Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μου εχει ζητησει συγγενικο προσωπο βοηθεια για να διαλεξει καινουργιο λαπτοπ. Χρηση για internet, αντε και κανα office. Η αυθορμιτη σκεψη μου ειναι "οτι ειναι πιο φθηνο", αλλα εχω αντισταση απο την αλλη μερια που θεωρει οτι αν δωσει κατι παραπανω τωρα θα οφελισει σε κατι. Το μονο σημειο οπου νιωθω εντελος χαμενος εναι ο επεξεργαστης, καθος βλεπω μοντελα που δεν τα ξερω καν, ή τα θεωρω out-dated (intel celeror και κατι τετοια που εχω να τα ακουσω χρονια). Πιστευετε οτι αξιζει να πληρωσεις την διαφορα ωστε να πας σε κατι με i3; Μπορει να οφελισει σε κατι εναν χρηστη που δεν εχει απαιτισεις; Μια l2-cache με 0,5mb ειναι λιγη; Η αγορα δεν θα γινει στην Ελλαδα, οποτε δεν υπαρχει λογος να μπουμε σε συγκεκριμενα μοντελα, μερικες γενικες πληροφοριες θελω για να μην καθοδηγισω προς οτι πιο αχρηστο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αλλες τιμες στο εξωτερικο... Τι να πω, για τα δικα μας δεδομενα θα προτιμουσα κατι μεχρι 400ευρο.
driverpit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-lenovo-g505s-a8-5550-59383982 399,00 1
magdalhnh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=65515&selectedCategoryId=475
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα