lefphilip Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα συνεχίζει κανονικότατα με 3MB/s!!!! \m/ EDIT: Τώρα κάνει κάτι τρελά από 3MB/s σε 50KB/s και ξανά ανεβαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Οντως συνεχιζει..γιουπι..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 το θέμα είναι όταν πάμε να πατήσουμε το start 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά δεν υπηρχε περίπτωση να σταματησει το download. Οποιος το κατεβασει απο δω και περα ας δοκιμασει να παιξει, να δουμε τι γινεται! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα συνεχίζει να μου ανήκει χωρίς να έχω κάνει καμία εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmmariosss13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δε νομιζω να εχει θεμα,Αμα πατησει κανεις στην καρτελα installed ειναι και μεσα ,χωρις να εχει κατεβει (11%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapios22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 το θέμα είναι όταν πάμε να πατήσουμε το start χαχα λες να ειναι τοσο ακαρδοι? Εμένα συνεχίζει να μου ανήκει χωρίς να έχω κάνει καμία εγκατάσταση εσυ και ο τσακ νορρις εισαστε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 τελειωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα κι εγω συνεχιζω το κατεβασμα , μειωθηκε δραματικα η ταχυτητα σε μια φαση τρ κατεβαζω με 300 kbps , οποιος το κατεβασε μετα τς 8 ας μας ενημερωσει τι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 έπαιξα κ γούσταρα πολύ καλό game <3 άντε μωρή valve με συγκίνησες απο δω κ πέρα μόνο original Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 πανω που μιλησα , μου σταματησε το download , σε εσας τι συμβαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Κατεβαίνει, δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φάμε άκυρο, φαίνεται στο library κανονικά και γράφει play και στο store γράφει you already own this game. Καλή φάση, είχα λιώσει το πρώτο πριν κάτι χρόνια και ήταν τρελό πανηγύρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cvsi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσε το download το παιχνίδι παίζει κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 και εμενα μολις τελειωσε το download και πάιζει το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothrylos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε κανείς να παίξει multiplayer; Εμένα μόνο το single player παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα