Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τα apple products είναι και overpriced... Τουλάχιστον λειτουργούν σωστά..

Sent from my iPad using Insomnia

Άμα πάω εγώ να πιλοτάρω ένα αεροπλάνο ενώ δεν έχω ιδέα και το αεροπλάνο πέσει σε ένα χωράφι, φταίει η εταιρεία κατασκευής ή τα μηχανήματα του αεροπλάνου;

Sry bro αλλά εγώ τι φτεω δλδ τι έπρεπε να κάνω ΕΓΩ να λειτουργούν σωστά τα windows χωρίς bugs εγώ έδωσα τα λεφτά μου και θέλω να λειτουργούν όλα άψογα αυτοι ειναι και η δούλεια τους άλλωστε ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΧΡΙΣΤΗΣ τι πρέπει να κάνω?? να γίνω ξαφνικά γνωστής και να κάνω την δουλειά τους που εγώ τους πλήρωσα για αυτό των λόγο ?? δν μας τα λες καλά φίλε, πες μου εχω άδικο? Αα ξέχασα το league of legends μία απο τα ίδια απεγκατάσταση και το ξαναβαζω?Sent from my iPad using Insomnia
  • Moderators
Δημοσ.

Σου έχω νέα. Δεν υπάρχουν (και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν) εφαρμογές (με την ευρεία έννοια) χωρίς bugs. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δε χρειαζεται χρόνια εμπειρίας ούτε βαθιές γνώσεις για να το λύσεις. Σύμφωνοι, εσύ είσαι ένας χρήστης και θες το μηχάνημα να λειτουργεί σωστά. Γι' αυτό ήρθες στο forum και ζήτησες βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Άλλο, όμως, αυτό, και άλλο να λες "τα windows δε δουλεύουν".

Δημοσ.

<p>Σου έχω νέα. Δεν υπάρχουν (και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν) εφαρμογές (με την ευρεία έννοια) χωρίς bugs. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δε χρειαζεται χρόνια εμπειρίας ούτε βαθιές γνώσεις για να το λύσεις. Σύμφωνοι, εσύ είσαι ένας χρήστης και θες το μηχάνημα να λειτουργεί σωστά. Γι' αυτό ήρθες στο forum και ζήτησες βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Άλλο, όμως, αυτό, και άλλο να λες "τα windows δε δουλεύουν".</p>

Ξέρω παντού υπάρχουν bugs.. Δεν είπα ότι τα windows δεν δουλεύουν(ίσως και να το είπα) τελως παντον thnx for the help

Δημοσ.

Το έφτιαξες τελικά;<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ναι :D εχω ένα τελευτεο πρόβλημα όσο κουτο και αν ακουγετε σε μερικά προγράμματα τα γράμματα φενονται θολά που το αλλάζω αυτό? :P

Δημοσ.

<p>Είδες; ένα λεπτάκι ήτανε.</p> <p> </p> <p>Τι εννοείς θολά;</p>

Απλά μία θολούρα τίποτα το σημαντικό... Μπορώ να βάλω και τα windows 7? αλλα να εχω και τα 8. Όπως γίνετε σε μακ?

Δημοσ.

Αν δεν είναι σημαντικό ας μην το συζητάμε.

Ναι μπορείς να κανείς dual boot και με τα 2 συστήματα όπως μπορείς να κανείς με όλα τα λειτουργικά που γνωρίζω. Mac os, windows, Linux κτλ κτλ.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...