antreaslam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. η αρχαία crt της μάνας μου έσκασε. απαιτήσεις για την καινούργια. 32αρα τουλάχιστον. φθηνή όσο γίνεται. ενσωματωμένο αποκ/ποιητή mpeg4. και media player Που να παίζει avi, mkv, 720p, εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους. Για την turbo-x txv 32d, που έχει 180 μόνο, ξερει κανείς τον Media player της? άλλη πρόταση, αλλά εξίσου (ή σχεδόν εξίσου ) φθηνή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δωσε κατι παραπανω και παραε την 32F5000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 και media player Που να παίζει avi, mkv, 720p, εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους. Αφού σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα του media player, πας στην f5000, που σου έχει ήδη προταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 thanks. αυτή του πλαισίου,δεν υπάρχει ιδία άποψη? γιατί λόγω μάνας, τα 80 ευρώ, παίζουν ρόλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εδω και 3 μερες εχω την 39αρα TurboX αγορασμενη στα 270.Επειδη ειναι FULL HD σε αντιθεση με την 32αρα που ειναι HD READY θα εκφερω αποψη μονο για το media player το οποιο υποθετω ειναι το ιδιο.Ειναι παρα πολυ καλο,παιζει παρα πολλες μορφες αρχειων (οτι αναφερεις τα υποστηριζει) και οι (εξωτερικοι) υποτιτλοι ειναι σε ικανοποιητικο μεγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Την εχω παρει για τον πατερα μου.Μια χαρα ειναι απο εικονα φιλε.Media player μονο απο usb flash , οχι απο εξωτερικο σκληρο , ελληνικους υποτιτλους δυστυχως δεν δοκιμασα.Χρονια πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 αν παίζει μόνο απο flashακι, δεν κάνει για την περίπτωσή μου! θα περάσω από πλαίσιο, με εναν εξωτερικό παραμάσχαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Eγω ενα seagate 1tb 2.5'' που δοκιμασα...ΔΕΝ.Μηπως γλιτωσεις την ταλαιπωρια στο γραφω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 πήγα και τσέκαρα από κοντά. ο media player, υποστηρίζει μια χαρά mkv, 720P, κ εξωτ.υπότιτλους srt, απλά επειδή το μέγεθος δε φάνηκε ικανοποιητικό στη μάνα μου, πήγαμε στην 39αρα turbox. *(τσεκαρα 750αρη)πάντως, για 180 ευρω, η 32αρα, ειναι πολύ καλή επιλογή νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Oλα καλα , καλοριζικη. Υ.γ : Προχω η μαμα που επελεξε την 39αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα. μαμά που βλέπει lost, prison break, τουρκικα, revenge, κλπ! με εξωτερικό σκληρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Της γράφεις τούρκικα στον σκληρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ναι. της τα κατεβάζω για την ακρίβεια! η τηλεόραση ήρθε πριν λίγο. τη συνέδεσα. πρώτες εντυπώσεις. πολύ καλή εικόνα στα ψηφιακά κανάλια. βρήκε τα πάντα, και ιδιαίτερα ενισχυμένη ποιότητα και λήψη σήματος σε σχέση με τον lifeview αποκ/ποιητή. ο media player, Μια χαρά, παίζιε ότι δοκίμασα απο εξωτ.σκληρό, με ένα ελάτωμα: σε Εξωτ.υπότιτλους srt, το μέγεθός τους, είναι απλά καλό, και όχι εξαιρετικό (σα μέγεθος, γιατί σα γραμματοσειρά, ειίναι πολύ καλό). Τα 200hz,τα καταλαβαινεις στην κίνηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Τα 200hz,τα καταλαβαινεις στην κίνηση! :shock: :shock: :shock: ΠΟΙΑ???????????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ευσεβείς πόθοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα