atomakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω μια Nepton 280L στα χέρια μου. Το κουτί μου έχει υποδοχές στην οροφή μόνο για 240 ψυγείο. ΑΝ και λεει η coolermaster οτι υποστηριζει 120mm ανεμιστηρες, δεν ταιριαζουν για το κουτι μου. Μονο οι 4 από τις 8 οπές ευθυγραμμίζονται. Και 120mm να βάλω πάλι δεν ευθυγραμίζονται. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση για να ταιριάξει; Προτιμώ να μην πειράξω καθόλου το κουτί ή να του βάλω dremel. Υ.Σ. κάποιο σετ αποδοτικών ανεμιστήρων, αθόρυβων και όμορφων να συνδυάσω με την υδρόψυξη, γιατί έχω ένα θέμα με τον θόρυβο, δεν θέλω να ακούω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μα πως περιμενες μια ψύκτρα με 280αρι ψυγειο και 140αριδες ανεμηστηρες να μπει σε ένα κουτι που περνει 120αριδες ανεμιστήρες και 240αρι ψυγείο? Μονο αν ανοιξεις τρυπες στο κουτι με τρυπανακι στις καταλληλες θεσεις για να ευθυγρεαμιστούν οι τρύπες θα καταφέρεις να το βάλεις δεν υπάρχει αλλος τροπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ἠταν δώρο φίλε, αλλά στο site της coolermaster λέει ότι υποστηρίζει 120 ανεμιστήρες, οπότε υπέθεσα ότι ταιριάζει στις οπές του κουτιού μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Που ακριβώς το λέει αυτο? http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-liquid-cooler/nepton-280l.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Λογικο ειναι να μη πεφτει σωστα αφου στη φωτο δειχνει οτι οι ανεμηστηρες εχουν κενο αναμεσα τους ενω συνηθως σε 240mm θεσεις πανε κολλητα..Το μονο που μπορεις να κανεις αν δε θες να τρυπισεις το κουτι, ειναι να βαλεις τις 4 απο τις 8 βιδες και απλα να μη κοπανας το κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ναι σίγουρα, αλλά μου φαίνεται ότι στραβώνει η οροφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Απο το βαρος του ψυγειου ειναι αλλα μη δινεις σημασια, εχει ανοχη το μεταλλο. Βαλτη πανω να την ευχαριστηθεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλύτερα λες οτι ειναι να βιδώσω τις 4 βίδες κοντά στους σωλήνες ή στην άλλη πλευρά; Κανένα σετ αθόρυβων 140mm ανεμιστήρων κατάλληλους για ψυγεία μπορείς να μου προτείνεις; Έχω θέμα και με τον θόρυβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Οπου και να τις βαλεις το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις, καλυτερα ομως να τις "μοιραρασεις" ωστε να εχεις 4 βιδες στις ακρες παρα κοντα η μια στην αλλη. Τωρα για fans...Δυο που εχω χρησιμοποιησει και ειναι αποδοτικα/ησυχα ειναι: http://www.eworld.com.gr/products/details/2293/Akasa-Viper-PWM-System-Fan-140mm http://www.eworld.com.gr/products/details/2838/BitFenix-Spectre-Pro-PWM-Black-System-Fan-140mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γίνεται να είναι στις άκρες, αλλιώς θα το είχα κάνει έτσι... κανένα enermax ή corsair sp140 δεν θα είναι καλά; Και αυτά σε αυτό το ευρος τιμής είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Η Corsair νομιζω δε βγαζει τους SP σε 140mm...Οι enermax ειναι καλουτσικοι αλλα λιγο "αδυναμοι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά βλέπω να παίρνω τους Bitfenix spectre pro pwm λόγω πολυ καλού static pressure, αν δεν βρω μόντα για να βιδωθει καλα στο κουτι. Έστειλα και στον Κοπριτη. Αλλιώς θα την πουλήσω και θα πάρω μια Noctua U14S. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλυτερο static pressure εχουν οι viper και ειναι επισης pwm..Απλα ειναι κιτρινοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Με χαλάει πολύ το κίτρινο. Παίζει να την ανταλλάξω με μια noctua D14 για πιο αθόρυβη λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα