Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θέλω να φτιάξω ένα mini-ITX συστηματάκι με όριο τα 500 ευρώ. Κύρια χρήση του θα είναι σαν HTPC με πιο βαρύ task να αναπαράγει 1080p ή να κάνει κανα conversion mkv > mp4.

1. Είναι αρκετός ένας i3 4330 και η HD4600 του, δεδομένου πως δεν παίζω παιχνίδια;

2. Ποιος είναι ο πιο value for money SSD στα 250/256gb αυτή την περίοδο;

3. Πόσων Watt PSU να προτιμήσω; Κάποια κουτιά για mini-ITX έχουν ενσωματωμένα (από 80 μέχρι 400 watt).

Επεξ/σία από x_vagos_x
Δημοσ.

Τέλεια.

Όσο για τα κουτάκια με τα ενσωματωμένα PSU;

Γιατί χαλβαδιάζω ένα μαζεμένο με 400watt. Φαντάζομαι θα ειναι κομπλέ (δεν πρόκειται να βάλω κάρτα γραφικών, οπότε...)

Δημοσ.

Λόγω hackintosh. Πάει σετάκι 4330 (ο φτηνότερος με 4600) και Gigabyte H87N-Wifi που είναι η μόνη mini-ITX με πλήρη υποστήριξη.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο κουτί χαλβαδιάζεις; Είμαι και εγώ σε διαδικασία αλλαγής htpc με περίπου ίδια parts με τα δικά σου και μάλλον για κουτί κοιτάω κατά εκεί http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-q35/

Δεν είναι και πολύ mini αλλά εμένα με βολεύει λόγω extra κάρτας γραφικών και σκληρών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα είχα το Lian Li το PC-Q07A. Απίστευτο. Αλλά χρειάστηκα τα χρήματα και το σκότωσα το συστηματάκι τότε.

Τώρα κοιτάω τα εξής:

1. FRACTAL DESIGN CORE 1000 (χωρίς τροφοδοτικό)

2. MS-TECH LC-02 400W BLACK (με 400άρι)

3. MS-TECH LC-01 400W BLACK (κι αυτό με 400άρι, αλλά μ' αρέσει πιο πολύ απ' το από πάνω)

4. COOLERMASTER RC-120A-KKN1 ELITE 120 ADVANCED (χωρίς τροφοδοτικό)

5. IN WIN BM639 + 160W PSU SILVER (με 160άρι, πιθανότατα δε μου κάνει)

6. THERMALTAKE VL52021N2E ELEMENT Q (με 200άρι PSU)

7. BITFENIX PRODIGY WHITE (χωρίς τροφοδοτικό).

Βέβαια αν δω ότι παίζει καλύτερος συνδυασμός με μεγαλύτερο, αλλά συμμαζεμένο κουτάκι (mini tower, αντί για midi), τότε ευχαρίστως να πάω σε mATX.

8. CoolerMaster Silencio 352

9. LC-Power 3000B (με 420άρι)

Δεν ξέρω και αν θα μπορέσω να υπερβώ το budget, ωστόσο. Αν δω ότι ανεβαίνει πολύ, κόβω τον SSD και πάμε για καλύτερο κουτί+psu (το Bitfenix π.χ.)

Επεξ/σία από x_vagos_x
Δημοσ.

το 1

Ναι, ε; Σκέφτομαι ότι παρόμοιο είναι και το SIlencio, και μου αρέσει περισσότερο.  Συν ότι έχει και USB 3.0 αντί για 2.0 του Fractal.  B)

Αυτό έχει λίγο μικρό τροφοδοτικό, αλλά είναι κουκλί!

http://www.cartft.com/catalog/il/1225

Δες και τα υπόλοιπα της σελίδας τους μήπως και σου κάνει κανένα.

Αααα, είναι ένα από αυτά που είχα δει όταν άνοιξα το thread (σε αυτό αναφέρομαι στην 3η ερώτηση του πρώτου post)... Πέφτει πολύ λίγο όμως, νομίζω. Λογικά θέλω από 300watt και πάνω.  :unsure:

Άσε που στο site όσα cases βλέπω θέλουν υπερμικροσκοπικές ψύκτρες, πράγμα που δεν παίζει με τις stock intel.

Χαχαχαχαχα πεθαίνω με το χερούλι α-λα συρτάρι. Καθαρά για lan party λύση. Θα ήθελα κάτι... πιο διακριτικό  :lol:

Αν είναι να πάω σε στυλ κύβο, όπως αυτό, ίσως να επιλέξω το Thermaltake με το 200άρι. Χωράει και ακριβώς στο ραφάκι στο γραφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...