Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε συνηθίζω να απαντάω σε επιθετικά μηνύματα, αλλά πραγματικά με ενοχλούν κάποιες αερολογίες, κυρίως γιατί μπορεί να επηρεάσουν κάποια μέλη λέγοντας ανακρίβιες.

Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να δώ κάποια Online πηγή, ή κάποιο άρθρο που να αναφέρει κάτι σχετικό. Απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον η oppo είναι μια εταιρία η οποία βγάζει εξαιρετικά br-players και έχει κάνει πραγματικά άλματα στα smartphones αλλά δε νομίζω ότι σε συνολική εικόνα μπορεί να φτάσει το επίπεδο των μεγάλων εταιριών.

Καταρχάς θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με το "καλύτερο software support". Ότι οι εφαρμογές τρέχουν καλύτερα στο Oppo σε σχέση με συσκευές άλλων εταιριών με ίδιο hardware? Αν ισχύει κάτι τέτοιο επίσης θα με ενδιέφερε κάποιο σχετικό benchmark.

Μια καλύτερη διατύπωση θα ήταν πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Η Oppo σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις όποια rom θέλεις χωρίς να επηρεάζει την εγγύηση του κινητού, αλλά η μοναδική ROM που συντηρεί η ίδια η Oppo είναι η ColorOS ROM.

Σύμφωνα με τη σελίδα του επίσημου Oppo dealer στην Ευρώπη (http://europe.oppostyle.com/content/8-warranty) ισχύουν τα εξής σχετικά με την εγγύηση:
Η συσκευή έχει 2 χρόνια εγγύηση, εκ των οποίων ο πρώτος χρόνος καλύπτεται από την ίδια την Oppo και είναι πλήρης, ενώ ο δεύτερος χρόνος από την OppoStyle (τον dealer) με μια πολύ σημαντική διαφορά. "The specifics of the second year warranty, i.e. whether we provide a repair, exchange, or other solution; will be dependent on the situation and what stock/spare parts are available at that time." Που σημαίνει ότι η εταιρία δεν έχει καμία δέσμευση ότι το δεύτερο χρόνο θα σου επισκευάσει το κινητό ή θα το αντικαταστήσει με κάποιο ίδιο. Η απόφαση που θα πάρουν εξαρτάται από το τι stock έχουν στις αποθήκες τους.

Τέλος όπως πολύ ξεκάθαρα αναφέρει η ίδια πηγή:

• If it is determined that your product needs service, you will be provided with return instructions and address. Your shipping costs will also be reimbursed.
  • Pack the product securely, and ship it back to us (within EU if possible). We will facilitate the warranty and send it back to you free of charge.

Που σημαίνει ότι εσύ αναλαμβάνεις να πακετάρεις προσεκτικά και να στείλεις το κινητό στη διεύθυνση και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σου δώσουν. Συνεπώς δεν υπάρχει καμία On Site υποστήριξη...

Τέλος...

Καλό θα ήταν πριν ανεβάσεις ένα σχόλιο να το περάσεις από έναν ορθογράφο. 5 φιλόλογοι αυτοκτόνησαν διαβάζοντας το...

Αν σε κάποιο σημείο κάνω λάθος, παρακαλώ όποιον μπορεί να με διορθώσει, παρέχοντας όμως κάποιο σχετικό σύνδεσμο και όχι με απαντήσεις τύπου "είσαι άσχετος", "δεν ξέρεις τι λες" κτλ.

για την ποιότητα πιάσε στα χέρια πχ find 5 και το s3 s4 για παράδειγμα θα σου λυθούν όλες η απορίες η πέρνα βόλτα από το myphone στα σχετικά topics (για find 5 πάντα μιλάω)

οταν λεω software support ενωω οτι καθε τοσο βγαζει updates υποστηρίζει μερικες roms (ναι επίσημα συνεργάζεται με τους τρίτους developers για να υπάρχουν bug free rom και  από τρίτους και μάλιστα τους δίνει σαν επιλογή στο site της (κοινος δεν θα καιγεσε σαν σε αρκετές άλλες εταιρείες ότι έμεινες για πολύ καιρό με παλιά έκδοση android πχ)

τι ενωω για την εγγύηση εγώ προσωπικά και όχι μόνο εγώ έχουμε τόσες και τόσες άσχημες εμπειρίες με άνοστες εταιρείες (Ελλάδα πάντα μιλάμε γιατί στο εξωτερικό είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα).
Εμένα και ένα άλλο παιδί έτυχε να πάμε κινιτο για εγγύηση και να μας λένε εε ξέρετε έχει υγρασία μέσα(πολύ κλασσική απάντηση και συνηθισμένη) πλακέτα 250 ευρώ θέλει τώρα είστε εκτός εγγύησης και άλλα παρομια.
Λάθος διατύπωσα my bad, έπρεπε να πω εχουμε κακη αντιμετοπιση στην Ελλάδα από τους αντιπροσώπους,
στην oppo που μας έτυχε ούτε ρώτησε τι έχει τπτ μας ζήτησε διεύθυνση και μετά από μια μέρα ήρθε courier και πήρε την συσκευή απ το σπίτι και σε μια βδομάδα την εχεις πισω.

Μίλησα επιθετικά καθαρά.και μονο γιατί έρχεται ο άλλος και λέει hoppa zoppa oppa (όλους στον ίδιο κουβά γιατί δεν είναι μεγάλοι και επωνυμοι).............. όχι τπτ αλλο αλλά είναι κλασική αντιμετώπιση από κάποιον που ψάχνετε μόνο για "διάσημα" (ο άγραφος νόμος της καφετέριας)

τώρα για ορθογραφικά δεν καίγομαι και ιδιαίτερα, εγω ουτε σπούδασα Ελλάδα ουτε τπτ και μονο που μιλάω χωρίς προφορά και γράφω όπως γράφω πολύ είναι, so...... άσε τους φιλόλογους να αυτοκτονούν (έχουμε και πολλούς)

Δημοσ.

Μίλησα επιθετικά καθαρά.και μονο γιατί έρχεται ο άλλος και λέει hoppa zoppa oppa (όλους στον ίδιο κουβά γιατί δεν είναι μεγάλοι και επωνυμοι).............. όχι τπτ αλλο αλλά είναι κλασική αντιμετώπιση από κάποιον που ψάχνετε μόνο για "διάσημα" (ο άγραφος νόμος της καφετέριας)

Απλά το θέμα είναι, επειδή όντως υπάρχουν εξαιρετικές συσκευές από μικρές και άγνωστες στην Ελλαδα μάρκες, να παρουσιαστούν και να τις μάθει ο κόσμος όπως πρέπει. Να μην δημιουργείται δηλαδή η ψευδαίσθηση ότι οι μεγάλες εταιρίες βγάζουν σκουπίδια που τις πουλάνε πανάκριβα χωρίς λόγο, ενώ οι φανταστικές Κινέζικες εταιρίες βγάζουν διαμάντια που τα πουλάνε τζάμπα.

Όπως επίσης υπάρχει λόγος που την Oppo πριν δυο χρόνια την ήξεραν ελάχιστοι και τώρα που την έχουν μάθει αρκετοί έχει ανεβάσει τις τιμές της σε επίπεδα περίπου 300%.

Δημοσ.

Δε συνηθίζω να απαντάω σε επιθετικά μηνύματα, αλλά πραγματικά με ενοχλούν κάποιες αερολογίες, κυρίως γιατί μπορεί να επηρεάσουν κάποια μέλη λέγοντας ανακρίβιες.

....

Μονο σε αυτο θα σταθω γιατι τα αλλα δεν θα χρειαστει καν να τα σχολιασω μετα απο αυτο που θα πω:

Οταν και αν πιασεις στα χερια σου ενα Oppo για να ασχοληθεις σοβαρα μαζι του, θα τα διαπιστωσεις ολα οσα ειπωθηκαν απο τον αλλον. Τωρα οτιδηποτε αλλο θα μου πεις για τις αλλες κινεζιες το ιδιο μου κανει. Πιασε ενα Oppo

πιασε και ενα S4, ενα One, και ενα οτι θες και τα ξαναλεμε.

Ααααα, και που 'σαι, οταν θα βγαλουν με αλουμινιο και γυαλακι, ξερεις τι θα 'χει σειρα. ;)

PS: δεν μπορω να βαζω οξειες, με κουραζουν...

Δημοσ.

έχω το zopo 980.

με τον mtk 6589-t  , 2 giga ram-32 rom.

δίκαρτο (εξ ανάγκης).

Αν εξαιρέσεις το πολύ αδύναμο flash και κάποια Mods που χρειάστηκα για την υποστήριξη sms 160 χαρ. στα ελληνικά, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Κόστος ; 300 ευρώ , ενώ το έβρισκα μέχρι 260, προτίμησα όμως ευρωπαϊκό store με paypal για ασφάλεια..

Η oppo βγάζει κι αυτή ωραία μηχανάκια και με έξυπνες επιλογές, αλλά σαν την huawei και την zte, έχουν ξεφύγει στις τιμές και βγαίνουν εκτός συναγωνισμού για αυτά που δίνουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και από εγγύηση σε όσους κάνουν την αλλαγή από Android σε Cyanogen στο μοντέλο αυτό; Συνεχίζει να ισχύει;

Το Cyanogen είναι και αυτό Android, απλά είναι customised.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...