koiliodoulos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Και μενα επισης μολις τελειωσε παιζει κομπλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε κανείς να παίξει multiplayer; Εμένα μόνο το single player παίζει. μια χαρά έπαιζε και multi εγώ μπήκα πριν τις 8 βέβαια χμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothrylos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα τελείωσε 6 λεπτά μετά τις 8. Δεν βρίσκει παιχνίδια στο multi και μου λέει να ελέγξω την σύνδεσή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 "It will be free as in, grab it now, pay no money, and it is yours to keep forever – FOR FREE! To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it." Παιδια εφ οσον εμφανιζεται στο library ειναι σαν να το εχεται αγορασει!! δεν εχει σημασια αν κρασαρει ο υπολογιστης θα υπαρχει οποιαδιποτε στιγμη για κατεβασμα. Εφ οσον καποιος το προλαβει να το κανει εγκατασταση θα μηνει για παντα στο λογαριασμο του ανεξαρτητα αν δεν προλαβε να το κατεβασει 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 πανω που μιλησα , μου σταματησε το download , σε εσας τι συμβαινει ? συνεχιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 συνεχιζει.. Το Steam exei download manager υποστιριζει και resume σε περιπτωση διακοπης της σύνδεσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VanJ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν στεναχωριέμαι καθόλου που πλήρωσα γι αυτό. Είναι παιχνίδι που το ευχαριστιέμαι τα τελευταία 2 χρόνια, και που μπαίνει συχνά σε προσφορές και σχεδόν συνεχώς κοστίζει 3.49 ευρώ. Ελπίζω να το χαρείτε όλοι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefphilip Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσε το downloading και παίζει τζάμι!!!Ας το χαρούμε!!!Οπότε λογικά αρκεί να προλάβατε να το βάλετε στο library! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 πο, τελείωσε η προσφορά.. ειχα την εντύπωση πως τελειωνει 8 τα ξημερώματα.. εγω το πρόλαβα.. αλλα οχι οι φίλοι μου.. θα ειχε φαση να παιζαμε ολοι μαζι.. 51% and still downloading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JORGE0368 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 το εχω βάλει απο τις 7 να κατεβαίνει και ακόμα είναι στο 15%. ο κολλητός μου κατεβάζει απο ελλάδα με 700ΚΒ/s με σύνδεση 12αρα και εγω απο ροτερνταμ με 160ΚΒ/s και σύνδεση 30αρα . Το βάλαμε την ίδια ώρα και σε αυτόν έχει φτάσει στο 60% μήπως είναι overloaded οι server τους? αν κατέβει είναι ενεργοποιημένο η τσάμπα πάει το download? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 λογικά δεν θα έχεις πρόβλημααλλα όπως κ να χει αστο να κατέβει , δεν χάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 πο, τελείωσε η προσφορά.. ειχα την εντύπωση πως τελειωνει 8 τα ξημερώματα.. εγω το πρόλαβα.. αλλα οχι οι φίλοι μου.. θα ειχε φαση να παιζαμε ολοι μαζι.. 51% and still downloading 8 τα ξημερωματα? οπως λεμε 12 πρωι πρωι πλακα πλακα να μαζευτουμε ολοι εμεις που το κατεβασαμε η το κατεβαζουμε ακομα..να παιξουμε μαζι.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Aν κ το εχω στο xbox,ας υπαρχει κ στο steam. Eιναι αρκετα διασκεδαστικο παιχνιδι με πολυ καλα κ εξυπνα achievements οπως το Rescue Gnome Chompski from the Carnival κ το Prove you are faster than Moustachio. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 81% ε ε έρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 87% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα