dexters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 οκ..... κατι αλλο ακυρο εκει πανω που λεει ''λειπει sim'' μπορει να αλλαξει και να λεει ''ipad''?
atheatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 οκ..... κατι αλλο ακυρο εκει πανω που λεει ''λειπει sim'' μπορει να αλλαξει και να λεει ''ipad''? Απενεργοποιησε τα δεδομένα. Νομίζω δεν θα ψάχνει για sim.
dexters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 και κατι αλλο παιδια εσεις που ειστε στα ipad καιρο... αν μπαινω απο safari στο facebook, insomnia χωρις τις εφαρμογες τους ή και σε αλλα σαιτ διαφορα και πολλα πειραζει? παταω πανω στα δεδομενα και δε μ αφηνει εσυ με ποιο τροπο εννοουσες φιλε? για ποιο λογο θα μπορουσε να πειραζει? μου κανει εντυπωση γιατι να υπαρχουν οι εφαρμογες τους........ αυτο α και επισης ιους δε κολλαει ε?
atheatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 παταω πανω στα δεδομενα και δε μ αφηνει εσυ με ποιο τροπο εννοουσες φιλε? Εκανα λάθος, αυτό ισχύει οταν υπάρχει ήδη sim....
Bilbo1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 παταω πανω στα δεδομενα και δε μ αφηνει εσυ με ποιο τροπο εννοουσες φιλε? μου κανει εντυπωση γιατι να υπαρχουν οι εφαρμογες τους........ αυτο α και επισης ιους δε κολλαει ε? φανταζομαι για ανεση αντι να ανοιγεις σαφαρι και να γραφεις το url ανοιγεις την εφαρμογη και ξεμπερδευεις για ισους στο ipad δεν εχω ακουσει ποτε
dexters Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 για ποιο λογο θα μπορουσε να πειραζει? και μπαινεις δηλαδη απ τον safari κανονικα σε facebook youtube? δουλευουν εκει ολα ρολοι παιδια?
dexters Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 οσον αφορα το facebook for ipad οι αλλοι φιλοι μου στο fb το μαθαινουν οτι εχω εγκαταστησει αυτη την εφαρμογη? ή οταν στελνω μηνυματα φαινεται οτι ειναι απ το ipad?
Demon13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αν έχεις μεγάλη sim πας σε ένα κατάστημα cosmote και στην κανουν microsim δωρεαν. κρατας και το περιγραμμα για να την ξαναβαλεις μέσα αν χρειαστέι να γίνει μεγάλη ξανα.
dexters Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αν έχεις μεγάλη sim πας σε ένα κατάστημα cosmote και στην κανουν microsim δωρεαν. κρατας και το περιγραμμα για να την ξαναβαλεις μέσα αν χρειαστέι να γίνει μεγάλη ξανα. αυτο ισχυει και για iphone που στην κοβουνε αν εχεις μεγαλη sim για να μπει και μετα αν παρεις αλλο κινητο στην ξαναπροσθετουν με το περιγραμμα που ειπες φιλε???????????
ramarg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ναι ισχυει..αλλα κομμενη σιμ βγαζει πολλα προβληματα..καλυτερα δωσε 5 ευρω να παρεισ εργοστασικη micro/nano sim
dexters Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 τι εννοεις εργοστασιακη? δηλαδη να τους πω να μου αλλαξουν παλι με καινουριγα sim απ την κοσμοτε δλδ?
iMarilina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 <p>τι εννοεις εργοστασιακη? δηλαδη να τους πω να μου αλλαξουν παλι με καινουριγα sim απ την κοσμοτε δλδ?</p> Ναι Sent from somewhere using something
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι.Γιατί εγώ που έκανα το λάθος τότε και είπα να μου τη κόψουν ΔΩΡΕΑΝ έχω ΠΟΛΛΑ και εκνευριστικά προβήματα, και πρέπει να την αλλάζω τώρα...δωρεαν μπορει να ειναι αλλα το κοψιμο δεν ειναι λυση...πενία τέχνας κατεργάζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα