόσδεκτο. Όσοι θέλετε πείτε μου τι να προσέχω σε τέτοιες αγορές πχ επεξεργαστή, οθόνη, ίντσες κλπ
alexgmeteo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το 3g, εάν δεν κάνω λάθος, έχει να κάνει με το internet μέσω κάρτας sim. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Μου πρότεινε ένας φίλος το Site: TAB ZTE S8Q
evmenis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το ZTE οπως και το Lenovo εχουν 4GB εσωτερικη μνημη που σημαινει λιγοτερο απο 2GB πραγματικα διαθεσιμα ,αυτος ειναι μεγαλος περιορισμος σε ενα ταμπλετ.
micahel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αν το παρεις απο ελλαδα εχει 16gb εσωτερικα που ειναι ελευθερα τα 12gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα