katidis21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα Modem αξιόπιστο γιατί έχω θέμα με τη γραμμή,κάθε χρόνο χαλάει μου την φτιαχνουν και πάλι από την αρχή,χθές με ειδοποίησαν ότι είμαι πάλι ο.κ δούλευε κανονικά χωρίς αποσυνδέσεις αλλά σήμερα το Modem από 12mpps που κλείδωνε έπεσε στα 5,του έκανα Restart πήγε πάλι 12 αλλά άρχισε τις αποσυνδέσεις και ανεβοκατεβάζει ταχύτητα,έχω το HUAWEI αυτό που δίνει ο ΟΤΕ το έχω 3 χρόνια μάλλον τα έφτυσε,έχετε να μου προτείνετε κάτι περίπου στα 50-55euro,είδα το Netgear DGN 2200 διάβασα κριτικές λένε καλό,τι λέτε γιά αυτό ή αν θέλετε μου λέτε γιά κάτι άλλο?Ο τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε ότι μένω σε περιοχή όπου το δίκτυο είναι παλιό κλπ,θα λυθεί το θέμα με ένα καλό Modem?
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτα αν το δίκτυο σου στην περιοχή / χαλκός ειναι οντως ειναι σε άσχημη κατάσταση οχι δεν θα λυθεί ουτε με το ακριβότερο η καλύτερο router , θα σου έλεγα να πάρεις ενα καλύτερο router ειτε ειναι καλή η κακη η γραμμή σου , αλλα αν λες οτι οντως αυτο τα εχει φτύσει εχει πρόβλημα δηλαδή , αμα μιλήσεις με ote σίγουρα θα στο αλλάξουν με καποιο καινούργιο που το πιθανότερο θα ειναι και ασύρματο. Αλλα αν υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή σου δυστηχώς δεν μπορεις να κανεις και πολλα εσυ ....
antbyron Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν δοκιμάζεις με ρουτερ κάποιου φίλου για να τσεκάρεις αν ευθύνεται το ρουτερ ή το δίκτυο, και στη συνέχεια πράτεις αναλόγως!
katidis21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Γιά το Netgear DGN 2200 τι γνώμη έχετε,το έχει δοκιμάσι κανείς?
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Γιά το Netgear DGN 2200 τι γνώμη έχετε,το έχει δοκιμάσι κανείς? αξιζει για αυτο που ειναι.αν θες να πας καισε παραπανω λεφτα υπαρχουν και αλλα μετα σε draytek.αν εχεις χαλια γραμμη απο πλευρα χαλκου εκει πολυ καλα σε θεμα σταθεροτητας ειναι τα thomson/technicolor.δεν εχουν κατι το τρελλο απλα ειναι πολυ σταθερα σε χαλια γραμμη αν αποδειχτει οτι ειναι η γραμμη και οχι το ρουτερ.χαρακτηριστικα γραμμης επισης μπορεις να μας δωσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα