Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>τα ipad απο τα skroutzoμαγαζα, που τα πηγαινεις για service??</p>

<p>γενικα εχουν καποιο θεμα? ειναι 50Ε κατω απ οτι στους premium</p>

<p>σκεφτομαι αυτο:</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.vnp.gr/ypologistes/tablets/apple-ipad-air-32gb-4g-wi-fi--cellular.html'>http://www.vnp.gr/ypologistes/tablets/apple-ipad-air-32gb-4g-wi-fi--cellular.html</a></p>

Όπου πας και όλα τα άλλα τα πας για σέρβις.

Sent from somewhere using something

Δημοσ.

τοτε γιατι καποιοι ελεγαν μακρια απο πλαισιο για ipad?

Γιατί έχουν άθλια αντιμετώπιση-υποστηριξη στα προιοντα που οι ίδιοι πουλάνε...Αν το πάρεις και είναι ελλατωματικό από το κουτί γιατί να τρέχεις στα σέρβις ?? Είναι κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να σου καλύπτει το κατάστημα εφόσον προτιμάς να κάνεις από αυτούς την αγορά...Τώρα δεν θυμάμαι μεμονομένες περιπτώσεις και παραδείγματα αλλά δεν ακούς ποτέ κάτι καλό...Όλο προβλήματα-ιστορίες... Εφόσον η τιμή είναι μία,δεν θα πας να το αγοράσεις από πλαίσιο..ποιος ο λόγος άλλωστε..θα το πάρεις από επίσημο διανομέα premium reseller για να έχεις κ ήσυχο το κεφάλι σου...

Δημοσ.

ειχα την εντυπωση οτι ειναι σφραγισμενα τα κουτια. αρα μου λες μακρια κι απο skroutzομαγαζα?

ναι σφραγισμενα ειναι...DOA δεν δινουν όμως... η δυνατοτητα να το επιστρεψεις αν εκραγει στην δευτερη μερα ! χαχα γι αυτο αγοραζουμε απο επισημους διανομεις... τα σκρουτζομαγαζα φερνουν κινητα παραεισαγωγης και αυτο ειναι το προβλημα..

Δημοσ.

δηλαδη μου λες πως αμα χαλασε σε 2 μερες, και τους το παω δεν θα μου δωσουν αλλο? αφου εχει εγγυηση 1 χρονο. σκεφτομαι αν αξιζουν τα +70Ε για να το παρεις απο premium

το βασικο μου διλημμα αυτη την στιγμη παντως ειναι 16 η 32. προσπαθω να βρω ενα λογο για να γεμισουν τα 16 αν δεν του βαλεις μεσα ενα καρο βιντεο.. τι μπορει να πιασει πολυ χωρο?

Δημοσ.

δηλαδη μου λες πως αμα χαλασε σε 2 μερες, και τους το παω δεν θα μου δωσουν αλλο? αφου εχει εγγυηση 1 χρονο. σκεφτομαι αν αξιζουν τα +70Ε για να το παρεις απο premium

το βασικο μου διλημμα αυτη την στιγμη παντως ειναι 16 η 32. προσπαθω να βρω ενα λογο για να γεμισουν τα 16 αν δεν του βαλεις μεσα ενα καρο βιντεο.. τι μπορει να πιασει πολυ χωρο?

Κοίτα και γω μια ζωή με 16άρι ήμουν και αειφον και ιπαντ, τώρα που έδωσα το ιπαντ 3 και πήρα το αιρ, έτυχε να βρω από μια καλή αγγελία 32άρι, και το πήρα, και δεν το μετανιώνω, αν και δεν έβαζα ποτέ ούτε ένα κάρο βίντεο που λες ούτε μουσική κλπ να το γεμίσω, είχα πάντα 3 με 4 γίγα άδεια. Αλλά αν πχ σου αρέσουν τα παιχνίδια, υπάρχουν πολλά πιο απαιτητικά (όχι angry birds κλπ) που είναι μισό με ένα γίγα τουλάχιστον το καθένα. Προσωπικά επειδή το χρησιμοποιώ για πρόβες κλπ και όλο φορτώνω παρτιτούρες pdf μέσα σε ειδικό πρόγραμμα, εμένα αυτά μου έτρωγαν περισσότερο χώρο. Αν του βαζα 2-3 ταινίες να δω σε ένα ταξίδι ή κάτι, απλά τις έσβηνα, δεν είναι υπολογιστής να πετάξεις τη βιβλιοθήκη ταινιών μουσικής μέσα και να τα χεις (αν και κάποιοι το κάνουν οπότε χρειάζονται περισσότερο χώρο). Απλά βλέπω ότι μπορώ να κινηθώ λίγο πιο άνετα πλέον. Απο κει και πέρα, αν μπορέσεις να βρεις μια καλή τιμή και περίπτωση (όπως βρήκα εγώ) για 32άρι, πάρτο ασυζητητί.

Δημοσ.

πανε για 32αρι, στις μερες μας τα 16 (που ουτε 16 ειναι πραγματικά) ειναι πολυ λιγα, θα εισαι συνεχεια με το αγχος αν χωράει το αρχείο και τι να αφαιρεσω για να περασω το νεο

• Like 1
Δημοσ.

ΑΛΛΟ η εγγυηση ΑΛΛΟ το DOA...η εγγυηση σου λεει πως αν παθει κατι θα παει στο σερβις,που στην προκειμενη περιπτωση θα καταληξεις με ανακατασκευασμενο ενω πληρωσες καινουριο...Αν το ανοιξεις απο το κουτι και εχει χαλασμενη οθονη γιατι να μπαινεισ στη διαδικασια σερβις για κατι καινουριο ??? εφοσον ειναι ελλατωματικο απο το κουτι οφειλουν να στο αλλαξουν ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟ εκεινη τη στιγμη και αυτο ΔΕΝ το κανουν ολοι..λίγα μαγαζιά πλεον εχουν DOA και οι περισσοτεροι premium resellers...

Τα +70 που λες για να αγορασεις απο premium reseller εννοείς συγκριτικά με σκρουτζομάγαζα ?? Πρόσεξε λίγο,γιατι αυτές είναι οι επίσημες τιμές...Στο σκρουτζ για να πεσει τοσο η τιμη,απλά φέρνουν παραεισαγωγής και εκεί είναι που μπορείς να την πατήσεις..Οι περισσότεροι που αγοράζουν παραεισαγωγής βρίσκουν ψεγάδια στις συσκευές τους,και σε καποιους δεν τα αντικατεστησαν με σφραγιστο,αλλα τους εστειλαν στο σερβις να γινει ελεγχος και να παρουν ανακατασκευασμενο...

__________________________________________________________________________________________________________________

Εγώ πάντα επέλεγα 16GB είτε σε ipad είτε σε iphone... Δεν γεμίζουν στο φουλ,αλλά εχεις πάντα το άγχοσ να μη γεμιζει και να σβηνεις συνεχως φωτογραφιες ας πουμε,για εξοικονόμηση χώρου..Kατά τη γνώμη μου τα 16 δεν δημιουργουν προβλημα,αλλά αν σε σηκώνει οικονομικά πάρε 32αρι και είσαι ΚΥΡΙΟΣ...

__________________________________________________________________________________________________________________

πανε για 32αρι, στις μερες μας τα 16 (που ουτε 16 ειναι πραγματικά) ειναι πολυ λιγα, θα εισαι συνεχεια με το αγχος αν χωράει το αρχείο και τι να αφαιρεσω για να περασω το νεο

ακριβως αυτο σχολιαζα τη στιγμη που σχολιασες !

Δημοσ.

<p>δηλαδη μου λες πως αμα χαλασε σε 2 μερες, και τους το παω δεν θα μου δωσουν αλλο? αφου εχει εγγυηση 1 χρονο. σκεφτομαι αν αξιζουν τα +70Ε για να το παρεις απο premium</p>

<p> </p>

<p>το βασικο μου διλημμα αυτη την στιγμη παντως ειναι 16 η 32. προσπαθω να βρω ενα λογο για να γεμισουν τα 16 αν δεν του βαλεις μεσα ενα καρο βιντεο.. τι μπορει να πιασει πολυ χωρο?</p>

Επίσης, μην αγχώνεσαι. Δε θα χαλάσει. Πολύ σπάνια χαλάνε.

Δημοσ.

<p>δηλαδη μου λες πως αμα χαλασε σε 2 μερες, και τους το παω δεν θα μου δωσουν αλλο? αφου εχει εγγυηση 1 χρονο. σκεφτομαι αν αξιζουν τα +70Ε για να το παρεις απο premium</p>

<p> </p>

<p>το βασικο μου διλημμα αυτη την στιγμη παντως ειναι 16 η 32. προσπαθω να βρω ενα λογο για να γεμισουν τα 16 αν δεν του βαλεις μεσα ενα καρο βιντεο.. τι μπορει να πιασει πολυ χωρο?</p>

Επίσης, μην αγχώνεσαι. Δε θα χαλάσει. Πολύ σπάνια χαλάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κανείς καθ κλήση η μόνο ίντερνετ μπορείς να μπεις?

Μόνο Σκαιπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...