Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναγνώστες του κειμένου, γεια σας! Πρόσφατα αγόρασα την εξής κάρτα γραφικών: GIGABYTE: GV-R465OC-1GI  και θέλω να την εγκαταστήσω στο desktop μου ο όποιος έχει μια ενσωματωμένη την NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a. Και ιδου η απορία, στο site της κάρτας γραφικών το όποιο είναι το http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2942&dl=1#driver γραφεί ότι αυτή η κάρτα χρειάζεται 400W, ενώ το τροφοδοτικό μου είναι 400W, το σηκώνει? Τα χαρακτηριστικά του desktop είναι: CPU AMD Athlon II X2 250 , Motherboard ASRock N68-GS3 UCC (CPUSocket), και λειτουργικό Windows 7 32bit. Επειδή δεν έχω και τελείες γνώσεις από Η/Υ ζητώ συγγνώμη για κάποια από τις παραπάνω πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των πρότερων!

Δημοσ.

οι απαιτησεις σε τροφοδοσια που αναγραφουν οι εταιριες ειναι για ολο το συστημα,οχι μονο για την καρτα.

Αυτο ελειπε να θελουν τοσα watt :-D

ποιο τροφοδοτικο εχεις; (μαρκα και watt)

Δημοσ.

Το παρόν τροφοδοτικό που έχω στο desktop για να μην σε γελάσω μάρκα δεν θυμάμαι, ξέρω οτι το max του ειναι τα 400W , αλλά σε ενα παλαιότερο desktop που είχα του είχα βάλει το iMEMORY το οποίο είναι 600W και έχει λειτουργήσει μόνο μια φορά και είναι εντελώς καινούργιο, οπότε μπορώ να το τοποθετήσω στο νέο μου desktop, αλλίως πρέπει να σου πω την μάρκα, συγνώμη που δεν το θυμάμαι :(

Δημοσ.

να ξερεις οτι γενικοτερα επιλεγουμε τροφοδοτικα με βαση την μαρκα και μετα κοιταζουμε watt.

λογικα και με τα 2 τροφοδοτικα θα τρεξει σωστα η καρτα.

Δημοσ.

ενταξει, αλλα για ποιον λογο πρεπει να αγοραζω με κριτηριο την μαρκα και υστερα τα watt? και το αλλο που ηθελα να ρωτησω, αν κανω την εγκατασταση της καρτας εγω με το παρον τροφοδοτικο χωρις να αλλαξω κατι και απλα την βαλω στην υποδοχη και μετα την συνδεσω στην θυρα υπολογιστη-οθονης , θα εχω τελειωσει με την εγκατασταση? χρειαζεται καποια παραπανω διαδικασια?

Δημοσ.

γιατι τα 500watt της sesonic,xfx,corsair δεν ειναι τα ιδια με τα 500 της deer,turbo x κλπ.

στη μια περιπτωση θα εχεις καθαρα καμια 450αρια watt και στην αλλη με το ζορι 390+.

Πρωτα απ'ολα θα πρεπει να κατεβασεις drivers απο amd για την καρτα.Πριν την αλλαγη θα πρεπει να απεγκαταστησεις τελειως τους drivers της προηγουμενης καρτας απο safe mode με καποιο utility (πχ DDU)

σβηνεις τον υπολογιστη,βαζεις την καρτα και εγκαθιστας τον catalyst που κατεβασες απο amd για την συγκεκριμενη καρτα.

Δημοσ.

Ωραια, αυτο για τα τροφοδοτικα αληθεια δεν το ηξερα.. ευχαριστω! λοιπον τα ερωτηματα μου λυθηκαν , απλως επειδη βλεπω οτι χρειαζεται και κατι σε "τερματικο" και η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω καλα απο αυτα ακομα , ειμαι 16 χρονων και επειδη στο μελλον θελω να ασχοληθω με Η/Υ ρωτησα πληροφοριακα, την καρτα θα την βαλω σε γνωστο μου :) χαρηκα και το εκτιμω για την αμμεση απαντηση σου και για την βοηθεια σου, καλες γιορτες να εχεις :)

Δημοσ.

Η φαση ειναι SWAG!

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...