Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead 2, δωρεάν στο Steam μέχρι τις 26/12

marios32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Valve γιορτάζοντας με ιδιαίτερο τρόπο φέτος, προσφέρει το Left 4 Dead 2 εντελώς δωρεάν μέχρι τις 26/12 8μμ το βράδυ.Φανταστικό δωράκι από τη Valve, το οποίο κατεδάφισε τους servers του Steam store. Το μόνο που έχετε να κάνετέ για να το αποκτήσετε είναι να πάτε εδώ, στην σελίδα του παιχνιδιού και να πατήσετε Install Game. Είναι το ίδιο αν πατήσετε Install Game μέσα από την desktop εφαρμογή του Steam.

Όπως επισημαίνει το L4D blog, για να μείνει στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε. Άγνωστο αν απλά πρέπει να πατήσετε Install ή να το κατεβάσετε μερικώς η ολικώς.

Αν δεν φορτώνει ή κολλάει το Steam store προσπαθήστε αργότερα. Έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα βλέπετε!

Source.png Πηγή: Techflow.gr

Επεξ/σία από marios32
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις άρχισα το κατέβασμα. Έχω όμως ταχύτητα 2Μbps. Δεν ξέρω αν προλάβει να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μέχρι τις το 8μμ .

Παιδιά, λογικά αν πατήσετε το install είστε καλυμμένοι.

@Godric: Πόσες μέρες θες να το βάλουν; Στο δίνουν τσάμπα και παραπονιέσαι ; :P

• Like 8

Πρέπει να το κάνεις install μια φορά αλλιώς δεν θα το έχεις. Και θα το έχεις για πάντα! Πολύ καλό δωράκι πάντως! Χθες το βράδυ το Steam είχε ένα lag...

Εγώ άρχισα το download σήμερα στις 9:45 περίπου και είναι εδώ:

post-257936-0-97172300-1388046593_thumb.jpg

Τώρα που το λες, όντως τώρα που το έχω κατεβασμένο λέει you own this game. Είναι 99% έτσι αλλά το αφήνω όπως είναι το άρθρο προς το παρόν.

Ακόμα έχει που και που. 1928 Gbps έφτασαν τα κατεβάσματα σε κίνηση. Δεν το περίμεναν ίσως, γιατί οι περισσότεροι το έχουν.

Το ίδιο πράμα είχαν κάνει και με το πρώτο Portal πάντως. Το δίναν δωρεάν και όποιος το κατέβαζε το είχε για πάντα μετά.

Edit:

Εσύ τώρα Τόλη που μάλλον δεν το έχεις κατεβάσει ακόμα σου λέει you own this game αν πας στο store page του ;

Τώρα που το λες, όντως τώρα που το έχω κατεβασμένο λέει you own this game. Είναι 99% έτσι αλλά το αφήνω όπως είναι το άρθρο προς το παρόν.

Ακόμα έχει που και που. 1928 Gbps έφτασαν τα κατεβάσματα σε κίνηση. Δεν το περίμεναν ίσως, γιατί οι περισσότεροι το έχουν.

Το ίδιο πράμα είχαν κάνει και με το πρώτο Portal πάντως. Το δίναν δωρεάν και όποιος το κατέβαζε το είχε για πάντα μετά.

Edit:

Εσύ τώρα Τόλη που μάλλον δεν το έχεις κατεβάσει ακόμα σου λέει you own this game αν πας στο store page του ;

Ναι μου λέει ότι το έχω.

Αφού έχει μπει στη λίστα με τα games μου,γιατί θέλει install για να μεινει;

Έτσι λέει η ανακοίνωση... Δεν ξέρω γιατί.

Free Zombies!

To celebrate the holidays in a special way this year, Left 4 Dead 2 will be free until 10AM PST on 12/26.

It will be free as in, grab it now, pay no money, and it is yours to keep forever – FOR FREE!

To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it.

If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! The zombie apocalypse is more fun with friends so make sure to tell all your mates to install it as well.

Happy Holidays!

Valve

:confused:

vgsqyc.png

Ας ελπίσουμε ότι θα φτιαχτεί σύντομα.

Εμένα κατέβηκε!!

• Like 2

Ωραία Τόλη, καλό αυτό. Παιδιά όπως ειπώθηκε παραπάνω έτσι αναφέρει και το L4D blog και η ανακοίνωση του Steam. Εγώ μόλις το κατέβασα μου έγραψε ότι το προϊόν είναι δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...