Moutou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, έχω ενα laptop toshiba satellite C855-1QF εδώ και ένα χρόνο. Ξαφνικά τον ανοίγω πριν 2 μέρες και δεν μπαίνει στα windows (8.1). Μετά από system restore μπήκε αλλά άρχισε να κολλάει και να κάνει μονο του restart και πάλι απ΄την αρχή. Το κακό είναι ότι όταν τον πήρα δεν δημιούργησα DVD ανάκτησης των windows απο την εφαρμογή system recovery Media creator και όταν προσπάθησα να το κάνω τώρα μου βγάζει "No HDD Recovery Area. The toshiba recovery media creator can not be launched." Να σημειώσω ότι έχω κάνει partition τον σκληρό, μπορεί να φταίει αυτό? Η toshiba θέλει 36€ για να μου στείλει το cd. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κανω format χωρίς να αγοράσω το cd? Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ,
thelos257 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, έχω ενα laptop toshiba satellite C855-1QF εδώ και ένα χρόνο. Ξαφνικά τον ανοίγω πριν 2 μέρες και δεν μπαίνει στα windows (8.1). Μετά από system restore μπήκε αλλά άρχισε να κολλάει και να κάνει μονο του restart και πάλι απ΄την αρχή. Το κακό είναι ότι όταν τον πήρα δεν δημιούργησα DVD ανάκτησης των windows απο την εφαρμογή system recovery Media creator και όταν προσπάθησα να το κάνω τώρα μου βγάζει "No HDD Recovery Area. The toshiba recovery media creator can not be launched." Να σημειώσω ότι έχω κάνει partition τον σκληρό, μπορεί να φταίει αυτό? Η toshiba θέλει 36€ για να μου στείλει το cd. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κανω format χωρίς να αγοράσω το cd? Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ, Αρχικα ΕΠΡΕΠΕ να δημιουργουσες dvd ανακτησης απο το πρωτο του ανοιγμα. ΛΑΘΟΣ !!!!
Federacion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει έκανε λάθος και το αναφέρει πρώτος αυτός. Δεν χρειάζεται να του το χτυπάμε χωρίς να προτείνουμε κατι. Λοιπόν φίλε αν δεν έχεις τίποτε που να θέλεις μέσα κάνε clean install windows 8.1 που σημαίνει και φόρματ και μετά κατεβάσε από το επίσημο site drivers tou laptop. Όλα αυτά μέσω USB μπούτ αφού το ρυθμίσεις από το bios. Ta windows κατεβάσε ta κανονικά και βάλε τον κωδικό που είχε μαζί του το laptop. Λογικά θα είσαι ok. An αυτά που σου γράφω σου φαίνονται ακαταλαβίστικα πες το να κάτσω να τα γράψω αναλυτικά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Moutou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το ξερω οτι έκανα λάθος που δεν δημιούργησα dvd ανάκτησης αλλά τώρα έγινε! Δε βοηθά σε τίποτα να το χτυπάμε! (Η αλήθεια είναι πως νόμισα οτι υπήρχε μέσα στο κουτί όπως παλαιότερα.. ) Ευχαριστώ πολύ Federation. Θα το προσπαθήσω μόλις βρω χρόνο (σίγουρα με αναλυτικότερες οδηγίες) γιατί προς το παρόν φαίνεται σαν να λύθηκε το προβλημα.. Εχει να κολλήσει 2-3 μέρες...Φαίνεται να δημιουργούσε πρόβλημα το παρακάτω : atikmdag.sys (ATI Radeon Kernel Mode Driver, Advanced Micro Devices, Inc.). Οποτε έκανα ενα driver update και φαίνεται να λειτουργεί καλά.. Ps. Είναι αυτή και όχι αυτός!
thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το ξερω οτι έκανα λάθος που δεν δημιούργησα dvd ανάκτησης αλλά τώρα έγινε! Δε βοηθά σε τίποτα να το χτυπάμε! (Η αλήθεια είναι πως νόμισα οτι υπήρχε μέσα στο κουτί όπως παλαιότερα.. ) Ευχαριστώ πολύ Federation. Θα το προσπαθήσω μόλις βρω χρόνο (σίγουρα με αναλυτικότερες οδηγίες) γιατί προς το παρόν φαίνεται σαν να λύθηκε το προβλημα.. Εχει να κολλήσει 2-3 μέρες...Φαίνεται να δημιουργούσε πρόβλημα το παρακάτω : atikmdag.sys (ATI Radeon Kernel Mode Driver, Advanced Micro Devices, Inc.). Οποτε έκανα ενα driver update και φαίνεται να λειτουργεί καλά.. Ps. Είναι αυτή και όχι αυτός! Αυτο ειναι που λεμε τα λαθοι πληρωνονται χερομαι που το αναγνωρισες το λαθος σου και αφου νομιζες πως ηταν μεσα στο κουτι οπως παλιοτερα αφου κοιταξες και ειδες οτι δεν ειχε τιποτα αμεσος χωρις καθυστερηση επρεπε να τα δημιουργησεις.....
MACDINO Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες Καλησπερα σε ολους ...Φιλε μπορεις να εξηγησεις αναλυτικοτερα.....τι εκανες γιατι το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και εγω(Στο ιδιο ακριβως Λαπτοπ)
Federacion Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Απ ότι καταλαβαίνω από τα παραπάνω έκανε ένα driver update. Απλά πηγαίνεις στο device manager ανοιξε το display adapters δεξί κλικ στην κάρτα σου και update driver software
Moutou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 MACDINO καλημέρα, κατέβασα ένα πρόγραμμα που λέγεται who crushed και εκεί κάνοντας ένα scan σου λέει τι φταίει. Εμένα προφανώς χρειαζόταν update η κάρτα γραφικών. Κι έτσι μετά με το slim drivers και κατέβασα τα απαιτούμενα update.. Από τότε δεν ξαναδημιουργήθηκε το πρόβλημα! ΥΓ. Φίλη και όχι φίλε!
Federacion Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πολλες γυναίκες τελευταία στο Insomnia. Καλό.
Moutou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 τι να κάνουμε προσπαθούμε και εμείς να μη μένουμε πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα