Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω ένα laptop το οποίο πολλές φορές κολλάει και μετά απο λίγο δεν ξανά ανοίγει και μου βγάζει μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι πρέπει να γίνει επιδιόρθωση αλλά δεν γίνεται ποτεεεεεεεε. Οπότε αναγκάζομαι να κάνω format  αλλά μετά απο λίγο καιρό παλι ξαφνικά μου βγάζει το μύνημα ! Τι πρέπει να κάνω ;;; ίσως μπορεί να φταίει ο σκληρός δίσκος ;;;

Περιμένω την συμβουλή σας γιατί δεν μπορώ να κάνω ούτε τις εργασίες μου!!!!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν μπορείς να μπεις στα windows κατεβασε το hdsentinel και ανέβασε μια φωτογραφία απο την πρώτη καρτέλα να δουμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίκσος σου

Δημοσ.

Δεν με αφήνει να μπώ ακόμα και επιδιώρθωση που κάνω δεν βγαίνει τίποτα !!!!!! Μόνο με φορματ.....εγω απλά ρωτάω πως εάν είναι θέμα δίσκου, γιατί και πρίν ένα χρόνο που το είχα πάει για σερβις μου είχαν πει ότι το πρόβλημα τότε που είχε παρουσιάσει οφειλόταν στον σκληρό δίσκο. Εάν όντως οφείλεται στον δίσκο να τον αλλάξω....και μέτα να κάνω εγκατασταση

Δημοσ.

Αφου και τοτε σου ειχαν πει οτι ο δίσκος εχει πρόβλημα αλλα και τωρα μετα το format σου κανει τα ιδια τοτε το πιθανότερο ειναι αυτο , για να σιγουρευτεις ομως το καλύτερο θα ηταν να τον βάλεις ως εσωτερικό σε καποιο αλλο pc και να τον τσεκάρεις οπως σου ειπα με το hdsentinel , η αν εχεις καποιο αλλο δίσκο πρόχειρο να του περάσεις ισα ισα τα windows να τον εχεις αυτον σαν 2ο και να κανεις παλι τον έλεγχο

Δημοσ.

Μια λύση είναι να τεμαχίσεις τον σκλήρό σου σε δυο ή περισσότερα τμήματα και μετά να επιλέξεις να κάνεις εγκατάσταση του λειτουργικού σε διαφορετικό τμήμα από αυτό που μέχρι τώρα το έκανες εγκατάσταση. Έχω λαπιτόπι με χαλασμένο σκληρό εδώ και 7 χρόνια και δουλεύει άψογα απλά δεν αποθηκεύω τίποτα στο χαλασμένο τμήμα του και για τα αρχεία που δεν θέλω να χάσω χρησιμοποιώ εξωτερικό σκληρό και φλασάκια. Υπάρχει πιθανότητα όμως να μην φταίει ο σκληρός σου δίσκος. Πρέπει να μας πεις τι υλικό διαθέτει ο υπολογιστής σου και τι λειτουργικό του έχεις περασμένο. Για παράδειγμα εάν έχεις πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και ο υπολογιστής σου έχει εγκατεστημένα win7 είναι πολύ πιθανόν όταν πάει να τα φορτώσει να παρουσιάζει πρόβλημα γιατί πάει να φορτώσει τους drivers της κάρτας γραφικών και αποτυγχάνει. Από την άλλη λόγω του ότι έχω δει υπολογιστές μετά από επίσημα service να τα έχουν βαφτίσει με χαλασμένες μητρικές - σκληρούς και οθόνες ενώ απλά είχε βγεί από την θέση της η μνήμη θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με το τι λέει ο καθένας. Ξεκίνα από το μήνυμα λάθους που σου βγάζει στην οθόνη και ψάξε σε ποιές περιπτώσεις το βγάζει ο υπολογιστής σου.

Δημοσ.

Εμένα με χαλασμένο σκληρό με άφηνε να μπω σε ασφαλή λειτουργία. Το έχεις δοκιμάσει;;;

Κατα το boot όταν δεις το λογότυπο της εταιρίας κατασκευής, πάτησε επανειλημμένα και γρήγορα F8 μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη απο την οποία θα σου δίνει την επιλογή για εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία.

Επίλεξε την ασφαλή λειτουργία με ίντερνετ.

Γράψε στο google Hard disk sentinel, κατέβασε το και τρέξτο για να δεις την υγεία του σκληρού.

Δημοσ.

Εμένα με χαλασμένο σκληρό με άφηνε να μπω σε ασφαλή λειτουργία. Το έχεις δοκιμάσει;;;

Κατα το boot όταν δεις το λογότυπο της εταιρίας κατασκευής, πάτησε επανειλημμένα και γρήγορα F8 μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη απο την οποία θα σου δίνει την επιλογή για εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία.

Επίλεξε την ασφαλή λειτουργία με ίντερνετ.

Γράψε στο google Hard disk sentinel, κατέβασε το και τρέξτο για να δεις την υγεία του σκληρού.

Δεν είναι απαραίτητο να το κάνει πάντα αυτό. Εξαρτάται πάντα από τη ζημιά του δίσκου. 

Πάντως καλό θα είναι να δοκιμάσεις να μπεις σε safe mode έτσι όπως σου λέει η Magda από πάνω. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας!!!! Αρχικά δεν με αφήνει να κάνω safe mode  η μόνη λύση όταν μου βγάζει το μύνημα αυτές τις δύο φορές που το έχει κάνει είναι το φορματ!!!! Προσπάθησα για safe mode αλλα τίποτα!!!!!! Επίσης θα κάνω το χώρισμα όπως το προτείνεται για να το δοκιμάσω και να κατεβάσω το πρόγραμμα για να δω πως τα πάει ......και μετα αναλόγως θα αποφασίσω.

Εν τέλει εάν όντως έχει πρόβλημα ο σκληρός  τι θα μπορούσα να αγοράσω;;;; Με τι χαρακτηριστικά;;;;

Το λειτουργικό που έτρεχα τώρα ήταν τα windows 8  κατα τα άλλα τίποτα αλλο περα απο τα γνωστα office κτλ ....

Το laptop είναι της Toshiba Satellite A 300 με 3 g Ram δυπιρινο επεξεργαστη.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να το κάνει πάντα αυτό. Εξαρτάται πάντα από τη ζημιά του δίσκου. 

Πάντως καλό θα είναι να δοκιμάσεις να μπεις σε safe mode έτσι όπως σου λέει η Magda από πάνω. 

Πώς και από τα μέρη μας ρε? :P

Είδες φως και μπήκες? :P

Σε χάσαμε για πολύ καιρό...

Δημοσ.

Πώς και από τα μέρη μας ρε? :P

Είδες φως και μπήκες? :P

Σε χάσαμε για πολύ καιρό...

[σποϊλερ λέμε, μην κοιτάς]

Ξέρεις μωρέ! Χριστούγεννα...χρόνος για μαλακίες... ένα pm από τον άδικο ( xD ) να μου έρχεται σε email... βαρεμάρα (εκείνου του είδους της βαρεμάρας που... αν-θέλετε-να-βάλετε-windows8-σε-netbook-με-512-ram-και-να-παίζετε-μετά-βιντεάκια-480πιιι-ρωτήστε-με)... αυτά βασικά :D

[/σποϊλερ λέμε, ελπίζω να μην κοίταξες]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...