Noex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλημερα και χρονια πολλα σε ολη την παρεα! θα ηθελα να εκφρασω την απορια μου η οποια ειναι η εξης! το lgg2 ειναι ενα απο τα καλυτερα smartphones της αγορας που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη παρεα με το experia z1 κ αμεσως μετα to galaxy s4. κι η ερωτηση μου ειναι η εξης. εν ετη 2013 προς 14 σε μερικες μερες... καινουριο μοντελο κινητου να μην εχει αποθηκευτικο χορο micro sd?? πυστευω οτι αυτο σε περιοριζει παρα πολυ ως χρηστη κ απο την πρωτη μερα που περνεις το κινητο στα χερια σου αρχιζεις και καταναλωνεις μνημη κινητου! κ εχουμε κ λεμε! αν παρεις το 16gb το android σαν λειτουργικο, μονο κ μονο για να τρεξει δεσμευει 7 με 8 gb εκαστος οποτε μενεισς με αλλα 8 καθαρα για χρηση.. οταν εγω δεν εχω την δυνατοτητα αποθηκευσης στην καρτα sd και δεσμευω αποθηκευτηκο χορο απο το κινητο αυτο εμενα σαν χρηστη δεν νομιζεται οτι με περιοριζει αρκετα? για ενα smart phone που θελει να λεγεται το καλυτερο της αγορας νομιζω πως ναι με περιοριζει αρκετα..και το κινητο θα αρχισει να κρασαρει πολυ ποιο γρηγορα σε σχεση με το αν ειχα επιλογη για micro sd καρτας, οποτε με αναγκαζει να επιλεξω το lgg2 32 gb η αλλιως να μην το επιλεξω καθολου για αγορα.. ποια ειναι η γνωμη σας? θελω επισης να μοιραστω την σκεψη μου μαζι σας για αυτο εδω το κινητο που που εχει ακριβως τα ιδια χαραχτηριστηκα με το lgg2 μονο που εχει εξτρα micro sd ως 32 gb + ντουαλ σιμ!!!http://www.pandawill.com/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-22ghz-55-inch-fhd-screen-2gb-16gb-android-42-p84300.html βεβαια σε αυτην τν επιλογη εχω αλλα αρνητικα οπως η εγγυηση που δν ισχυει για ελλαδα παρα μονο για κινα ++ τα εξοδα αποστολης του! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2013 από Noex
GiannisWalker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Παπούτσι απο τον τόπο σου λένε και ας είναι μπαλωμένο , καλύτερα να μην μπλέξεις με κινα κτλ γιατί όπως είπες λόγο εγγύησης θα έχεις πρόβλημα. Κοιτάς μόνο σε android ή και σε windows ?
Noex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 και σε windows να κοιταξω με περιοριζει πολυ το λειτουργικο του...ελεγα για το λουμια το 1020 αλλα λογισμικα ειμαι πολυ περιορισμενος δεν νομιζεις?
Noex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα τι να σου απαντησω...για ολα...για μιν ταμπλετ για τηλεφωνο για καμια ταινιουλα...οτι μπορει να προσφερει δλδ ενα μινι ταμπλετ-κινητο!! σκαιπ....καλη καμερα μπρος κ πισω
GiannisWalker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 lg g2 σε android και 1020 ή 1520 σε windows
Noex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ΤΟ galaxy s4 το πουλησα πριν λιγες μερες γιατι το σερβις τους ειναι απαραδεκτο και δν ηθελα σε καμια περιπτωση να ξανα συνεργαστω μαζι τους! μακρια κ αγαπημενοι! Ειναι ανευθηνοι κ ο υπευθυνος δν θα επικοινωνουσε ποτε μαζι μου αν δεν τους εκανα ρομπα στα φορουμς! Ευχαριστω που μου απαντησατε παιδες..οποιος δηποτε αλλος θελει να πει κατι να το πει ισως με βοηθεισει εξισου!
privateer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα τι να σου απαντησω...για ολα...για μιν ταμπλετ για τηλεφωνο για καμια ταινιουλα...οτι μπορει να προσφερει δλδ ενα μινι ταμπλετ-κινητο!! σκαιπ....καλη καμερα μπρος κ πισω όλα αυτά τα κάνει το 1020. Προφανώς δεν γνωρίζεις και πολλά από wp.
Noex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τα γνωριζω ολα για αυτο ειμαι κ σε φορουμ!! Διαφωτισε με!!
privateer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 βασικά εσύ πρέπει να μας πεις τι ακριβώς ζητάς από ένα κινητό. Αυτά που ανέφερες τα κάνεις μια χαρά στα 1020/1520. Οθόνες/κάμερες σούπερ και τα 2. Skype υπάρχει. mkv παίζουν με το κατάλληλο App (κοστίζει 3euro).
Noex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ΤΑ ΠΡαγματα ειναι απλα!! θελω τουλαχιστο 2g μνημη RAM gia το κινητο με micro sd kai 16 gb h 32 gb rom , ενα καλο επεξεργαστη σναπ dragon καλη καμερα μπρος κ πισω! γυρω στις 5.0 - 5.5 inch οθονη full hd 16m colours ευαιστητο touch φλας εννοειται κ μια καλη μπαταρια γυρω στα 2700mah-3000 mah να κραταει το κινητο... (Μην μου πεις για gaalaxy s4 με τα βιας το σουταρα! Τα παιδια στην σαμσουνγκ στο σερβις ειναι απαραδεκτοι και σχεδον αναπηροι)
privateer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δες το 1520 τότε. Από android θα πρότεινα note3 αλλά δεν τα πας καλά με Samsung όπως βλέπω.
Noex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εσυ φιλε μου θα τα πηγαινεσ καλα μετα απο αυτο? https://www.facebook.com/SamsungMobileGreece/posts/626575027407594?notif_t=like
poihths Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 δεν διαβάζεται το κειμενό σου ... να αποφεύγεις να γράφεις κεφαλαία είναι πολύ κουραστικό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα