Προς το περιεχόμενο

επιλογη υδροψυξης

bas13bou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκεφτομαι να παρω την υδροψυξη corsair h110 και να την βαλω πανω στον 4820k αλλα δεν ξερω αν χωραει στο κουτι μου το οποιο ειναι το corsair 600t οποιος γνωριζει μπορει να μου απαντησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H100i, αντικατέστησε τους 2 SP120 ανεμηστήρες με 4 Akasa Apache ή Enermax Magma που παρέχουν περισσότερη πίεση και ροή αέρα και δουλεύουν κάτω από τα 20db.

Τα SP120 που έρχεται το Η100, είναι άθλια, ακόμα και σε 100% ταχύτητα, παρέχουν λιγότερη πίεση & ροή από τα παραπάνω, με 60db θόρυβο.

Έχω Η100i, και το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να αλλάξω τους ανεμηστήρες μέσα σε μέρες. Επίσης βάλε το setting να δουλεύει σε perfomance mode.

Όσον αφορά εγκατάσταση Η100i σε 600Τ, υπάρχει blog post από την corsair.

http://www.corsair.com/en/blog/installing-the-hydro-series-h100-in-the-graphite-600t/

Συμβουλή,

Αν αντικαταστήσεις τους ανεμηστήρες με Enermax Magma ή Akasa Apache, βάλτους σε push-pull διάταξη και να σπρώχνουν τον κρύο αέρα μέσα στο κουτί. 

Άλλαξε όλους τους άλλους ανεμηστήρες να βγάζουν τον αέρα από το κουτί.

Αν πας να βάλεις άλλους ανεμηστήρες, πρόσεχε να παρέχουν μεγάλη πίεση, όχι ροή. 1.3mm Η2Ο pressure είναι το ελάχιστο που χρειάζεσαι, αν αποφασίσεις να αλλάξεις τους SP120.

Επίσης με το παραπάνω config αλλά σε διαφορετικό κουτί, έχω τον 4820Κ στα 4992 ;-)

Αν θες συμβουλή για overclock σε Χ79 πες μου. Αν έχεις την MSI X79 GD45 Plus, μπορώ να σου στείλω και BIOS με ρυθμίσεις για ταχύτητες από 4875 και πάνω. :D

Έχω πρόβλημα με την H80i στον 4770k. Έχω φάει bsod σε παιχνίδια (battlefield 4, company of heroes 2) και σε προγραμμα για κωδικούς rar. Γενικότερα κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά όταν ζορίζεται λίγο και κατέληξα στο πρόβλημα της ψύξης όταν έβαλα cpu stability τεστ. Δεν κατάφερε να βγάλει ούτε 5 επαναλήψεις στο standard mode. Σκέφτομαι να ξαναβάλω πάστα  και να δω αν έχει αλλάξει κάτι ή να πάρω κάποια άλλη ψύκτρα. Έχω δει για Swiftech 220....

Οι ανεμιστήρες που έχει η Η100i δεν είναι από τους πιο αθόρυβους είναι η αλήθεια.

Αυτό που έχω κάνει είναι να τους βάλω σε διάταξη Pull, μετά από δοκιμές που έκανα, οι οποίες φαίνονται παρακάτω:

Push VS Pull

http://www.insomnia.gr/topic/487471-corsair-graphite-600t-white-corsair-h100i/?p=52408434

Σε διάταξη Push Pull είναι δύσκολο να μπουν ανεμιστήρες στο 600T και αυτό γιατί οι μέσα ανεμιστήρες βρίσκουν στη μητρική. Τόσο με την ASUS Crosshair V Formula όσο και με την Asrock Extreme 9 παρατήρησα το ίδιο.

Επιπλέον έφτιαξα προφίλ το οποίο κρατάει τους ανεμιστήρες σε χαμηλές στροφές όπως φαίνεται και παρακάτω.

post-115429-0-39074400-1388450572_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...