Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Είχα κάνει μια παραγγελία, μετά κόπων και βασάνων αφού εψαχνα για δόσεις, απο τον κωτσόβολο πριν 5 μέρες. Μπαίνω σήμερα να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και γράφει ακυρωμένη. Σημειοτέων, ότι είναι με δόσεις καταστήματος για αυτό το laptop: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/116653-toshiba-satellite-u940-11g-i5

Δε με έχει ενημερώσει κανείς για την ακύρωση, ούτε μου έχει σταλεί e-mail που να αναφέρει κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Ξέρεις κανείς για ποιο λόγο γίνεται? 

Αύριο πρωί-πρωί θα τους πάρω τηλέφωνο να δω τι συμβαίνει,

Δημοσ.

μπορει απλα να θεωρουσαν οτι υπαρχει αποθεμα και τελικα να μην υπαρχει.πλασματικο αποθεμα.γινονται καμια φορα αυτα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι μου είχανε πεί απο το κατάστημα ότι δεν υπάρχει απόθεμα και γίνεται μόνο με παραγγελία. και θα καθυστερούσε κιόλας 20 μέρες λόγω εορτών. είναι με δόσεις καταστήματος και όχι πιστωτικής. Παραξενεύτηκα λόγω του ότι η πωλήτρια στο μαγαζί μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα φορολογικής, εισόδημα και τα λοιπά.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι μου είχανε πεί απο το κατάστημα ότι δεν υπάρχει απόθεμα και γίνεται μόνο με παραγγελία. και θα καθυστερούσε κιόλας 20 μέρες λόγω εορτών. είναι με δόσεις καταστήματος και όχι πιστωτικής. Παραξενεύτηκα λόγω του ότι η πωλήτρια στο μαγαζί μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα φορολογικής, εισόδημα και τα λοιπά.

μπορει η αντιπροσωπεια να ειπε οτι δεν υπαρχει αποθεμα και οτι το συγκεκριμενο προιον δεν θα ξαναρθει.οποτε και εκει πεφτει ακυρο

Δημοσ.

πήρα τηλέφωνο σήμερα στον κωτσόβολο. Το δάνειο όντως δεν εγκρίθηκε. προσπερνάω το γεγονός ότι δεν με ενημέρωσαν και έχω πάει 10 μέρες πίσω (γιατί θέλει καμμιά 20αρια μέρες να έρθει), και σκέφτομαι: ο αδερφός μου με μικρότερη φορολογική και περισσότερα χρέη, πήρε πληντύριο - στεγνωτήριο - κουζίνα, και για ένα laptop δεν το εγκρίνουν? δεν μπορώ να καταλάβω να κριτήρια που έχουν!

Για την ιστορία το laptop υπάρχει (για παραγγελία μόνο) αλλά απο ότι κατάλαβα είναι ξερολούκουμο και εξαφανίστηκε και μου είπαν πως θα φέρουν μεγάλη παρτίδα πλέον.

Δημοσ.

πατα κ ενα  λαικ μεγαλε που σου βρηκαμε τι παιζει τσαμπα ειναι !!

χαχαχαααχ πλακα κανω ετσι ??

μου κανει εντυπωση παντως γιατι η πολιτικη του καταστηματος ειναι η εξης ..

κανεις την αιτηση .. και σου λενε .. αν δεν σε παρουμε τηλ σημαινει πως ειναι οκ ολα ,εγκριθηκε  κ προχωραει κανονικα !

αν δεν εγκριθει  σε περνουμε για ενημερωση ...

ποιος ξερει γιατι σε ξεχασαν ..

Δημοσ.

πήρα τηλέφωνο σήμερα στον κωτσόβολο. Το δάνειο όντως δεν εγκρίθηκε. προσπερνάω το γεγονός ότι δεν με ενημέρωσαν και έχω πάει 10 μέρες πίσω (γιατί θέλει καμμιά 20αρια μέρες να έρθει), και σκέφτομαι: ο αδερφός μου με μικρότερη φορολογική και περισσότερα χρέη, πήρε πληντύριο - στεγνωτήριο - κουζίνα, και για ένα laptop δεν το εγκρίνουν? δεν μπορώ να καταλάβω να κριτήρια που έχουν!

Για την ιστορία το laptop υπάρχει (για παραγγελία μόνο) αλλά απο ότι κατάλαβα είναι ξερολούκουμο και εξαφανίστηκε και μου είπαν πως θα φέρουν μεγάλη παρτίδα πλέον.

To δάνειο δεν το δίνει ο Κωτσόβολος αλλά η τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Αν η τράπεζα έδωσε άκυρο, ο Κωτσόβολος δεν μπορεί να κάνει κάτι. Στην ουσία πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει.

Δημοσ.

πατα κ ενα  λαικ μεγαλε που σου βρηκαμε τι παιζει τσαμπα ειναι !!

χαχαχαααχ πλακα κανω ετσι ??

μου κανει εντυπωση παντως γιατι η πολιτικη του καταστηματος ειναι η εξης ..

κανεις την αιτηση .. και σου λενε .. αν δεν σε παρουμε τηλ σημαινει πως ειναι οκ ολα ,εγκριθηκε  κ προχωραει κανονικα !

αν δεν εγκριθει  σε περνουμε για ενημερωση ...

ποιος ξερει γιατι σε ξεχασαν ..

Απο τον κωτσόβολο είπαν ότι επικοινώνησαν και ότι μίλησαν κιόλας (!!!!!!!) μαζί μου. Οι κλήσεις στο κινητό λένε άλλα όμως.

To δάνειο δεν το δίνει ο Κωτσόβολος αλλά η τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Αν η τράπεζα έδωσε άκυρο, ο Κωτσόβολος δεν μπορεί να κάνει κάτι. Στην ουσία πρόκειται για καταναλωτικό δάνειο αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει.

Ναι το ξέρω ότι είναι καταναλωτικό. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τα κριτήρια. Παίζει λόγω ηλικίας ( άνω των 65) να σου ακυρώνουν δάνειο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...