aekoupoli Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 εγω τωρα το εβαλα να κατεβαινει και δεν εχω κανενα προβλημα.βεβαια κ να ειχε το παιχνιδι το εχω αγορασει στο παλιο μου account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 εγω έφτιαξα accounts και για τις αδερφές μου να παίζουμε και πρόλαβα και είπα κ σε δυο φίλους οπότε μια χαρά θα κάτσει , θα έχει γέλιο.άσχετο αλλα έβαλα να κατεβάσω και everquest 2 που δεν έχω παίξει ποτέ και neverwinter (που είχα παίξει αλλα έκανε lagαρίσματα , να δω αν έφτιαξε ).πολύ καλό το steam τλκ και δεν είχα ασχοληθεί να πω την αλήθεια .κ απότι έμαθα σήμερα παίρνει και paysafe , ποιος με πιάνει τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoulis1986 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos1995 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 8 τα ξημερωματα? οπως λεμε 12 πρωι πρωι πλακα πλακα να μαζευτουμε ολοι εμεις που το κατεβασαμε η το κατεβαζουμε ακομα..να παιξουμε μαζι.. Γιατί όχι...φάση θα έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μάπα το παιχνίδι.... Απορώ πως το παίζουν μερικοί. Δεν βαριούνται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μάπα το παιχνίδι.... Απορώ πως το παίζουν μερικοί. Δεν βαριούνται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μάπα το παιχνίδι.... Απορώ πως το παίζουν μερικοί. Δεν βαριούνται; co-op δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 πλακα πλακα να μαζευτουμε ολοι εμεις που το κατεβασαμε η το κατεβαζουμε ακομα..να παιξουμε μαζι.. Πολυ καλη ιδέα! Εμενα αργει, 25% ειναι, αυριο θα το χω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefphilip Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όλα λειτουργούν κανονικά! Ας μαζευτούμε κάπως να παίξουμε! Εγώ είμαι lefdphilip στο Steam! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 co-op δοκιμασες? Αλλάζει τόσο δραματικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παιδες αυτο θα παιξει σε windows 8.1 ? παίζει σε μένα μιά χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntontotis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Να πάει στο διάβολο το steam με τις προσφορές του. Μπαίνω και αγοράζω το 4pack για το left4dead 2 ανήμερα Χριστούγεννα και μετά από 2 ώρες το βάζει free to download για όλους . πεταμένα 42 ευρώ... Ένιωσα πραγματικά ότι με έφτυσαν στη μούρη.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τρέχω το παιχνίδι γιατί ενεργοποιείται η κάμερά μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ελα για να παμε μια ακομη να το ξαναθυμηθουμε !!! ultraex2003 καντε add! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Αλλάζει τόσο δραματικά; γινεται αρκετα πιο ενδιαφερον και fun οταν παιζεις με παρεα ειδικα αν ειστε στο ιδιο δωματιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα