ap0ollonios Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αυτο το τελευταιο που λεει microsoft είναι το σωστό τόστειλα και στο plaisio που μου είχαν δώσει κάτι άχρηστα και από Αθήνα και απο 'δω
Sorath Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μου έρχεται να το σπάσω αυτό το laptop! Ανάθεμα ρε πατέρα που το πήρες τότε. Δεν μπορούσες να με ρωτήσεις πριν; Μου το έχει φέρει να του περάσω φρέσκα windows, και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το Wifi και η κάρτα ήχου δεν ενεργοποιούνται με τίποτα. Αν και το παραπάνω αρχείο (microsoft) είναι ο σωστός driver για bluetooth και wifi, η ασύρματη κάρτα δεν φαίνεται πουθενά. Και η χαζομάρα είναι οτι στο device manager, δεν φαίνεται τίποτα που να του λείπει ο driver.
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το ενεργοποίησες το wifi; Μπορεί να χρειαστεί κάποιο utility από τον κατασκευαστή που να ενεργοποιεί τα soft keys (Fn+F πλήκτρα). Αν έχει το λάπτοπ σύστημα επαναφοράς κάντο καλύτερα από εκεί.
d_gkal Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 gia για πεταμα ειναι. προσπαθησα ποσο καιρο να περασω τους drivers αλλα τιποτα. ειτε δεν ειχα wifi, ειτε δεν ειχα ηχο, ειτε δεν ειχα drivers γραφικων.
aggelospe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα ,δεν μπορώ να βρω τους drivers για τον ήχο , wifi και το bluetooth για το turbox mininote
jimaek22 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Παιδια καλησπερα. Παρακαλω οποιος εχει το "Bluewu_2.2.04.20100520_softhotkey_32bitOS(Microsoft).exe" ας το ανεβασει σε καποιον hoster και ας ποσταρει το link. To site της STK δεν λειτουργει και δεν μπορω να βρω τον driver πουθενα. http://www.stk.com.tw/driver/Wireless/Release_ForUSBWindows/Bluewu_2.2.04.20100520_softhotkey_32bitOS(Microsoft).exe
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jimaek22 είπε Παιδια καλησπερα. Παρακαλω οποιος εχει το "Bluewu_2.2.04.20100520_softhotkey_32bitOS(Microsoft).exe" ας το ανεβασει σε καποιον hoster και ας ποσταρει το link. To site της STK δεν λειτουργει και δεν μπορω να βρω τον driver πουθενα. http://www.stk.com.tw/driver/Wireless/Release_ForUSBWindows/Bluewu_2.2.04.20100520_softhotkey_32bitOS(Microsoft).exe Πάτα στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R, δώσε devmgmt.cpl και πάτα ENTER (εναλλακτικά γράψε Διαχείριση στην αναζήτηση και επέλεξε Διαχείριση συσκευών). Βρες την άγνωστη συσκευή (λογικά θα έχει ένα κίτρινο Αγγλικό ερωτηματικό), κάνε δεξί κλικ σε αυτήν και επέλεξε Ιδιότητες. Στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα Λεπτομέρειες. Πάτα στο μενού επιλογής και κατέβα στην 3η επιλογή, Αναγνωριστικό υλικού και πάτα σε αυτό. Στα στοιχεία που θα σου βγάλει κάνε δεξί κλικ στην 3η καταχώρηση (αν δεν έχει 3 κάν' το στην τελευταία) και επέλεξε Αντιγραφή. Σε επόμενο μήνυμα κάνε επικόλληση του στοιχείου και θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάτι. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα