άδικος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως εχεις μονο reallocated... ...παντως για να περασει το τεστ μαλλον εχεις Reallocated sectors απλα. εκτος αν δεν εχει κανενα Reallocated και απλα ο δισκος σου ειναι μια χαρα.αν εχει reallocated μπορεις να το δεις και απο το Hd sentinel αμα δεν στο βγαζει το προγραμμα της μαμας.αν και αν θυμαμαι καλα αν ειχε Reallocated θα σου χτυπουσε το smart. [...] αν ειναι κρισιμο το Realloocated sector count τοτε για την ωρα εισαι οκ. Καλέ μου άνθρωπε γιατί επιμένεις ο δίσκος του να έχει bad sectors; Μια χαρά είναι δεν έχει τίποτα. Τον γλωσσόφαγες με τα reallocated. btw πάντα κρίσιμη στοιχείο είναι
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δεν το γλωσσοτρωω.τωρα αν σε 10 λεπτα μας πει οτι ο δισκος του επεσε κατω και χαλασε εγω δεν ξερω τιποτα.χαχαχα.απλα ειδα το κρισιμο.για αυτο ζητησα print screen διοτι στα ελληνικα ,οπως και οπως τα εχει γραψει δεν βγαινει ευκολα νοημα.και εγω ελπιζω να μην εχει τιποτα. αν και με βαση αυτο 5 Reallocated Sectors Co.. 140 200 200 000000000000 OK Αυτοπροστασία, Μετρηση συμβάντων, Στατιστικά, Κρίσιμο οτι το hex value ειναι 0 και εχει και οκ μαλλον δεν εχει κανενα. ps.ποια εταιρεια εχει βαλει το smart status να βγαινει στα ελληνικα.
άδικος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Κρίσιμο εννοεί το είδος/τύπος του attribute. Όπως πχ η θερμοκρασία είναι statistical μεταξύ άλλων. ps.ποια εταιρεια εχει βαλει το smart status να βγαινει στα ελληνικα. Καλά αυτό το "Αυτοπροστασία" είναι όλα τα λεφτά!
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Κρίσιμο εννοεί το είδος/τύπος του attribute. Όπως πχ η θερμοκρασία είναι statistical μεταξύ άλλων. Καλά αυτό το "Αυτοπροστασία" είναι όλα τα λεφτά! νομιζα οτι το κρισιμο ηταν για οτι κατι βρηκε και με παραξενευσε γιατι η τιμη ειναι ολα 0000000000 και βγαζει οκ. καλα ναι οταν βλεπεις ελληνικα σε κατι τετοια οπως και σε ρουτερς(gennet) θες να αυτοκτονησεις.ειναι που ειναι το smart παραξενο στην μορφη του λογω hex κτλ εχεις και τα ελληνικα και αστα να πανε.
STORM1978 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Βάζεις το hard disk sentinell που σου είπαν τα παιδιά και κάνεις print screen αυτό που παραθέτω από κάτω για να δούμε αφού έχεις επιλέξει τον σκληρό που έχει πρόβλημα πρώτα. Poulinos there goes your answer. To HDS είναι γυρισμένο στα ελληνικά!
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Βάζεις το hard disk sentinell που σου είπαν τα παιδιά και κάνεις print screen αυτό που παραθέτω από κάτω για να δούμε αφού έχεις επιλέξει τον σκληρό που έχει πρόβλημα πρώτα. 1234.jpg Poulinos there goes your answer. To HDS είναι γυρισμένο στα ελληνικά! ιεροσυλε. γρηγορα στα αγγλικα.ελπιζω να μας δωσει print screen.του ειχα ζητησει και απο το diagnostics που ετρεξε αν μπορει να κανει.εκτος αν εννοουσε οτι ετρεξε το hds και οχι της μαμας οποτε αυτα που μας εγραψε ηταν απο εκει.γιατι τa diagnostics της μαμας δεν νομιζω να εχουν ελληνικα. αφού έχουμε ήδη το smart table αδερφέ απλα ειναι πιο καλα σε εικονα. 1
STORM1978 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αφού έχουμε ήδη το smart table αδερφέ Print screen για να μην βγάλουμε τα ματάκια μας... ιεροσυλε. γρηγορα στα αγγλικα.ελπιζω να μας δωσει print screen.του ειχα ζητησει και απο το diagnostics που ετρεξε αν μπορει να κανει.εκτος αν εννοουσε οτι ετρεξε το hds και οχι της μαμας οποτε αυτα που μας εγραψε ηταν απο εκει.γιατι τa diagnostics της μαμας δεν νομιζω να εχουν ελληνικα. απλα ειναι πιο καλα σε εικονα. Είπα να σου δείξω βρεϊ τα ελληνικά χαχαχαχαχα
άδικος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αφού έχουμε ήδη το smart table αδερφέ άκυρο νόμιζα πως το έλεγε στον ts!
hitman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 εχω κατεβασει hard disk sentinell και μου λεει υγεια 100% πως ανεβαζουμε εικονα? η Αυτοπροστασία τη ειναι??
άδικος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Λάθος μετάφραση είναι. Μη δίνεις σημασία. Σημαίνει πως το attribute αυτό είναι υπό συνεχή έλεγχο.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 και το attribute τη ειναι ? to reallocated sector count ειναι ενα attribute του δισκου αν εννοεις αυτο.δηλαδη ενα χαρακτηριστικο ενας ελεγχος που τσεκαρετε στον δισκο
STORM1978 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 εχω κατεβασει hard disk sentinell και μου λεει υγεια 100% πως ανεβαζουμε εικονα? η Αυτοπροστασία τη ειναι?? πατάς το πλήκτρο print screen και μετά ανοίγεις το paint των windows και το σώζεις ώς jpg αρχείο. Μετά διαλέγεις το πλήκτρο ''Περισσότερες Επιλογές Απάντησης'' όταν πάς να απαντήσεις και κάνεις επισύναψη το αρχείο που δημιούργησες με την φωτογραφία στην απάντηση σου!
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 οταν ανοιξεις το paint θα πατησεις επικολληση** 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα