Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead 2, δωρεάν στο Steam μέχρι τις 26/12

marios32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή τώρα το είδα...

Για να καταλάβω,πρέπει να έχει κατέβει όλο το παιχνίδι μέχρι τις 8 ή απλά να μέχρι τις 8 αρκεί να πατήσω install και όποτε κατέβει.. ( ; )

Γιατί έχω 2αρα σύνδεση οπότε αμφιβάλλω αν τελειώσει το download μέχρι τις 8...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαπα παιχνιδι δεν μπαινω καν στον κοπο.

Πάρα πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου. Θα πω στην valve να αποσύρει την προσφορά, καθώς δεν σου άρεσε. Θα της πω επίσης ότι ο belkin είπε δεν αξίζει ούτε τον "κοπο" να κάνει κλικ.

Θα τους δείξουμε εμείς.

• Like 5

Το steam μας τρελλανε παλι!Ετσι δωσε παιχνιδαρες στον λαο τσαμπα!Πολλα μπραβο στην valve!Δεν κανουν πολλες εταιριες τετοιες κινησεις για μεγαλα παιχνιδια απο αποψη μπατζετ εννοω.

• Like 1

Ωραια ευκαιριουλα, ενα απο τ'αγαπημενα μου games ειχε φαει λιωσιμο καποτε.

Το εβαλα να κατεβαινει, επειδη μεσολαβει ταξιδι με πλοιο και ιντερνετ θα ξαναεχω μετα τις 8 το βραδυ δεν πιστευω μετα να μου ζηταει χρηματα αμα ληξει η προσφορα ετσι? Διαβασα μια ανακοινωση και με μπερδεψε λιγο.

Ωραίο παιχνιδάκι ευχαριστω τον ts γιατί δεν το είχα ξαναπαίξει online γιατί το είχα από τον 'θείο'.Ελπίζω να προλάβω να το εγκαταστήσω κατεβάζω με 3.2 mbps

τώρα ξενέρωσα 
γιατι ενώ θα έπρεπε να κατέβει έπεσε η ταχύτητα στα πατώματα 
κ δεν το κόβω να κατεβαίνει μέχρι τις 8 ...
πφφφ γμτ ..

edit : ανέβηκε η ταχύτητα με το που πόσταρα κ λέει 2 ώρες τώρα
άντε να δούμε
αγχώθηκα 

Μόλις άρχισα το κατέβασμα. Έχω όμως ταχύτητα 2Μbps. Δεν ξέρω αν προλάβει να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μέχρι τις το 8μμ .

Δεν χρειάζεται να κατέβει για να το έχεις αρκεί να είναι στην συλλογή σου. Εγώ ας πούμε ούτε καν που το άρχισα 

• Like 5

Δεν χρειάζεται να κατέβει για να το έχεις αρκεί να είναι στην συλλογή σου. Εγώ ας πούμε ούτε καν που το άρχισα 

Δηλαδή στη καρτέλα Library όταν επιλέξεις all games να εμφανίζεται στη στήλη που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα της οθόνης ;

ναι αλλα ρε παιδια αλλος λέει οτι πρεπει να κατέβει όλο και άλλος αρκει να μπει στι λίστα μας χωρις να κατέβει, τι ισχύει στα σίγουρα ξέρουμε γιατι η ταχύτητα δεν ειναι καθόλου σταθερη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...