Προς το περιεχόμενο

root samsung note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το note 3 από Γαλλία και θέλω να το κάνω deblοat καθώς να βάλω και κάποια άλλα πράγματα. Υπάρχει root που δεν κάνει Trigger το knox για την εγγύηση;

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει αλλα εχει περιορισμο με βαση την εκδοση που εισαι. Αν εισαι σε Mj1 εισαι καλα. Αν οχι, υπαρχει προβλημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5096920#post5096920

Απο κει και περα εγω το ρουταρα κατευθειαν με cf root μετα απο κανα μηνα αγορας και αφου περιμενα να διαπιστωσω πως δεν εχει καποιο hardware προβλημα. Δε μπορω να προτεινω σε κανεναν να κανει το ιδιο φυσικα γιατι απλα χανεις την εγγυηση και δεν υπαρχει πισωγυρισμα (μεχρι τη στιγμη που γραφεται αυτη η απαντηση). 

• Like 1
Δημοσ.

εαν ισχυει οτι εγινε με τα s4 ,οπου τα πρωτα ηταν απο το εξωτερικο και ηταν αγορασμενα απο ιντερνετομαγαζα δεν ειχαν τετοιο προβλημα,μπορεις να το ρουταρεις αφοβα.επισης μπορεις να το ψαξεις και να δεις σε ποια παρτιδα ειναι

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα περιμένω αν είναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware και λογικά κάποθα στιγμή θα το κάνω. H έκδοση είναι πάντως MJ7.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...