Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.εχω αγορασει μια smart tv samsung σειρα 4 λευκη και δεν μου παιζει τους υποτιτλους.εχετε καποια λυση να δοκιμασω???

Δημοσ.

δεν βγαινουν καθολου.με εξαιρεση μια φορα σε ενα ντοκυμαντερ που τους επαιζε γιατι ειχαν κατεβει ενσωματωμενοι στο βιντεο.Στην samsung που πηρα  τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι  λογικο γιατι πολλες τηλεορασεις της samsung δεν αναγνωριζουν τους υποτιλους που ειναι κατεβασμενοι απο το ιντερνετ και ειπαν να κανω μια προσπαθεια να αναβαθμισω το λογισμικο μηπως και γινει κατι. Ακομη βεβαια δε το εχω κανει πρεπει να τους παρω παλι τηλεφωνο και να μου πουν τα βηματα.

Δημοσ.

δεν βγαινουν καθολου.με εξαιρεση μια φορα σε ενα ντοκυμαντερ που τους επαιζε γιατι ειχαν κατεβει ενσωματωμενοι στο βιντεο.Στην samsung που πηρα  τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι  λογικο γιατι πολλες τηλεορασεις της samsung δεν αναγνωριζουν τους υποτιλους που ειναι κατεβασμενοι απο το ιντερνετ και ειπαν να κανω μια προσπαθεια να αναβαθμισω το λογισμικο μηπως και γινει κατι. Ακομη βεβαια δε το εχω κανει πρεπει να τους παρω παλι τηλεφωνο και να μου πουν τα βηματα.

α.δες στο manual η στο site.γραφει για το Update.συνηθως μεσα απο το μενου απλα κανεις κλικ και μπορει να το κατεβασει.η το γραφεις σε usb stick και το παιρνειαπο εκει.

επισης δοκιμασε να δωσεις ενα μικρο ονομα στην ταινια και στους υποτιτλους.επισης προσεχε την γραμματοσειρα των υποτιτλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...