mples Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 παιδια εχω την Mainboard Model Superb 4 θελω τους νραιβερ για να κανω φορματ και δεν μπορω να τους βρω πουθενα αν ξερει κανενας κατι θα ημουν υποχρεος
adtakhs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 1) Μεγαλύτερη εικόνα ! 2) Πριν κάνεις format μπες στις συσκευές του συστήματος και δες ποια είναι η κάρτα δικτύου και η κάρτα ήχου. 3) Από το CPU-Z δεν το chip που φοράς και κατέβασε οδηγούς του ανάλογου κατασκευαστή (INTEL, AMD, VIA)
mples Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 τώρα για τα άλλα είμαι λίγο ασχέτως φιλε μου
adtakhs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τι λειτουργικό θα περάσεις ? Ποια η κάρτα γραφικών και η κάρτα ήχου ? Ποια κάρτα δικτύου έχεις ?
mples Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τι λειτουργικό θα περάσεις ? Ποια η κάρτα γραφικών και η κάρτα ήχου ? Ποια κάρτα δικτύου έχεις ? xp γιατι δεν νομιζω να υπαρχουν οδηγοί για τα 7αρια που θελω καρτα ηχου νομίζω ειναι ενσωματωμένη στην μητρική καρτα γραφικων geforce 4 mx 440 καρτα δικτύου δεν ξερω γιατι ο υπολογιστης ειναι στην δουλεια μου και δεν ειμαι εκει τωρα βασικα εμενα με ενδιαφερουν οι οδηγοί απο την μητρικη
artshadows Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 http://w3.sis.com/download/agreement.php?url=/download/
mples Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 το εχω δει φιλε μου δεν υπαρχει για sis 645 DX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα