@_zerocool Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω το note 3 από Γαλλία και θέλω να το κάνω deblοat καθώς να βάλω και κάποια άλλα πράγματα. Υπάρχει root που δεν κάνει Trigger το knox για την εγγύηση;
gesamgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 knox ξεknox προχωρα να χαρεις τη συσκευη σου...χρονια πολλα.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει αλλα εχει περιορισμο με βαση την εκδοση που εισαι. Αν εισαι σε Mj1 εισαι καλα. Αν οχι, υπαρχει προβλημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5096920#post5096920 Απο κει και περα εγω το ρουταρα κατευθειαν με cf root μετα απο κανα μηνα αγορας και αφου περιμενα να διαπιστωσω πως δεν εχει καποιο hardware προβλημα. Δε μπορω να προτεινω σε κανεναν να κανει το ιδιο φυσικα γιατι απλα χανεις την εγγυηση και δεν υπαρχει πισωγυρισμα (μεχρι τη στιγμη που γραφεται αυτη η απαντηση). 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 εαν ισχυει οτι εγινε με τα s4 ,οπου τα πρωτα ηταν απο το εξωτερικο και ηταν αγορασμενα απο ιντερνετομαγαζα δεν ειχαν τετοιο προβλημα,μπορεις να το ρουταρεις αφοβα.επισης μπορεις να το ψαξεις και να δεις σε ποια παρτιδα ειναι
@_zerocool Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα περιμένω αν είναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware και λογικά κάποθα στιγμή θα το κάνω. H έκδοση είναι πάντως MJ7.
Theo_Mich Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 την εκδοση πως την βλεπουμε ?? αν ειμαι mj7 η mj1 ?
gtctsiamp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Στα settings, εκεί που λέει about phone θα έχει την έκδοση της rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα