iMarilina Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Κακο αυτο! Ναι Ε? Ε τότε πάρε αειφον λολ
dexters Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ναι ισχυει..αλλα κομμενη σιμ βγαζει πολλα προβληματα..καλυτερα δωσε 5 ευρω να παρεισ εργοστασικη micro/nano sim αμα πχ εχεις μια sim κανονικη σ ενα android κινητο και παρεις iphone και πας στο μαγαζι και στην κοψουν θα εχει προβλημα παλι?
ramarg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 με χαλαει η μικρη οθονη περιμενε το 6αρι αειφον τοτε..δεν βλαπτει η αναμονη..με κατι καλυτερο θα βρεθεις στα χερια σου.. αμα πχ εχεις μια sim κανονικη σ ενα android κινητο και παρεις iphone και πας στο μαγαζι και στην κοψουν θα εχει προβλημα παλι? πολλα προβληματα...ακου εμενα που δεχτηκα να την κοψουν και ειμαι μεσα στα νευρα..πρεπει να παω να την αλλαξω με 5ευρω να εχω ησυχο το κεφαλι μου..κανε το ιδιο..
iMarilina Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αμα πχ εχεις μια sim κανονικη σ ενα android κινητο και παρεις iphone και πας στο μαγαζι και στην κοψουν θα εχει προβλημα παλι? δεν αξίζει, δώσε 5 ευρώ και πάρε καινούρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα