Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λέει ο τίτλος έκανα αναβαθμίσει σε windows 8.1 στο καινούργιο μου λαπτοπ και λεει η εφαρμογη gfxuiex σταματισε να λειτουργει οταν ανειγω της ιδιότητες γραφικών το λαπτοπ εκανα ~1000€ και εχω τσατιστει με τα windows θα μπορουσα να εχω παρει και mac αλλα μάλον αυτο θα κανω στο επομενο λαπτοπ το εχω κάνει και επανακινισει αλλα τιποτα τι κανω.?

Sent from my iPad using Insomnia

Και το κερασάκι στην τούρτα είναιπως μόνο απο εκεί μπορώ να αλλάξω την φωτηνοτητα που αλλάζει απο Μονή της !!

Δημοσ.

Είμαι εξωτερικό παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο? δηλαδή έλεος σαν τα android ειναι και τα windows και χειρότερα....

post-266424-0-19437800-1387989550_thumb.jpg

Αυτό μου βγάζει και θα μου πείτε γιατί είσαι τόσο τσατισμενος? είμαι γιατί έδωσα αρκετά χρήματα για το μηχάνημα και τα windows 8 ειναι γεμάτο bugs ούτε 1 εβδομαδων και είμαι και στο εξωτερικό!

Ναι θα με ενημερώσουν κιόλας σίγουρα....

Δημοσ.

Είμαι εξωτερικό παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο? δηλαδή έλεος σαν τα android ειναι και τα windows και χειρότερα....

Δεν ειμαι υπερ των win ίσως να ειμαι και κατα

Αλλα πηρες χθες ενα μηχάνημα με win και σήμερα δεν σου αρεσουν? Ξέρεις τι μου θυμίζεις τους ελληνες ψηφοφόρους που την κυριακη βγάζουν ενα κόμμα και την δευτέρα τους βρίζουν

Χρονια πολλα.

Δημοσ.

Δοκίμασες τη λύση που σου προτείνε ο φιλος παραπάνω; Το είδα και έχει λύση από την Microsoft.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κοιτά δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν συγκεκριμένα λέω για αυτό το πρόβλημα που είναι σημαντικό δεν μπορώ να αλλάξω διάφορες ρύθμισης δλδ όταν γυρίσω Ελλαδα το πάω στο κατάστημα που το πείρα ?

Δοκίμασες τη λύση που σου προτείνε ο φιλος παραπάνω; Το είδα και έχει λύση από την Microsoft.<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ποια λύση??

Κοιτά δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν συγκεκριμένα λέω για αυτό το πρόβλημα που είναι σημαντικό δεν μπορώ να αλλάξω διάφορες ρύθμισης δλδ όταν γυρίσω Ελλαδα το πάω στο κατάστημα που το πείρα ?

Sent from my iPad using Insomnia <blockquote class="ipsBlockquote"><p>Δοκίμασες τη λύση που σου προτείνε ο φιλος παραπάνω; Το είδα και έχει λύση από την Microsoft.

< Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Κανένας να του πει ότι πρέπει να απεγκαταστησει και να ξαναεγκαταστησει του drivers της κάρτας γραφικών υπάρχει?

Επίσης κανένας να του πει ότι δεν φταίνε τα windows για το πρόβλημα του αλλα το γεγονος ότι αναβάθμισε σε 8.1 χωρίς την απαραιτητη προεργασία?

Τέλος κανεις να του πει ότι και το osx δεν είναι και αυτο εντελώς απροβλημάτιστο

κατά τα τα αλλα οι π@π@ριες πάνε σύννεφο.

Δημοσ.

Του δείξαμε φιλε λύση με τη βούλα της ms, που θα μπορούσε να την βρεί μ ένα απλό googlarisma

αλλα δεν μας ακούει. Τι να γίνει παραπάνω;

Αυτή τη λύση αδερφε, πριν 2 ώρες την πόσταρε ο φίλος....

• Moderators
Δημοσ.

Μετά τα apple products είναι και overpriced... Τουλάχιστον λειτουργούν σωστά..

Άμα πάω εγώ να πιλοτάρω ένα αεροπλάνο ενώ δεν έχω ιδέα και το αεροπλάνο πέσει σε ένα χωράφι, φταίει η εταιρεία κατασκευής ή τα μηχανήματα του αεροπλάνου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...