Προς το περιεχόμενο

Haf 932 και 280 radiator. Πώς;

atomakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω μια Nepton 280L στα χέρια μου. Το κουτί μου έχει υποδοχές στην οροφή μόνο για 240 ψυγείο. ΑΝ και λεει η coolermaster οτι υποστηριζει 120mm ανεμιστηρες, δεν ταιριαζουν για το κουτι μου. Μονο οι 4 από τις 8 οπές ευθυγραμμίζονται. Και 120mm να βάλω πάλι δεν ευθυγραμίζονται. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση για να ταιριάξει; Προτιμώ να μην πειράξω καθόλου το κουτί ή να του βάλω dremel.

Υ.Σ. κάποιο σετ αποδοτικών ανεμιστήρων, αθόρυβων και όμορφων να συνδυάσω με την υδρόψυξη, γιατί έχω ένα θέμα με τον θόρυβο, δεν θέλω να ακούω τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα πως περιμενες μια ψύκτρα με 280αρι ψυγειο και 140αριδες ανεμηστηρες να μπει σε ένα κουτι που περνει 120αριδες ανεμιστήρες και 240αρι ψυγείο? 

Μονο αν ανοιξεις τρυπες στο κουτι με τρυπανακι στις καταλληλες θεσεις για να ευθυγρεαμιστούν οι τρύπες θα καταφέρεις να το βάλεις δεν υπάρχει αλλος τροπος.

Λογικο ειναι να μη πεφτει σωστα αφου στη φωτο δειχνει οτι οι ανεμηστηρες εχουν κενο αναμεσα τους ενω συνηθως σε 240mm θεσεις πανε κολλητα..Το μονο που μπορεις να κανεις αν δε θες να τρυπισεις το κουτι, ειναι να βαλεις τις 4 απο τις 8 βιδες και απλα να μη κοπανας το κουτι...:P

Καλύτερα λες οτι ειναι να βιδώσω τις 4 βίδες κοντά στους σωλήνες ή στην άλλη πλευρά; Κανένα σετ αθόρυβων 140mm ανεμιστήρων κατάλληλους για ψυγεία μπορείς να μου προτείνεις; Έχω θέμα και με τον θόρυβο...:P

Οπου και να τις βαλεις το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις, καλυτερα ομως να τις "μοιραρασεις" ωστε να εχεις 4 βιδες στις ακρες παρα κοντα η μια στην αλλη.:)

Τωρα για fans...Δυο που εχω χρησιμοποιησει και ειναι αποδοτικα/ησυχα ειναι:

http://www.eworld.com.gr/products/details/2293/Akasa-Viper-PWM-System-Fan-140mm

http://www.eworld.com.gr/products/details/2838/BitFenix-Spectre-Pro-PWM-Black-System-Fan-140mm

Δεν γίνεται να είναι στις άκρες, αλλιώς θα το είχα κάνει έτσι...

κανένα enermax ή corsair sp140 δεν θα είναι καλά; Και αυτά σε αυτό το ευρος τιμής είναι..

Τελικά βλέπω να παίρνω τους Bitfenix spectre pro pwm λόγω πολυ καλού static pressure, αν δεν βρω μόντα για να βιδωθει καλα στο κουτι. Έστειλα και στον Κοπριτη. Αλλιώς θα την πουλήσω και θα πάρω μια Noctua U14S.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...