xristosmx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια Πολλά σε όλους! Καλές Γιορτές!! Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Samsung Galaxy S2 Plus. Θα ήθελα να με βοηθήσετε! Πιστέυετε πως αξίζει η αγορά του; Υπάρχουν σημαντικά μειονεκτήματα στην χρήση του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Οποιαδήποτε βοηθητική απάντηση, δεκτή!
Beerloah Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εξαρτάται από το budget που διαθέτεις. Σε ενδιαφέρει μόνο αυτή η σειρά και το συγκεκριμένο λογισμικό; (android) ή οποιαδήποτε επιλογή, που θα ήταν αξιόπιστη για την τιμή της; Αν ήμουν στη θέση σου, θα κοιτούσα με λιγάκι παραπάνω λεφτά (αξίζει) το Site: Nokia Lumia 820 . Θα είναι κατά πολύ πιο σταθερό και πιο γρήγορο σε σχέση με το S2 Plus, με ουσιαστική διαφορά των δυο ότι η πρότασή μου είναι Windows Phone, αλλά και η τεράστια διαφορά ταχύτητας.
xristosmx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς το budget είναι ασφυκτικά περιορισμένο. Η αλήθεια επίσης είναι πως θα προτιμούσα κάτι σε Android και πόσο μάλλον κάτι σε Samsung Galaxy. Απλά θέλω να ξέρω αν αξίζει το συγκεκριμένο κινητό ή θα μου βγει μάπα!
kataramenos32 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/510618-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-samsung-galaxy-s2-plus/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα