furiousboy13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν ακούστε το πρόβλημά μου που μου έχει χαλάσει τισ γιορτές. Πριν καμιά βδομάδα είχα συναρμολογήσει το δικό μου pc και όλα δούλευαν άψογα μέχρι τη στιγμή που αποφάσισα να περάσω τα ubuntu. Στο menu που σου λέει αν θεσ να δοκιμάσεις, εγκαταστήσεις τα ubuntu κτλ. πάτησα check disc for defects. Μόλις τελείωσε έλεγε να πατήσω οποιοδήποτε κουμπί όμως επειδή το πληκτρολόγιο δε δούλευε έκανα restart..Ε αυτόήταν μετά δεν άνοιγε και μου έλεγε checking for errors και ότι λειπει ένα αρχείο srt.txt από το system32.Να αναφέρω ότι έχω και hdd και ssd. Έτσι έκανα format αλλά από τότε έχω προβήματα όπως μερικές φορές κολλάει στο boot, αποσυνδέει συσκευές usb, http://www.insomnia.gr/topic/511656-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-games/ αυτό εδώ και είναι λίγο πιο αργό. Ότι test έχω κάνει στο hardware για error ήταν επιτυχή. Το πρόβλημά μου είναι ότι δε μπορώ να βρω τι δημιουργεί το πρόβλημα και είναι κρίμα γιατί έσκασα αρκετά λεφτά. Please help.
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Λίγο μπερδεμένα τα λες. Έβαλες ubuntu τελικά ή όχι; Αυτό το "πάτησα μια επιλογή που έλεγε κάτι με σκληρούς δίσκους" υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με partitions, και ότι έσβησες κάνα MBR ή τίποτα τέτοιο. Δοκίμασε να κάνεις format και να επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό που θες, προσεκτικά αυτή τη φορά.
furiousboy13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά δεν έβαλα ubuntu. Ναι έκανα format αφού δε μπορούσα να μπω στα windows check disc for defects πατησα
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις περάσει drivers για motherboard; Επίσης, έλεγξε ότι το ανεμιστηράκι της CPU είναι συνδεδεμένο και δουλεύει.
furiousboy13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Έχω περάσει και μάλιστα έκανα και bios update με το USB bios flashback αλλά ήταν τα ίδια και μετά έκανα πάλι downgrade. Τα ανεμηστηρακια δουλεύουν όλα
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Για τα usb βρήκα αυτό. Δοκίμασε να κάνεις ένα γενικό troubleshooting στο hardware σου, δηλαδή να αποσυνδέσεις τα πάντα εκτός από CPU-RAM-SSD και στη συνέχεια να προσθέτεις εξαρτήματα. Θα σου πρότεινα επίσης να ελέγξεις τις θερμοκρασίες μέσω του BIOS μήπως κάτι υπερθερμαίνεται (ακόμα κι αν λειτουργούν τα ανεμιστηράκια). Αυτά που σου λέω υποτίθεται θα τα έλεγα άμα το σύστημα στα έκανε αυτά εξ αρχής, αλλά άμα λες ότι δούλευε και τώρα δε δουλεύει μάλλον δεν έχουν και πολύ νόημα. Για να ανακεφαλαιώσουμε: έκανες format διαγράφοντας τα πάντα (δηλαδή διέγραψες ό,τι partition υπήρχε και δημιούργησες ένα καινούριο ενιαίο), έβαλες drivers για τα πάντα, ήλεγξες όλο το hardware (δίσκους, RAM, GPU, CPU κλπ) και παρ' όλ' αυτά το PC κολλάει;
MINDER Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλό είναι να αναγράφεις και το σύστημα σου (το hardware αναλυτικά) καθώς και ποια windows ;έχεις βάλει και στα οποία έχεις πρόβλημα. Κάπως μπερδεμένα τα λες. Έχεις ssd και σκληρό και έκανες φορμάτ. Δεν αναφέρεις που είχες τα windows και που πήγες να βάλεις το ubuntu, Μήπως ήθελες dual boot. Στον ssd δεν κάνουν φορμάτ secure erase κάνουν.
furiousboy13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Είχα περάσει τα windows στον ssd και είχα κάνει partition πάλι στον ssd για να περάσω Ubuntu. Όμως έλεγε not root file system is defined και το άφησα..dual boot ήθελα να κάνω.μετα πέρασα τα windows κάνοντας φορματ σε όλα στον ssd. Amd fx8350 R9 280x Ram:Kingston 8gb Mobo:asus m5a97 r2 evo Cooler:cooler master hydre 212 evo Ssd:Kingston 120gb Hdd:WD 1tb blue Xfx 750 watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα