Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead 2, δωρεάν στο Steam μέχρι τις 26/12

marios32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλος πάντων. Το game φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά game modes. Το πιο ωραίο για 'μένα είναι ένα που τα ζόμπι είναι παίχτες και οι survivors είναι παίχτες. Το κάνει πιο ρεαλιστικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος πάντων. Το game φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά game modes. Το πιο ωραίο για 'μένα είναι ένα που τα ζόμπι είναι παίχτες και οι survivors είναι παίχτες. Το κάνει πιο ρεαλιστικό.

Α ναι; δεν το είχα καταλάβει..

Μπορώ να διαλέξω ζόμπι;

Γενικά πλάκα έχει και για δωρεάν multi μια χαρά!

• Like 2

Α ναι; δεν το είχα καταλάβει..

Μπορώ να διαλέξω ζόμπι;

Γενικά πλάκα έχει και για δωρεάν multi μια χαρά!

Ναι υπάρχουν πάρα πολλά modes για να διαλέξεις! Είναι μερικοί που γίνονται Survivors και μερικοί που γίνονται ζομπι. :P

Και έχει και Single Player

Βαλτε ενα map που λεγεται Helm's deep, εχει σχεση με το Lord of the Rings!

Καποιες παλιες εκδοσεις του map εχουν και το soundtrack σαν μουσικη background αναλογα και με την εξελιξη του παιχνιδιου!!

• Like 3

το κατεβαζω τωρα και μου γραφει αν παω στη σελιδα οτι το εχω ηδη. οποτε  απο τη στιγμη που ξεκινας το download το προσθετει στα παιχνιδια αμεσως.

το πρόλαβα ! :D
ενα μεγάλο thanks στον marios32

το μόνο πρόβλημα ειναι οτι πρέπει να γινει install ..,.
εμείς που κατεβάζουμε με 600kb/s θα το χάσουμε αν δεν προλάβει να κάνει install πριν λήξει η προσφορά ?

• Like 3

Δε χρειάζεται install απλά πατάς το πράσινο κουμπί στο store και στο δίνει στο steam .

Όπως είπα παραπάνω, μιλάει για Install και το l4d blog και το steam announcement. Εμένα μου είπε ότι είναι δικό μου όταν τελείωσε το κατέβασμα.

@Nicoc, είπαμε μέχρι τις 8 το βράδυ είναι. Προλαβαίνεις.

Το εχω το παιχνιδάκι ειναι πολυ καλο και διασκεδαστικό.

Μια απορία ομως αν το κατεβάσεις το κανεις install κανονικα αλλα μετα το σβήσεις μπορεις να το ξανα κατεβάσεις η πρέπει να πληρώσεις ?

Το εχω το παιχνιδάκι ειναι πολυ καλο και διασκεδαστικό.

Μια απορία ομως αν το κατεβάσεις το κανεις install κανονικα αλλα μετα το σβήσεις μπορεις να το ξανα κατεβάσεις η πρέπει να πληρώσεις ?

Οχι,απο την στιγμη που το κλειδωσεις με τον λογαριασμο σου το εχεις μια και για παντα.Οπως αλλωστε ολα τα παιχνιδια στην steam.

Παντως το παιχνιδακι το εχω(γυρω στις 160 ωρες gameplay) και τα σπαει.Με φιλους και skype ειδικα εχει τρελο τζερτζελο(ρεεε μ@λακαααα με τρωει το tank!!!!!).Και οποιος βαρεθει τις "μαμα" πιστες (εχει και του l4d1 BTW) εχει κυριολεκτικα απειρες εδω.

Το έχω κατεβάσει από τις 4:00 το βράδυ και το έχω λιώσει.. Λογικά όσοι το κάνανε install θα μείνει για πάντα.. Μα έτσι δε πρέπει να είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...