Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 4s εμένα σε ios 6 εδώ και δυό μέρες σταμάτησε να φορτίζει. Με το τον δικό του φορτιστη όλο το βράδυ το πολύ τα παει 40% με φορτιστη απο iPad λίγο παραπάνω λογικό. Όλοι οι φορτιστές είναι original. Λέτε να θέλω μπαταρία?

Υπάρχει κάποιο app που να σου λεει την κατάσταση της μπατ. Αν πχ το εχει πει το ποίημα και χρήζει αντικατάστασης ;

Δημοσ.

Το 4s εμένα σε ios 6 εδώ και δυό μέρες σταμάτησε να φορτίζει. Με το τον δικό του φορτιστη όλο το βράδυ το πολύ τα παει 40% με φορτιστη απο iPad λίγο παραπάνω λογικό. Όλοι οι φορτιστές είναι original. Λέτε να θέλω μπαταρία?

Υπάρχει κάποιο app που να σου λεει την κατάσταση της μπατ. Αν πχ το εχει πει το ποίημα και χρήζει αντικατάστασης ;

To πιο πιθανό είναι να θέλει αλλαγή μπαταρίας. Για εφαρμογή που να σου λέει την κατάσταση της μπαταρίας μόνο αν έχεις τζειλμπρεικ. 

Δημοσ.

To πιο πιθανό είναι να θέλει αλλαγή μπαταρίας. Για εφαρμογή που να σου λέει την κατάσταση της μπαταρίας μόνο αν έχεις τζειλμπρεικ.
Για πες φιλενάδα μπάς και βγάλουμε καμία άκρη, είναι jbSent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Για πες φιλενάδα μπάς και βγάλουμε καμία άκρη, είναι jbSent from my iPhone using Insomnia

Το battery detective που λέει ο Βαγγέλης είναι πολύ καλό θα σου δείξει κύκλους φόρτισης και πληροφορίες, δεν ξέρω βέβαια το κατα πόσο δείχνει αν έχει πρόβλημα η μπαταρία (δε μου έχει τύχει για να σου πω), αλλά ξέρω ότι από αυτά που λες πρέπει να αλλάξεις μπαταρία. Αν θέλεις έχω έμπιστο και καλό τεχνικό να στην αλλάξει και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

Λαθος... υπαρχει τροποσ ΧΩΡΙΣ jailbreak φυσικά ....

φιλε κατεβασε το ibackup bot , συνδεσε το κινητο στο  pc, διαλεξε τη συσκευη,πατα more information και στειλε μας τα στατιστικα της μπαταριας να τα δουμε...

Δημοσ.

Λαθος... υπαρχει τροποσ ΧΩΡΙΣ jailbreak φυσικά ....

φιλε κατεβασε το ibackup bot , συνδεσε το κινητο στο  pc, διαλεξε τη συσκευη,πατα more information και στειλε μας τα στατιστικα της μπαταριας να τα δουμε...

Ελληνικά νομίζω μίλησα :)ΕΦΑΡΜΟΓΉ που να σου λέει την κατάσταση της μπαταρίας υπάρχει μόνο στη συντια.
  • Like 1
Δημοσ.

Ελληνικά νομίζω μίλησα :)ΕΦΑΡΜΟΓΉ που να σου λέει την κατάσταση της μπαταρίας υπάρχει μόνο στη συντια.

Μπορεί κάποιος να μην θέλει να το σπάσει απλά...Διευκρινίζω ότι υπάρχει τρόπος και χωρίς jailbreak.Ας εχουμε τα στατιστικά και την αξιολόγηση την κάνω και εγώ ο ίδιος,που ξέρω τα πάντα για τις μπαταρίες στα iphone !  Γι'αυτό εξάλλου είπα να στείλει τα στατιστικά.

Φιλικά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...