Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Insomniacs καλησπέρα και καλές γιορτές! Λοιπόν, έχουμε και λέμε.. Έχω ένα σταθερό υπολογιστή ο οποίος αποτελείται από: 

amd athlon II X4 750K (Ολοκαίνουριος)

gigabyte f2a88xm-d3h (Ολοκαίνουρια)

kvr1333d3n9/2g (2gb)

xfx 550W

seagate barracuda st9808110as 80GB (100% health & performance με hard disk sentinel)

sapphire hd 5570

viewsonic VA2213w

Ο υπολογιστής μέχρι πριν λίγες μέρες είχε άλλο mobo & cpu, αλλά επειδή η mobo κάηκε, αγοράστηκαν νέα εξαρτήματα. Σήμερα το πρωί συναρμολόγησα τον υπολογιστή με τα νέα εξαρτήματα, ο υπολογιστής άναψε (led, φουρφούρια), αλλά σήμα στην οθόνη δεν δόθηκε. Ξεσυνδέω το καλώδιο από την gpu και το τοποθετώ απευθείας στη μητρική. Και πάλι τίποτα. Αλλάζω καλώδιο και ξαναδοκιμάζω με gpu και απευθείας από mobo, και πάλι τίποτα. Αλλάζω slot στη ram, τίποτα και πάλι. 

Επίσης αποσύνδεσα το καλώδιο τροφοδοσίας, κράτησα πατημένο το "on" για 1 λεπτό, επανασύνδεσα το καλώδιο τροφοδοσίας, δοκίμασα ξανά, και πάλι τίποτα. Το σύστημα δοκιμάστηκε και σε δεύτερη οθόνη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το τροφοδοτικό, ο σκληρός δίσκος, η gpu και η ram λειτουργούν κανονικά σε άλλο σύστημα. Όπως και η οθόνη ανάβει κανονικά με άλλο σύστημα συνδεδεμένο σε αυτήν.

Να επισημάνω εδώ πως αφού ανάβω τον υπολογιστή, τα φωτάκια του πληκτρολογίου ανάβουν για μισό δευτερόλεπτο και σβήνουν.. Μήπως έχει να κάνει με την μητρική; Επίσης στη λίστα συμβατότης μνημών της μητρικής υπάρχει το μοντέλο της ram μου, αλλά το module με τα 4gb και όχι με τα 2.. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ασυμβατότητα ram/mobo;;;

Έχω φρικάρει γιατί δεν έχω κάτι άλλο να δοκιμάσω και είμαι σε αδιέξοδο. Please heeeelp!!!!  :shock:  :shock:  :shock:

Δημοσ.

η μονη λυση πιστευυω θα ειναι να δοκιμασεις αλλο cpu στην μητρικη και να δοκιμαστει και ο 750Κ σε αλλη μητρικη επισης.

Βγαλε τα παντα εξω απο το κουτι και δοκιμασε να ανοιξεις τον υπολογιστη μηπως και βραχυκυκλωνει κατι.

Δημοσ.

Τον έχω συναρμολογήσει απ'την αρχή και δεύτερη και τρίτη φορά, οπότε το ενδεχόμενο βραχυκύκλωσης μάλλον δεν παίζει.. Μακάρι να είχα κι άλλα fm2+ parts να δοκίμαζα και την τράμπα μεταξύ cpu/mobo.. Αλλά δυστυχώς δεν έχω! 

Δημοσ.

Ο athlon II X4 750K δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά , οποτε και που συνδεσες την οθονη στην μητρική δεν ειχε νοημα... δοκιμασε μια αλλη καρτα γραφικών στο καινουργιο συστημα!

Δημοσ.

Το εξαπινο φισακι της μβ(ATX_12V) το σύνδεσες, εχει τέτοιο το τροφοδοτικό σου?

Ποιο 6πινο φυσάκι εννοείς; Το 24πινο της μητρικής εχω συνδέσει και το 8πινο του επεξεργαστή..

Ο athlon II X4 750K δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά , οποτε και που συνδεσες την οθονη στην μητρική δεν ειχε νοημα... δοκιμασε μια αλλη καρτα γραφικών στο καινουργιο συστημα!

Δοκίμασα και μία 6870.. Τζίφος ξανά..

Δημοσ.

Αυτο ακριβως, μολις το βαλεις θα δουλεψει

το 4+4 ειναι για τον επεξεργαστη σε περιπτωση που η μητρικη δεν εχει 8πινο για τροφοδοσια επεξεργαστη.

οι καρτες γραφικων θελουν ειτε 6πινο ειτε 8πινο και το τροφοδοτικο αντιστοιχα εχει ειτε 6πινο ειτε 8πινο ειτε 6+2 πινο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...