tolisk99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τέλος πάντων. Το game φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά game modes. Το πιο ωραίο για 'μένα είναι ένα που τα ζόμπι είναι παίχτες και οι survivors είναι παίχτες. Το κάνει πιο ρεαλιστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τέλος πάντων. Το game φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά game modes. Το πιο ωραίο για 'μένα είναι ένα που τα ζόμπι είναι παίχτες και οι survivors είναι παίχτες. Το κάνει πιο ρεαλιστικό. Α ναι; δεν το είχα καταλάβει.. Μπορώ να διαλέξω ζόμπι; Γενικά πλάκα έχει και για δωρεάν multi μια χαρά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Α ναι; δεν το είχα καταλάβει.. Μπορώ να διαλέξω ζόμπι; Γενικά πλάκα έχει και για δωρεάν multi μια χαρά! Ναι υπάρχουν πάρα πολλά modes για να διαλέξεις! Είναι μερικοί που γίνονται Survivors και μερικοί που γίνονται ζομπι. Και έχει και Single Player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Βαλτε ενα map που λεγεται Helm's deep, εχει σχεση με το Lord of the Rings! Καποιες παλιες εκδοσεις του map εχουν και το soundtrack σαν μουσικη background αναλογα και με την εξελιξη του παιχνιδιου!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 το κατεβαζω τωρα και μου γραφει αν παω στη σελιδα οτι το εχω ηδη. οποτε απο τη στιγμη που ξεκινας το download το προσθετει στα παιχνιδια αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mason Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δε χρειάζεται install απλά πατάς το πράσινο κουμπί στο store και στο δίνει στο steam . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 το πρόλαβα ! ενα μεγάλο thanks στον marios32το μόνο πρόβλημα ειναι οτι πρέπει να γινει install ..,.εμείς που κατεβάζουμε με 600kb/s θα το χάσουμε αν δεν προλάβει να κάνει install πριν λήξει η προσφορά ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ότι πρέπει για να περνάει η ώρα ευτυχώς πρόλαβα, ούτε λογαριασμό στο steam δεν είχα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δε χρειάζεται install απλά πατάς το πράσινο κουμπί στο store και στο δίνει στο steam . Όπως είπα παραπάνω, μιλάει για Install και το l4d blog και το steam announcement. Εμένα μου είπε ότι είναι δικό μου όταν τελείωσε το κατέβασμα. @Nicoc, είπαμε μέχρι τις 8 το βράδυ είναι. Προλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Σέρνεται, 4 MB/sec. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 σε 3-4 ώρες θα το έχωελπίζω να μη βγάλουν την προσφορά μέχρι τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω το παιχνιδάκι ειναι πολυ καλο και διασκεδαστικό. Μια απορία ομως αν το κατεβάσεις το κανεις install κανονικα αλλα μετα το σβήσεις μπορεις να το ξανα κατεβάσεις η πρέπει να πληρώσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω το παιχνιδάκι ειναι πολυ καλο και διασκεδαστικό. Μια απορία ομως αν το κατεβάσεις το κανεις install κανονικα αλλα μετα το σβήσεις μπορεις να το ξανα κατεβάσεις η πρέπει να πληρώσεις ? Οχι,απο την στιγμη που το κλειδωσεις με τον λογαριασμο σου το εχεις μια και για παντα.Οπως αλλωστε ολα τα παιχνιδια στην steam. Παντως το παιχνιδακι το εχω(γυρω στις 160 ωρες gameplay) και τα σπαει.Με φιλους και skype ειδικα εχει τρελο τζερτζελο(ρεεε μ@λακαααα με τρωει το tank!!!!!).Και οποιος βαρεθει τις "μαμα" πιστες (εχει και του l4d1 BTW) εχει κυριολεκτικα απειρες εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το έχω κατεβάσει από τις 4:00 το βράδυ και το έχω λιώσει.. Λογικά όσοι το κάνανε install θα μείνει για πάντα.. Μα έτσι δε πρέπει να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSpectre Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 μαπα παιχνιδι δεν μπαινω καν στον κοπο. Άμα ο κόσμος είναι άσχετος... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα