thanos77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα .ξερει κανενας να μου πει αν υπαρχει η σειρα σε dvd και απο που μπορω να την αγορασω;
scullyist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Την είχε δώσει κάποιο περιοδικό...ή εφημερίδα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Προσωπικά μόνο αυτά τα dvd έχω δει (όχι ότι το έψαξα ιδιαίτερα κιόλας, να 'ναι καλά ο θείος...) να τα μοσχοπουλάνε σε εξοργιστική τιμή σε σάιτ δημοπρασιών.
thanos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Την είχε δώσει κάποιο περιοδικό...ή εφημερίδα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Προσωπικά μόνο αυτά τα dvd έχω δει (όχι ότι το έψαξα ιδιαίτερα κιόλας, να 'ναι καλά ο θείος...) να τα μοσχοπουλάνε σε εξοργιστική τιμή σε σάιτ δημοπρασιών. σε περιοδικο νομιζω τα ειχαν βαλει καποια στιγμη ,δεν ξερω τωρα αν τα πουλανε καπου ..αλλα με εχει φαει η πεθερα μου να της τα βρω ,μπας και την ξεφορτωθω
arxaggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ο θείος σου δεν τα έχει να σου τα δανείσει;
thanos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 τον ρωτησα τον ρουφιανο ,εψαξα παντου σε ολο το σπιτι του ..τπτ
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 O θειος που "γαμαει και δερνει" παντως το έχει.
thanos77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αν λες για αυτον τον θειο που νομιζω ,δεν ειναι δικος μου θειος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα