rebrant Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα.εχω αγορασει μια smart tv samsung σειρα 4 λευκη και δεν μου παιζει τους υποτιτλους.εχετε καποια λυση να δοκιμασω???
kostas_dr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Η κλασική ερώτηση: οι υπότιτλοι έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο;
rebrant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ναι εχουν μαλιστα σε αλλη τηλεοραση τυπου philips παιζουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δεν βγαινουν καθολου η βγαινουν κινεζικα? επισης η τηλεοραση ειναι up to date με θεματα firmware?
rebrant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δεν βγαινουν καθολου.με εξαιρεση μια φορα σε ενα ντοκυμαντερ που τους επαιζε γιατι ειχαν κατεβει ενσωματωμενοι στο βιντεο.Στην samsung που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι λογικο γιατι πολλες τηλεορασεις της samsung δεν αναγνωριζουν τους υποτιλους που ειναι κατεβασμενοι απο το ιντερνετ και ειπαν να κανω μια προσπαθεια να αναβαθμισω το λογισμικο μηπως και γινει κατι. Ακομη βεβαια δε το εχω κανει πρεπει να τους παρω παλι τηλεφωνο και να μου πουν τα βηματα.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δεν βγαινουν καθολου.με εξαιρεση μια φορα σε ενα ντοκυμαντερ που τους επαιζε γιατι ειχαν κατεβει ενσωματωμενοι στο βιντεο.Στην samsung που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι λογικο γιατι πολλες τηλεορασεις της samsung δεν αναγνωριζουν τους υποτιλους που ειναι κατεβασμενοι απο το ιντερνετ και ειπαν να κανω μια προσπαθεια να αναβαθμισω το λογισμικο μηπως και γινει κατι. Ακομη βεβαια δε το εχω κανει πρεπει να τους παρω παλι τηλεφωνο και να μου πουν τα βηματα. α.δες στο manual η στο site.γραφει για το Update.συνηθως μεσα απο το μενου απλα κανεις κλικ και μπορει να το κατεβασει.η το γραφεις σε usb stick και το παιρνειαπο εκει. επισης δοκιμασε να δωσεις ενα μικρο ονομα στην ταινια και στους υποτιτλους.επισης προσεχε την γραμματοσειρα των υποτιτλων.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ok θα το δοκιμασω δεν θα δυσκολευτεις.δες το manual η στο site και θα δεις οτι ειναι ευκοληγ διαδικασια συνηθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα