Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Toshiba Excite Pro 10.1-inch Tablet (NVIDIA Tegra 4 1.6GHz, 2GB RAM, 16GB Memory, Android 4.2) @ amazon.co.uk = 215.37eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν hardware είναι σχεδόν παντού καλύτερο από το Nexus 10 (και σε απόδοση και σε οθόνη). Μόνο σε αυτονομία χάνει.

Σε software όμως είναι ΓΤΠ. Αναβαθμίσεις ανύπαρκτες και καμία custom υποστήριξη. Αν είναι σαν τα παλιά Toshiba με κλειδωμένο bootloader δεν έχει κανένα μέλλον. Κρίμα...

www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Excite-Pro-AT10LE-A-108-Tablet.98828.0.html

Και διαβάζω παντού ότι υπερθερμαίνεται γρήγορα και κάνει throttling μειώνοντας την απόδοση.

Εδώ κολλάει ενώ παίζει Real Racing 3 ο τύπος: http://www.youtube.com/watch?v=jIdxnFo3MuQ&t=13m40s

Αν προορίζεται μόνο για casual χρήση λοιπόν είναι καλή περίπτωση...

όλο το διάστημα του black Friday το εβγαζαν προσφορά στο amazon (κυρίως στο Γερμανικό). Πουλησαν ότι πούλησαν και το σκοτώνουν, κάτι προφανώς δεν πάει καλά στις πωλήσεις ή στην ποιότητα. Από την άλλη έχεις δίκιο, για απλη χρήση είναι πολύ καλό και ίσως δεν δεις όλα αυτά τα αρνητικά που περιγράφουν κάποιοι.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Κλειδωμένος boot loader, ούτε root δεν γίνεται!! Γι'αυτό και η μηδέν υποστήριξη από την κοινότητα. 

-Προβληματικό software με κολλήματα αραιά και που τα οποία δε μπορείς να διορθώσεις εξαιτίας του λόγου που αναφέρθηκε παραπάνω. Η έκδοση 4.3 δε γνωρίζω τί βελτιώσεις έφερε. Οι επιδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δύναμη του tegra 4.

-Τουβλάκι φορτιστής που είναι λιγότερο βολικός στο κουβάλημα από το γνωστό micro USB.

-Αναφορές για υπερθέρμανση.

Για 200 ευρώ και όχι απαιτητική χρήση είναι ΟΚ. Η Toshiba έκανε το μέγιστο ατόπημα να έχει καρακλειδωμένη τη συσκευή. Και να δούλευε σαν κανένα iPad (που μέχρι και αυτό γίνεται jailbreak) να πήγαινε στα κομμάτια. Απ' ότι φαίνεφαι ξεστοκάρει τη σαβούρα μέσω του Amazon. Από μένα hot αν το πουλήσουν στα 150 ευρώ.

• Like 4
Δημοσ.

όλο το διάστημα του black Friday το εβγαζαν προσφορά στο amazon (κυρίως στο Γερμανικό). Πουλησαν ότι πούλησαν και το σκοτώνουν, κάτι προφανώς δεν πάει καλά στις πωλήσεις ή στην ποιότητα. Από την άλλη έχεις δίκιο, για απλη χρήση είναι πολύ καλό και ίσως δεν δεις όλα αυτά τα αρνητικά που περιγράφουν κάποιοι.

Το πηρε πριν λιγο καιρο σε deal (δεν θυμαμαι αν ηταν τα BF ή λιγο πιο μετα, παντως πριν καμια βδομαδα παρελαβε) φιλος σε τιμη κατα 63 λιρες ακριβοτερο!

Δηλωνε παντως κατενθουσιασμενος (αν και με μονο σημειο συγκρισης ενα 7" galaxy tab II). Σημερα που τον ενημερωσα για την πτωση, ζητησε και πηρε (!! σχεδον αμεσα !!) επιστροφη ολοκληρης της διαφορας που ειχε πληρωσει. Οποτε ευχαριστει δια εμου για την ενημερωση :)

• Like 1
Δημοσ.

Το πηρε πριν λιγο καιρο σε deal (δεν θυμαμαι αν ηταν τα BF ή λιγο πιο μετα, παντως πριν καμια βδομαδα παρελαβε) φιλος σε τιμη κατα 63 λιρες ακριβοτερο!

Δηλωνε παντως κατενθουσιασμενος (αν και με μονο σημειο συγκρισης ενα 7" galaxy tab II). Σημερα που τον ενημερωσα για την πτωση, ζητησε και πηρε (!! σχεδον αμεσα !!) επιστροφη ολοκληρης της διαφορας που ειχε πληρωσει. Οποτε ευχαριστει δια εμου για την ενημερωση :)

Σε παρόμοια περίπτωση πριν καν παραλάβω ένα άλλο προιόν από το Γερμανικό Άμαζον πήρα τα @@ μου. Μου είπαν να το επιστρέψω και να το ξαναπάρω με τη νέα τιμή. Θα το σκεφτώ πολύ να ξαναγοράσω από εκεί. 2 βδομάδες έκανα να παραλάβω. Πλήρωσα 10 ευρώ μεταφορικά και μου έδωσαν μετά από πρήξιμο tracking number από DHL που ποτέ δεν δούλεψε. Τελικά παρέλαβα από ε.ταχυδρομείο με χαρτάκι! Πάρα πολύ δυσαρεστημένος.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα κι εγώ, 200 ευρώ πουλιέται μεταχειρισμένο το παλιό μου το zoom με ανύπαρκτη υποστήριξη κι αυτό. Όταν έρθει, γιατί 2 μέρες γράφει πως προετοιμάζεται για αποστολή, θα σας ενημερώσω. Άν κάποιος το θέλει και δεν βιάζεται πιστεύω πως θα το βρεί σύντομα στις επιστροφές (warehouse deals) σε ακόμη καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση πριν καν παραλάβω ένα άλλο προιόν από το Γερμανικό Άμαζον πήρα τα @@ μου. Μου είπαν να το επιστρέψω και να το ξαναπάρω με τη νέα τιμή. Θα το σκεφτώ πολύ να ξαναγοράσω από εκεί. 2 βδομάδες έκανα να παραλάβω. Πλήρωσα 10 ευρώ μεταφορικά και μου έδωσαν μετά από πρήξιμο tracking number από DHL που ποτέ δεν δούλεψε. Τελικά παρέλαβα από ε.ταχυδρομείο με χαρτάκι! Πάρα πολύ δυσαρεστημένος.

Γενικά το αγγλικό επιστρεφει τη διαφορά παντα. Απο το Γερμανικό δε μου εχει τυχει. Το χαρτάκι εγραφε αριθμο αποστολής επάνω;  Γενικά παντως το dhl ειναι ταχυδρομειο..Με ταχυδρομειο σου ερχεται το πακετο..

Και εγω εχω παραγγειλει το excite..Δε το εχω πληρωσει ακόμα ,αναμενω την Κυριακή που θα παραλάβουν πολλοί από τους Αγγλους να δω τι θα γραψουν(εκει φαινεται δουλευουν και Κυριακή οι μεταφορικές :) . Απο πολλους ακουω οτι τα προβληματα εχουν επιλυθει. Θελω να δω και 2-3 φρεσκες γνωμες ακόμα :)

Δημοσ.

...Γενικά παντως το dhl ειναι ταχυδρομειο..Με ταχυδρομειο σου ερχεται το πακετο..

Tα μικρά πακέτα έρχονται με κανονικό ταχυδρομείο,τα μεγάλα με courier...

Δημοσ.

Tα μικρά πακέτα έρχονται με κανονικό ταχυδρομείο,τα μεγάλα με courier...

Ναι εχεις δικιο.Το κουριερ των ελτα. Και σε λιγο πιο απομακρυσμενες περιοχες μονο στο ταχυδρομειο. Για πακετα μεγεθους ταμπλετ παντως μονο ελτα εχει παιξει σε μενα.

Δημοσ.

οφτοπικ

Σε παρόμοια περίπτωση πριν καν παραλάβω ένα άλλο προιόν από το Γερμανικό Άμαζον πήρα τα @@ μου. Μου είπαν να το επιστρέψω και να το ξαναπάρω με τη νέα τιμή.

Γενικά το αγγλικό επιστρεφει τη διαφορά παντα. Απο το Γερμανικό δε μου εχει τυχει.

Δεν το ανεφερα πριν, αλλα ακριβως περιπτωση σαν του silmarien απο το γερμανικο εκατσε αυτες τις μερες κι εδω (πριν ακριβως 1 βδομαδα)... και με τραγικα μικρη διαφορα (5,04 ευρω απο 34,99 στα 29,95) με την τιμη να πεφτει 2-3 ωρες πριν την παραλαβη και να μενει ετσι σερι μεχρι σημερα (και εκει θα μεινει γιατι πολλα μαγαζια το συγκεκριμενο το εριξαν στα 29,95).

Η απαντηση ηταν η προαναφερθεισα, "στειλτο πισω και παρτο με την νεα τιμη"... τραγικοι... πιο πολλα θα πληρωσει (το αμαζον παντα) στα μεταφορικα... αλλά πού μυαλο! Βεβαια σε καποιες αλλες περιπτωσεις εχουν ξηγηθει καλυτερα (για τους γερμανους λεω παντα) αλλά οντως στο συγκεκριμενο θεμα πασχουν.

/οφτοπικ

Δημοσ.

Στην διαρκεια της black friday ειχε μπει πολλες φορες σε προσφορα. Κοντα στα 300 ευρω αν θυμαμαι καλα. Το απερριψα λογω των πολλων προβληματων που αναφερθηκαν και νωριτερα. Sta 218e πηρα το lenovo s6000 το οποιο δεν ειναι και το καλυτερο Tablet αλλα μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα

Δημοσ.

Oχι με www.elta-courier.gr αλλά με www.dhl.gr...

Απο γερμανικο δε ψωνιζω παρα πολύ σπανια. Στο αγγλικο οταν φευγει με dhl ερχεται ειτε με ταχυδρομειο είτε με ελτα κουριερ. Προφανως απο γερμανικό αλλαζει.

Οσο για το ταμπλετ απο αυτά που διαβαζω μαλλον τα προβληματα εχουν επιλυθει. Αυτο αναφερουν  οι αγγλοι που  παραλαμβανουν. Με το που γινεται η αναβαθμιση το ταμπλετ ζεσταινεται λιγοτερο κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αφου στην τελευταια αναβαθμιση εχει γινει underclocked το ταμπλετ στα 1.6GHz απο 1.8 που ηταν πριν (αυτο το διαβασα καπου). Πιθανον να εχει γινει και καποιο undervolting υποθετω εγω.

Στο οφτοπικ θεμα της "dhl" απο γερμανια εσυ εχεις δικιο και οχι ο zacharis. Το Γερμανικο dhl με το οποιο στελνει η αμαζον ("deutsche post dhl" οχι σκετο dhl - τα εχω γραψει διακριτα και στο σχετικο θεμα) ειναι το αντιστοιχο των ΕΛΤΑ και οχι η κουριερ. Οταν ειναι πακετακι χωρις tracking ερχεται με το απλο ταχυδρομειο (ο ταχυδρομος που φερνει και τους λογαριασμους να το πω ετσι) ενω αν ειναι μεγαλο/βαρυ πακετο τοτε εχει tracking number ειναι αργο σαν το απλο και το φερνουν τα ΕΛΤΑ-κουριερ συστημενο και κανονικα υπογραφεις. Την πορεια με το tracking number την βλεπει κανεις απο το dhl.de και απο την ωρα που θα μπει Ελλαδα και στο http://www.elta-courier.gr/search.asp που βλεπεις την ημερα που θα σου παραδωθει την ενημερωση οποτε ξερεις απο νωρις το πρωι (8 παρα) να εισαι στην αναμονη. 

Με κανονικο DHL εχω παραλαβει δυο φορες πριν 1-1.5 χρονο απο Αγγλια μονο, ηταν express και ηρθε με το κιτρινο βανακι της DHL.

Δημοσ.

Τι μεταφορικα εχει πλεον το Αγγλικο amazon για Ελλαδα; Το σκεφτομαι για να βλεπουν τα μικρα βιντεακια στο Youtube (παιδικα βιντεακια κυριως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...