JE23 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και καλές γιορτές. Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει τα εξίς στο pc μου. Καταρχάς συγκεκριμένο παιχνίδι που έπαιζε παλιά στα ultra high γραφικά τώρα παίζει στα high. Επίσης τις 5-6 τελευταίες μέρες η χρήση της CPU από ότι βλέπω ειναι πάρα πολυ αυξημένη απο 50% και πάνω δηλαδή χωρίς να έχω ανοίξει κανένα πρόγραμμα. Παλιά ήταν γύρω στο 6 - 7 % η χρήση της CPU όταν δεν είχα κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό. Και τέλος παρατήρησα στις ιδιότητες του υπολογιστή οτι απο τα 8gb μνήμης RAM είναι δυνατή μόνο η χρήση 3.12 gb. Οποιος μπορεί να βάλει ένα χεράκι θα με έβγαζε από πολλούς μπελάδες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Οσο αφορά την χρήση της cpu πιθανόν ειναι να εχεις κολήσει κανα trojan κτλπ οποτε γενικα πιέζεται το σύστημα , για αυτην την περίπτωση μπες σε safe mode και ρίξε ενα καθάρισμα με malwarebytes και superantispyware. Αλλος παράγοντα για το σύρσιμο γενικα ειναι και η ram αφου δεν την βλέπει ολη το σύστημα σου (φαντάζομαι εχεις 64 bit windows ? ) αν εχεις 64 bit δες για 2 πράγματα , πρώτον στο bios για την επιλογή memory remap και 2ο στα windows δες αυτο που εχει αναφερθεί και σε αλλο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/500076-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%B1%CE%BC/
WalkerSW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις 32bit λειτουργικο εγκατεστημένο εεεε??
tralalo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Οσο αφορά την χρήση της cpu πιθανόν ειναι να εχεις κολήσει κανα trojan κτλπ οποτε γενικα πιέζεται το σύστημα , για αυτην την περίπτωση μπες σε safe mode και ρίξε ενα καθάρισμα με malwarebytes και superantispyware Καλησπέρα φίλε, Όπως είπε κι ο φίλος spank, κατέβασε το malwarebytes (εδώ), τρέξε τον υπολογιστή σου σε safemode κι κάνε σάρωση. Για την ραμ πάλι ότι αναφέρθηκε κι σε αυτό το θέμα όπως είπε πάλι ο spank. Ελπίζω να βρεις λύση! Υ/Γ Κάνε πλήρης σάρωση με το malwarebytes, ε;
JE23 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το λειτουργικό σύστημα ειναι 32-bit. Απο οτι είδα στο link δεν υπάρχει λύση για 32-bit ε? Θα εγκαθιστούσα τα windows ξανά στα 64-bit αλλά δεν νομίζω οτι μπορώ. Ωραία ευχαριστώ θα τσεκάρω το προγραμματάκι και θα σας ενημερώσω. Για την κάρτα γραφικών δεν έχει κανείς καμιά ιδέα?
WalkerSW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αμα δεν βαλεις 64Bit.. τσαμπα παει η μνημη που έχεις.
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Οτι λεει ο walker φαντάσου οτι εχεις ram επάνω που ειναι ουσιαστικά άχρηστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα