greekparot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπεερα & Χρονια Πολλα! Πριν κανω φορματ το λαπτοπ μου πηρα backup οτι αρχεια χρειαζομουν. Αφου εγινε επιτυχως η εγκατασταση των windows 7 συνδεω τον εξωτερικο δισκο δειχνει οτι βρεθηκε σαν μοντελο κλπ. αλλα μεσα στον υπολογιστη μου δεν εμφανιζεται σαν γραμμα πχ "F" για να προσπελασω τα αρχεια. Εαν συνδεσω ενα usb stick 8gb το ανοιγει αμεσως. Τι στο καλο εγινε τωρα και μου βγηκε αυτο το προβλημα; Υπαρχει περιπτωση να τα εφτυσε ο δισκος;
yanc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δες μηπως δεν εχει παρει "γραμμα".. http://windows.microsoft.com/en-us/windows/change-add-remove-drive-letter#1TC=windows-7
greekparot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τον εμφανιζει εκει.. και γυρναει η κλεψυδρα.. σαν να προσπαθει να φορτωσει. Το λαμπακι του εξωτερικου δισκου αναβοσβηνει συνεχως.. Δεν εχω και αλλο pc να τον δοκιμασω τωρα.. EDIT: Τον αφησα ως εχει τον δισκο επανω στην usb και μετα απο 10 λεπτα περιπου εμφανιστηκε το γραμμα. Προσπαθω να μπω μεσα αλλα μεχρι στιγμης δεν μ'αφηνει. Μπηκα στην διαχειριση δισκων και μου λεει οτι ειναι 100% ελευθερος ο δισκος. Με λιγα λογια τα εχασα ολα! Πειτε μου τι να κανω τωρα.. Προγραμματα, εργαλεια κ.ο.κ μηπως και μπορω να σωσω κατι. Ο δισκος ηταν μονιμα σε ενα συρταρι και τον κουμπωνα στην usb μια φορα το χρονο για να βαλω μεσα φωτογραφιες κλπ. Δεν ηταν δηλ. μονιμα συνδεδεμενος επανω στο λαπτοπ. Κριμα...
washcloud Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Με λιγα λογια τα εχασα ολα! Μην ξεκινάς με την απαισιοδοξία του θαυμαστικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα