Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα,θέλει ο κολλητός μου να αγοράσει ένα πισί και ζητώ τη βοήθειά σας:

σό που διαθέτουμε : Έως 600 ευρώ, αλλά αν υπάρχει κάτι σε χαμηλότερη τιμή vfm θα το προτιμήσουμε

Χρήση υπολογιστή : Ίντερνετ,Ταινίες,Word κλπ, παιχνίδια απλά τύπου football manager

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?Χρειαζόμαστε. Λέμε για 23-24 ίντσες, να μην είναι 3D

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Καλύτερα από το ίδιο, αλλά αν γλιτώνουμε αρκετά χρήματα,πάμε και σε διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Καλύτερα έτοιμο, γιατί αλλιώς θα χωθώ εγώ :P . Αν χρεώνεται όμως, θα το στήσω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .ΟΧΙ :D

EDIT: Λέω να βάλουμε και SSD μέσα και να δώσουμε λιγότερα (ή καθόλου για κάρτα γραφικών.. Τι λέτε?)

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.

Χρόνια πολλά και ευχαριστώ για την απάντηση!

Είχα κάνει ορθογραφικό στον τίτλο και το διόρθωσα μόνο στο κείμενο :P

Θα ήθελα να μην ξεπεράσει πολύ τα 600 ευρώ :)

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και ευχαριστώ για την απάντηση!

Είχα κάνει ορθογραφικό στον τίτλο και το διόρθωσα μόνο στο κείμενο :P

Θα ήθελα να μην ξεπεράσει πολύ τα 600 ευρώ :)

Απλά βγάζεις τον ssd και πας σε αυτόν το επεξεργαστή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559660 και μετά βγαίνει 592€

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ !Τελικά λέμε να ακολουθήσουμε την αρχική σου πρόταση.

Μόνο σκεπτικό είναι για το τροφοδοτικό.

Μήπως να πάμε σε corsair  ή thermaltake ?

Στα Watt που κοιτας θε ελεγα καλυτερα να δεις το http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html απο eshop .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...